Koliko često nosite mini suknje?

Pobogu devojko/zeno pa zasto takvo misljenje imas o sebi :confused: :(

treba da nosis mini suknje ako volis...svako treba da oblaci ono sto voli :D

Zasto bi nosila nesto u cemu se ne oseca lepom?
To osecanje je ponekad jace od coveka cak i kad nije realno. Npr. ni ja nikad ne bih obukla minic uz duboke cipele jer mi se nikako ne svidja kako mi stoji jer su mi jake noge i u toj kombinaciji deluju cak i debelo. To ne znaci da mislim o sebi lose i da mislim da sam lose gradjena. Nesto nam prija nesto ne, zar ne?

Zasto bi nosila nesto u cemu se ne oseca lepom?
To osecanje je ponekad jace od coveka cak i kad nije realno. Npr. ni ja nikad ne bih obukla minic uz duboke cipele jer mi se nikako ne svidja kako mi stoji jer su mi jake noge i u toj kombinaciji deluju cak i debelo. To ne znaci da mislim o sebi lose i da mislim da sam lose gradjena. Nesto nam prija nesto ne, zar ne?

Tako je nesto prija nesto ne :ok: ali mene onaj tuzan smajli je asocirao na to da bi joj prijalo jer inace ne bi bila tuzna sto ne nosi minic :( pa je zato upitah u nadi da cu da dobijem odgovor tacan jer me bas zanima sta je koci ako voli...

Kako ne znaci da mislis o sebi da si lose gradjena kad je to upravo to razlog (jake noge koje u toj kombinaciji deluju debelo) zbog kojeg ne nosis kratku suknju

nosim,koliko mi noge dozvoljavaju
tj kako radim preterano mnooogooooo:sad2: umara me da budem u suknji i zato je obucem maxi 2 puta nedeljno,jer iskreno lakse mi je da se pentram na merdevine (da nakacim trecu visinu,3emme hauteur,ko razume shvatice) i da trcim levo i desno u farmerkama i kad se umorim da sednem i dignem noge nego da pazim
nekako mi se cini da je muskarcima lakse,jer mogu da se opuste a ja i posle 11sati rada treba da budem lepa:roll:

Kako ne znaci da mislis o sebi da si lose gradjena kad je to upravo to razlog (jake noge koje u toj kombinaciji deluju debelo) zbog kojeg ne nosis kratku suknju

Pa znas kako, kad neko ima misicave noge, to je sasvim lepo u kupacem i u minicu sa sandalama, ali kad se uzme neka cipela do zgloba, onda nije. Znaci, noge su ok, ali jednostavno nije lepo za videti da se skrate vizuelno. Zato minici cesce lepo stoje devojkama koje imaju bas vitke noge.
Slican je i fazon sa farmerkama. Ekstra zgodna atletski gradjena cica moze imati jako los izgled u farkama samo zato sto ima misice. Ne znam zasto je to tako. Imam jednu drugaricu koja u farmerkama izgleda debeljuskasto, a u bilo kojim drugim pantalonama izgleda dobro (a upravo je takva kakvu sam opisala), to je slicno onome sto nekome moze stajati lepo kupaci, ali ne i tesni minitji. Mada, po pitanju pantalona dosta je bitan i materijal od koga su napravljene.
Kad neko ustanovi sta mu dobro stoji, onda nije vise u pitanju njegova gradja nego dobro ili lose odabran stil.:) (Volem tim pitanjima da se bavim iako ce mozda da mi doleti opet i na ovu temu neka od onih forumasica koja bi da me napada zbog toga...de si Une Besooo...sace ona, samo sto nije :mrgreen: :manikir:)

Poslednja izmena:
Pa znas kako, kad neko ima misicave noge, to je sasvim lepo u kupacem i u minicu sa sandalama, ali kad se uzme neka cipela do zgloba, onda nije. Znaci, noge su ok, ali jednostavno nije lepo za videti da se skrate vizuelno. Zato minici cesce lepo stoje devojkama koje imaju bas vitke noge.
Slican je i fazon sa farmerkama. Ekstra zgodna atletski gradjena cica moze imati jako los izgled u farkama samo zato sto ima misice. Ne znam zasto je to tako. Imam jednu drugaricu koja u farmerkama izgleda debeljuskasto, a u bilo kojim drugim pantalonama izgleda dobro (a upravo je takva kakvu sam opisala), to je slicno onome sto nekome moze stajati lepo kupaci, ali ne i tesni minitji. Mada, po pitanju pantalona dosta je bitan i materijal od koga su napravljene.
Kad neko ustanovi sta mu dobro stoji, onda nije vise u pitanju njegova gradja nego dobro ili lose odabran stil.:) (Volem tim pitanjima da se bavim iako ce mozda da mi doleti opet i na ovu temu neka od onih forumasica koja bi da me napada zbog toga...de si Une Besooo...sace ona, samo sto nije :mrgreen: :manikir:)

