Koliko dobro poznajete fudbal |KVIZ|

Stefano Fiore?? ali nije puno ko Rikelme neretko je igro i po krilu...A tek Di Natale nema veze sa Rikelmeom...

- - - - - - - - - -

Kristijano Doni bre!?!?

Bravo bari....Doni je :-D voleo sam lika da gledam bas :-D
Ajde smisljaj pitanje
Inace hvala sto si me podsetio na Fiorea ,takodje jedan od omiljenih

- - - - - - - - - -

fanstebre - 15
Vasilij Zajcev - 12
acamaher - 12
Franco Zarezi - 11
DjomlaSPLAT - 7
admiral1 - 4
Nan Elmoth - 3
CWalken - 2
Bari '91 - 3
8-Mile RD - 2
dlugomir - 1
Nenad - 1
Bob Sd - 1
Sotir zvani djubre - 1

Bravo bari....Doni je :-D voleo sam lika da gledam bas :-D
Ajde smisljaj pitanje
Inace hvala sto si me podsetio na Fiorea ,takodje jedan od omiljenih

Ta njegova Atalanta 2000te je kidala ne znam dal su zavrsili 5ti 6ti...Tad je u drustvu bila legitimna tema ko je bolji Totti ili Doni....Italija 2002 mozda nikad jaca po imenima Trapatoni ih ukanalio zajedno sa sudijama protiv Koreje...

- - - - - - - - - -

Ovako...Poceo je fudbalom da bavi na Malti i bio je jedan od najmladjih debinatana u jednoj od najjacih liga sveta...Takodje je vlasik jos jednog rekorda...Koji igrac je u pitanju?

Ta njegova Atalanta 2000te je kidala ne znam dal su zavrsili 5ti 6ti...Tad je u drustvu bila legitimna tema ko je bolji Totti ili Doni....Italija 2002 mozda nikad jaca po imenima Trapatoni ih ukanalio zajedno sa sudijama protiv Koreje...

- - - - - - - - - -

Ovako...Poceo je fudbalom da bavi na Malti i bio je jedan od najmladjih debinatana u jednoj od najjacih liga sveta...Takodje je vlasik jos jednog rekorda...Koji igrac je u pitanju?

Bezi bre, isprebijali ih oni kosooki :-D
Italina tih godina u fudbalu uhh; milina za gledati....3 svetska golmana, odbrana u kojoj ti je Panuci najslabiji igrac, sredina sa Albertinijem , diliviom , totijem, donijem...u spicu montela tek 3. izbor

Valeri Bozinov?

JESTE! Aj mi sad reci kako si ovo znao? Namerno nisam napiso kad je debitovo da nebi ko izguglo ne optuzujem te za gugl nego me zanima kako si dosao do odgovora?

Debitovao je za Lece sa nepunih 16 u Seriji A sa 15 i 11 meseci najmladji stranac debitant u Seriji A ...Najmladji stranac koji je strelac bio sa nepunih 17...Nekad su ga poredili sa Vejn Runijem bio je strasan talenat ali nije imao glavu a ruku na srce imo je i ozbiljnih povreda kojima je takodje glava kumovala...

Lecce - Sevanton Vucinic Bojinov - totalna ofanziva sa Zemanom na klupi bili su senzacija milina ih bilo gledati...

Kao date sa 12 godina je otisao na mlatu sa ocuhom i majkom poceo se fudbalom tamo baviti snimio ga presednik Leccea sa 14 ga odveo u Italiju taj je baja imo opasan nos da namirise talenat...

- - - - - - - - - -

fanstebre - 15
Vasilij Zajcev - 12
acamaher - 12
Franco Zarezi - 11
DjomlaSPLAT - 7
admiral1 - 5
Nan Elmoth - 3
CWalken - 2
Bari '91 - 3
8-Mile RD - 2
dlugomir - 1
Nenad - 1
Bob Sd - 1
Sotir zvani djubre - 1

Ajde postavi pitanje :)

Prvo sam mislio da je neko iz Engleske jer si me naveo ovim za Maltu i onda kad si napisao jedan od najvecih talenata samo mi odjednom puuf pred ocima , setim se koliko su ga najavljivali , konkretno Nenad Stefanovic sa pinka, svaki vikend prenos i cim primi loptu ide prica da je preko Malte dospeo u Italiju ( danas da cujem za nekog igraca tako do prekosutra bi zaboravio ko je, ali tad smo ginuli za fudbal)....tad su ga izgovarali Bojinov ako se secam

- - - - - - - - - -

Igrao spica, mogao i krilo, u secanju je (meni bar) po tandemu sa svojim zemljakom sa kojim je igrao i u klubu..
Nije se naosvajao nekih trofeja , ali je igrao u zlatnom razdoblju za taj klub...klub je iz lige petice a on je igrao sa dosta uspeha i u jos jednoj najjacoj ligi ...ta 2 kluba danas nisu u redu najbogatijih, ali nisu se ni raspali ....igrao za reprezentaciju, nije uradio nista posebno

Prvo sam mislio da je neko iz Engleske jer si me naveo ovim za Maltu i onda kad si napisao jedan od najvecih talenata samo mi odjednom puuf pred ocima , setim se koliko su ga najavljivali , konkretno Nenad Stefanovic sa pinka, svaki vikend prenos i cim primi loptu ide prica da je preko Malte dospeo u Italiju ( danas da cujem za nekog igraca tako do prekosutra bi zaboravio ko je, ali tad smo ginuli za fudbal)....tad su ga izgovarali Bojinov ako se secam

Da pa ja i danas danle izgovaram Bojinov... naviko... tako su ga 'krstili' na Cizmi i za mene je Bojinov :D...Brate pucas me nostalgijom...

Ajde opali neko nostalgicno pitanje!

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Igrao spica, mogao i krilo, u secanju je (meni bar) po tandemu sa svojim zemljakom sa kojim je igrao i u klubu..
Nije se naosvajao nekih trofeja , ali je igrao u zlatnom razdoblju za taj klub...klub je iz lige petice a on je igrao sa dosta uspeha i u jos jednoj najjacoj ligi ...ta 2 kluba danas nisu u redu najbogatijih, ali nisu se ni raspali ....igrao za reprezentaciju, nije uradio nista posebno

Marko Delvekio???

U prvih 6 utakmica za novi klub na svakoj je bio strelac...I onda se desilo to gostovanje posle kojeg vise nikada nije bio onaj stari...U sustini kada mu pogledate karijeu veoma je uspesna za pozeleti...Ali nikada nije postao ono sto su mu predvidjali...Najbolji igrac te nacije ustvari nikad nije bio :D...Ko je on?

Back