Koliko dobro poznajete fudbal |KVIZ|

Nije ni Robinjo :) Robinja je Pele izbaxuziro da je ovaj novi Pele a kad ti Pele nesto predivdja obavezno bude kontra :hahaha: Kad je Robinjo na prestavljanju za Man City mrtav ladan reko 'Drago mi je da sam potpiso za Chelzi'....Sutra dan naslov Robinjo otpustio agenta... posle prico kako je konto da ide u Junajted jer je to jedini klub koji je znao iz Manchestera...ma teska dijabola nikad nije ni bio ta raznina kakvog su ga prestavljali...Dijego je bio puno puno bolji igrac...A za Robinja secam se kako su novinari pumpali njegov prelazak u Real i vestacki kreirali rivalstvo izmedju njega i Messija a ovaj mu nije ni do kolena...Pa se onda Kristiano razgoropadio...

Poslednja izmena:
Nije ni Robinjo :) Robinja je Pele izbaxuziro da je ovaj novi Pele a kad te Pele nesto predivdja obavezno bude kontra :hahaha: Kad je Robinjo na prestavljanju za Man City mrtav ladan reko 'Drago mi je da sam potpiso za Chelzi'....Sutra dan naslov Robinjo otpustio agenta... posle prico kako je konto da ide u Junajted jer je to jedini klub koji je znao iz Manchestera...ma teska dijabola nikad nije ni bio to secam se kako su novinari pumpali njegov prelazak i vestacki kreirali rivalstvo izmedju njega i Messija a ovaj mu nije ni do kolena...Pa se onda Kristiano razgoropadio...

Ne seeeeri! :hahaha: Kakva dijabola. Nisam za ovo znao. Čuo sam da je sad nešto osuđen da je učestvovao u nekom ubistvu pa su ga sabili u ćorku. Sad može da izbaci "n" iz imena pa da bude Robijo. :mrgreen:

Ne znam za ubistvo ja sam cuo da je u Italiji osudjen za neko silovanje neke siptarke...Ali Brazil ga nece izruziti...Ma da posto je valjda transfer bio gotovo u Chelzi formalnost bila a Chelzi je pre nego sto je potpiso na dan poceo da stampa dresove Robinjo...I Real se naljutio i stopiro transfer kao to je znak ne postovanja... Onda uleti Siti u 5 do 12 a ovome valjda idalje u glavi Chelzi pa se provalio...Kasnije u Milanu reko mislio sam da idem u Junajted posle propalog posla sa Chelzijem samo sam znao za junajted iz Manchestera :D

- - - - - - - - - -

Al najjace sto je odmah sutra dan otpustio agenta !

Ne znam za ubistvo ja sam cuo da je u Italiji osudjen za neko silovanje neke siptarke...Ali Brazil ga nece izruziti...Ma da posto je valjda transfer bio gotovo u Chelzi formalnost bila a Chelzi je pre nego sto je potpiso na dan poceo da stampa dresove Robinjo...I Real se naljutio i stopiro transfer kao to je znak ne postovanja... Onda uleti Siti u 5 do 12 a ovome valjda idalje u glavi Chelzi pa se provalio...Kasnije u Milanu reko mislio sam da idem u Junajted posle propalog posla sa Chelzijem samo sam znao za junajted iz Manchestera :D

- - - - - - - - - -

Al najjace sto je odmah sutra dan otpustio agenta !

Da, da, silovanje, ja sam pobrkao. Znam da je nešto gadno zagovnao.

U prvih 6 utakmica za novi klub na svakoj je bio strelac...I onda se desilo to gostovanje posle kojeg vise nikada nije bio onaj stari...U sustini kada mu pogledate karijeu veoma je uspesna za pozeleti...Ali nikada nije postao ono sto su mu predvidjali...Najbolji igrac te nacije ustvari nikad nije bio :D...Ko je on?
Мислио сам да кажем Пато или Савиола али сам се у задњем тренутку предомислио. Овен можда?

Nije bre ljudi kakav Nistelroj kakav Van Persi oni su bili sjajani igraci ne znam sta njima moze da se zameri...Jedna zvezda koja najsjanije sijala vrlo kratko bio je tada svima tema broj jedan...Kakav ce ovo monstrum biti svi smo se pitali?...Sjajan tehnicar delovo je kao kompletan igrac 'total pacage' sto bi rekli na starosrpskom :) posle te jedne utakmice krece njegov pad kasnije je imo karijeru i dobrih odlicnih partija svakako smatarali smo ga dobrim i cenili ali cesto smo komentrisali kako je mogo vise...

- - - - - - - - - -

Ne....Ovaj je bio tema kod spanaca da li treba da bude deo generacije 2010...ajde sad sve sam vam reko...pa ko prvi!!!

Back