Sve je to stvar ukusa i ja isto kao i ti ima stvari u kojima se osecam lepo a u kojima ne ma koliko da mi govore prelepa si u tome ...inace neko bas voli da vidi jake noge da se ocrtavaju u farkama ili otkrivaju u minicu
Ono sto je lose jeste ako ta osoba voli a nabija sebi komplekse zato sto to drugi ne odobravaju ..a svaki put kada vidi devojku u minicu, koja ima noge o kakvima ova sanja dobija zelju da pobije sve takve ili u najblazem slucaju ode kuce da se isplace

...ali ako ne daj Boze bude sledila ili se ne bude mogla odupreti besu i tako postane u najgorem slucaju serijski ubica svih onih devojaka koje joj nabijaju komplekse onda -upomoc :sad2:

Ovo su ekstremni slucajevi ali cinjenica je da su iskomleksirane osobe koje su to postale zbog drugih jako opasne osobe :mrgreen:

Ovo su ekstremni slucajevi ali cinjenica je da su iskomleksirane osobe koje su to postale zbog drugih jako opasne osobe :mrgreen:

Nije isto ne nositi nesto sto ti ne stoji lepo i imati komplekse...to su dve sasvim razlicite stvari. Moze neko cak biti i tuzan sto mu nesto ne stoji lepo (kao sto si napomenula da mislis za onu koju si citirala malopre), a opet da nema komplekse.

Nije isto ne nositi nesto sto ti ne stoji lepo i imati komplekse...to su dve sasvim razlicite stvari. Moze neko cak biti i tuzan sto mu nesto ne stoji lepo (kao sto si napomenula da mislis za onu koju si citirala malopre), a opet da nema komplekse.

Ne razumem:confused: ako je neko uskracen za ono sto voli da obuce (ne vezano za nekoga konkretno vec za temu) ,ako je tuzan zbog toga - da nema komplekse :confused:

Ne razumem:confused: ako je neko uskracen za ono sto voli da obuce (ne vezano za nekoga konkretno vec za temu) ,ako je tuzan zbog toga - da nema komplekse :confused:

Naravno. Kompleksi su psiholoski poremecaj i to je sasvim druga stvar. Moze covek biti tuzan zbog kojecega i zeleti kojesta, a opet biti sasvim zadovoljan sobom ako ima drugih kvaliteta. Isto tako moze biti iskompleksirana i osoba koja umislja da joj nesto fali i kad joj ne fali. Ko nadje balans izmedju onoga sto ima i onoga sto nema i pocne lepo da se oseca u tom stanju, taj nema komplekse. To je tesko postici, ali nije nemoguce. Zavisi od toga koliko si stabilna.

Mislim, sta bi bilo kad bismo svi bili iskompleksirani zato sto nam nesto ne stoji? Pa svet bi bio pun poremecenih frikova, a priznaces da to nije slucaj.

Naravno. Kompleksi su psiholoski poremecaj i to je sasvim druga stvar. Moze covek biti tuzan zbog kojecega i zeleti kojesta, a opet biti sasvim zadovoljan sobom ako ima drugih kvaliteta. Isto tako moze biti iskompleksirana i osoba koja umislja da joj nesto fali i kad joj ne fali. Ko nadje balans izmedju onoga sto ima i onoga sto nema i pocne lepo da se oseca u tom stanju, taj nema komplekse. To je tesko postici, ali nije nemoguce. Zavisi od toga koliko si stabilna.

Mislim, sta bi bilo kad bismo svi bili iskompleksirani zato sto nam nesto ne stoji? Pa svet bi bio pun poremecenih frikova, a priznaces da to nije slucaj.

Po meni je bas to veoma cest slucaj , zato i toliko potenciram toleranciju i strogi sam protivnik diskriminacije ... koja je najcesce uzrok tih kompleksa

Da svet nije pun poremecnih i iskompleksiranih likova ne bismo imali toliko izvestacenosti.
Ovo je era plastike i solariuma sto slozices se ti itekako utice da se izgleda vestacko i time se totalno menja fizicki opis ...zarad cega ako ne zbog kompleksa :confused:

Milioni na taj nacin rizukuju ne samo zdravlje vec i zivot ....ma ljudi su poceli da budu iskompleksirani i zbog procesa koji se zove normalno starenje sto nije nista novo ali po svaku cenu zeleti da se zadrzi mladolik izgled ili povrate mlade godine :roll: i na taj nacin ubrizgati svakojake bakterije u kozu i imati facu kao poslednji idiot ili kao oboleo od tetanusa ....................na sve ovo meni se samo :bljak:
Bolje da ne pricam da sve koje poznajem da su iskompleksirani ili da zele neku hirursku intervenciju kakve su to osobe ...mozda je to slucajnost ...mozda nisu svi takvi :lol:

Ovo tema je otisla nekoliko koraka dalje ali ne mogu drugacije da ti odgovorim

Po meni je bas to veoma cest slucaj , zato i toliko potenciram toleranciju i strogi sam protivnik diskriminacije ... koja je najcesce uzrok tih kompleksa

Da svet nije pun poremecnih i iskompleksiranih likova ne bismo imali toliko izvestacenosti.
Ovo je era plastike i solariuma sto slozices se ti itekako utice da se izgleda vestacko i time se totalno menja fizicki opis ...zarad cega ako ne zbog kompleksa :confused:

