Koliko dugo bez seksa?

Rocknrollsores

Poznat
Banovan
Poruka
9.400
Mislim da je ovo zanimljivo pitanje koliko dugo mozete da izdrzite da nemate odnos?

Ja mogu dugo ,ali ne zato sto to bas hocu ,nego jbg takva situacija ....vise sam staromodniji sto se kaze ....a i zivim u mestu gde sam zasticen od toga ,no marriage ,no sex.

Ja sam svoje ispucao pre ...

Ziv covek se na sve navikne ...ja razmisljam drugacije ,kako na primer ljudi koji provode veliki deo zivota u ratu ili zaglavi na robiji ,pa je njima dosta teze ...stavim sebe u takvoj poziciji i onda mi je lakse ,mogu mnogo da izdrzim ,znaci snaga volje.

- - - - - - - - - -

Kod mene emocije imaju veze sa sexom.

Slicno i kod mene ,kad sam bio klinac hteo sam sto pre da izgubim nevinost ,nisu mi tada emocije bile bitne...kako sam sazreo i ja padam na te emocije ,,,.mada sam veoma oprezan ...

Ziv covek se na sve navikne ...ja razmisljam drugacije ,kako na primer ljudi koji provode veliki deo zivota u ratu ili zaglavi na robiji ,pa je njima dosta teze ...stavim sebe u takvoj poziciji i onda mi je lakse ,mogu mnogo da izdrzim ,znaci snaga volje.

- - - - - - - - - -

Slicno i kod mene ,kad sam bio klinac hteo sam sto pre da izgubim nevinost ,nisu mi tada emocije bile bitne...kako sam sazreo i ja padam na te emocije ,,,.mada sam veoma oprezan ...

Hahaha..kod mene bez emocija ne ide ni pre ni sad...nema veze sa dobi

Dve nedelje zato što imam redovne odnose a da nemam ne znam nije isto kad imaš partnera i nemaš
Dve nedelje mi je bilo bas dugo
Da sam sama čekala bih nekog po svojoj meri i ne bi mi seks bio u prvom planu
Ovako hm da volim redovan seks i uživam u njemu

Back