Koliko dugo spavate???

Tinar:
Кулиража:
Tinar:
I ja sam upisala gimn, i to opshtu i ne da sam neispavana, nego ko da oka nisam sklopila dve godine. :x Svako veche zaspem oko 1 a svako jutro, cele godine se budim u 8. Nije mi to dovoljno, moje health je u risk... :(
Pa sta radis u toj gimnaziji?
Ja dok sam ucio, a to su bile prve dve godine trebalo mi je 2-4h dnevno za odlican uspeh.
Choveche, ja u shkolu idem od 8:45 do 16:45, pa ti vidi...
Al ti volis skolu :P

POP Mare:
Tinar:
Кулиража:
Tinar:
I ja sam upisala gimn, i to opshtu i ne da sam neispavana, nego ko da oka nisam sklopila dve godine. :x Svako veche zaspem oko 1 a svako jutro, cele godine se budim u 8. Nije mi to dovoljno, moje health je u risk... :(
Pa sta radis u toj gimnaziji?
Ja dok sam ucio, a to su bile prve dve godine trebalo mi je 2-4h dnevno za odlican uspeh.
Choveche, ja u shkolu idem od 8:45 do 16:45, pa ti vidi...
Al ti volis skolu :P
Ma jednostavno je obozavam. Svako jutro se budim radosna jer znam da cu videti zgradu moje shkole. Samo zbog shkole i zivim... :roll: :wink:

Ja nikada ne mogu da spavam popodne :shock: . Cudi me kako punooo ljudi moze,mislim...a sta radite nocu :wink: ?Spavala sam danju samo 2 puta u zivotu kad sam bila jakoo bolesna i imala high temperaturu,inace ovako...no way!
U zadnje vreme (2-3 nedelje) veoma cudno spavam,legnem u sobu negde najkasnije oko 9pm,gledam neki film ako nisam bas mnogo umorna i odmah posle zaspim.A svako jutro se budim oko 6:30 kad idem popodne (kao danas) i oko 5:50 kad idem pre podne :? :roll:.Mislim,baaas cudno,navikla sam da navijem mobilni bas rano :roll:

snaja88:
Ja nikada ne mogu da spavam popodne :shock: . Cudi me kako punooo ljudi moze,mislim...a sta radite nocu :wink: ?Spavala sam danju samo 2 puta u zivotu kad sam bila jakoo bolesna i imala high temperaturu,inace ovako...no way!
U zadnje vreme (2-3 nedelje) veoma cudno spavam,legnem u sobu negde najkasnije oko 9pm
A zapitas li se zasto ne mozes da spavas po danu?
9-10 spavanja dnevno je i vise nego sto je potrebno normalnom coveku.
A probaj da koji put legnes oko 3,4,5,6 AM nekoliko dana, pa onda probaj da ne spavas po danu

Pa ja nekad sastavim jedva 6 sati spavanja i po nedelju dana zaredom i nikad nisam mogao da spavam popodne. To mi se desi 2-3 puta godisnje u nekim extremnim slucajevima i posle te popodnevne drmeke se redovno budim ko pregazen i treba mi oko sat vremena da se oporavim i profunkcionisem. zas-U zato i izbegavam.

LPhoklica:
Ja sam spavalica.
Normalnom čoveku nije potrebno toliko sna :wink:
spavam i danju, spavam noću...to je divno osećanje :)
Međutim, čula sam da čovek može malo i da zatupi spavajući predugo :?
pitam se da li je to tačno..
Spavam danju, spavam noci
spavam sele kad god hocu... :wink:
Ja preko dana ne mogu da spavam. Iako spavam nocu po 6 sati, danju sam orna ali nocu ko pregazena. A kad mi se desi de se po danu, kod kuce onesvestim od umora i zaspem, odvalim 4 sata i posle se jako loshe osecam. :roll:

LPhoklica:
Ja sam spavalica.
Normalnom čoveku nije potrebno toliko sna :wink:
spavam i danju, spavam noću...to je divno osećanje :)
Međutim, čula sam da čovek može malo i da zatupi spavajući predugo :?
pitam se da li je to tačno..
Ma kakvi.
Sve zavisi od organizma i isti treba prilagoditi onako kako on to trazi.
Sto se tice spavanja normalno bi bilo izmedju 6-10h opet zavisi od coveka do coveka, sve vise od toga je neka vrsta bolesti (ovo naravno u normalnim uslovima, a ne kad ne spavas tri dana, pa posle spavas 15-20h).
E sad ima osoba koje se bude sa izlaskom sunca kad god legli uvece, a i onih koji kad ustanu ujutro nisu ni za sta.

Znaci da bi 100% funkcionalni sa organizmom treba postupati onako kako njemu najvise odgovara, jer koliko se god trudili da to promenimo moze se odraziti samo na nase zdravlje.

Кулиража:
snaja88:
U zadnje vreme (2-3 nedelje) veoma cudno spavam,legnem u sobu negde najkasnije oko 9pm
A probaj da koji put legnes oko 3,4,5,6 AM nekoliko dana, pa onda probaj da ne spavas po danu
Ihhhh,koliko puta sam ostala budna do 4am,5am kad gledam utakmicu! Sutra lepo odem u skolu,orna sam,sve super,posle izadjem sa drugaricom...Cak mi je bolje kad se tako potrefi da ne spavam

snaja88:
Кулиража:
snaja88:
Ihhhh,koliko puta sam ostala budna do 4am,5am kad gledam utakmicu! Sutra lepo odem u skolu,orna sam,sve super,posle izadjem sa drugaricom...Cak mi je bolje kad se tako potrefi da ne spavam
Orna si sutra, ako uvece pobede Kingsi :wink:

POP Mare:
wild_child:
Kako kada.U biti nisam neka spavalica (nikada nisam volela spavanje..zato sam sada ovako mala :D )
Ali iskreno sto sam starija to vise spavam :)
Kako mi kad dodje i koliko okolnosti dozvoljavaju.
Kazes u BITI... Hehe vidi se da ucis filozofiju sad :wink:
Onaj zec u profilu je fenomenalan :D :P

Ma nije zbog filozofije....to koristim odavno.Posto sam ko mala cesto cula taj izraz usao mi u uho :D

Back