Milioni na taj nacin rizukuju ne samo zdravlje vec i zivot ....ma ljudi su poceli da budu iskompleksirani i zbog procesa koji se zove normalno starenje sto nije nista novo ali po svaku cenu zeleti da se zadrzi mladolik izgled ili povrate mlade godine :roll: i na taj nacin ubrizgati svakojake bakterije u kozu i imati facu kao poslednji idiot ili kao oboleo od tetanusa ....................na sve ovo meni se samo :bljak:
Bolje da ne pricam da sve koje poznajem da su iskompleksirani ili da zele neku hirursku intervenciju kakve su to osobe ...mozda je to slucajnost ...mozda nisu svi takvi :lol:

Ovo tema je otisla nekoliko koraka dalje ali ne mogu drugacije da ti odgovorim

Vala, ne bih operisala svoje nozhice ni za zhivu glavu, a opet mislim da mi ne stoje lepo sve mini suknjice.
izbrisana slika
Vidis, koliko su mi jake noge, znaci, nikako ne ide da se suknja uzme uz neku dublju cipelu...a opet daleko od kompleksa. Oni koji imaju komplekse treba samo sebi da priznaju da im nesto ne stoji i da to shvate kao jednostavnu cinjenicu i obuku nesto drugo ili da uprkos tome koracaju smelo u onom sto im se svidja pa ce ih opet ostatak sveta ceniti vise po zadovoljnoj faci, a ne po nogama ili necem drugom. To je borba sa samim sobom i nikakvi okolni kriterijumi ne mogu da dovedu ni do poraza ni do pobede, vec samo jaka licnost.
Ujeee, di ja ode sa analizom.:zcepanje:

Poslednja izmena:
Vala, ne bih operisala svoje nozhice ni za zhivu glavu, a opet mislim da mi ne stoje lepo sve mini suknjice.
Pogledajte prilog 65566
Vidis, koliko su mi jake noge, znaci, nikako ne ide da se suknja uzme uz neku dublju cipelu...a opet daleko od kompleksa. Oni koji imaju komplekse treba samo sebi da priznaju da im nesto ne stoji i da to shvate kao jednostavnu cinjenicu i obuku nesto drugo ili da uprkos tome koracaju nsmelo u onom sto im se svidja pa ce ih opet ostatak sveta ceniti vise po zadovoljnoj faci, a ne po nogama ili necem drugom. To je borba sa samim sobom i nikakvi okolni kriterijumi ne mogu da dovedu ni do poraza ni do pobede, vec samo jaka licnost.
Ujeee, di ja ode sa analizom.:zcepanje:

Ovo si zaista ti ....pa zaista , najiskrenije i evo slaze se i jos jedna muska osoba koja je sa mnom znaci imas lepe noge :ok:
Ova kombinacija ti bas lepo stoji i steta je sto mislis da ti ne stoje suknje u kombinaciji sa dubljim cipelama ...kad si napisala jake i misicave noge ja sam mislila na nesto bas misicavo... sa ostatkom teksta se slazem :)

Ovo si zaista ti ....pa zaista , najiskrenije i evo slaze se i jos jedna muska osoba koja je sa mnom znaci imas lepe noge :ok:
Ova kombinacija ti bas lepo stoji i steta je sto mislis da ti ne stoje suknje u kombinaciji sa dubljim cipelama ...kad si napisala jake i misicave noge ja sam mislila na nesto bas misicavo... sa ostatkom teksta se slazem :)

Neki moji stavovi imaju veze sa pitanjima stila. Kad biramo onaj stil koji bolje stoji od onog koji losije stoji i onda smo lepse obucene.To cesto nema bas direktne veze sa debljinom nogu. Jedna ddrugarica mog bivseg decka je imala debele noge ali je nekako bila gradjena tako da su joj odlicno stajale mini haljinice. Valjda zato sto su joj noge bile neverovatno dugacke.

Jutros oblačan i ne baš topao dan....Krenuh na posao i gde god se okrenem i pogledam samo špartaju mini suknjice.....
Koliko često nosite minjake? Svakog dana, jedanput nedeljno, par puta mesečno, par puta godišnje, ne sećate se kad ste je zadnji put obukle ili je u opšte ne nosite..... Zašto je vaš odgovor a), b), c), d), e).......?

Cesto.Sto pitas?:confused:

Evo, upravo obukla minic, preko helanki, narafski, i cak mi nije ni hladnoz:girl:

I jos jednom veliko hvala drugaricama sa Sta nosim danasz:) posebno Affroditiz:kiss: sto mi je rasterala predrasudu da minici nisu vise za moje godine. Malo bi bilo nako nelagodno prvi drugi put, al sad cim je napolju iznad nule, ja krenem sa minicimaz:)

Носила сам често.
Сад ми ноге више не изгледају тако да ладно могу да носим минић, па ни не носим.
Не осећам се више пријатно у веома краткој сукњи.
Али не волим сукње преко колена, баш не волим.
Имам неколико дугих сукања, и повремено их носим. Но, већина их је дужине мало изнад колена. Е, сад, моје колегинице тврде да је то мини... z:)

Back