gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Да управо, мислим да је то хтео да поентира. Стекнеш неко искуство, знаш шта је шта, а плус имаш неку жену у 80% случајеваKad je mozak isfiltrirao one bitnije od nebitnih ?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да управо, мислим да је то хтео да поентира. Стекнеш неко искуство, знаш шта је шта, а плус имаш неку жену у 80% случајеваKad je mozak isfiltrirao one bitnije od nebitnih ?![]()
Скроз се слажем јер и ја тако размишљам. Исто тако посматрам и своје бивше везе и хипотетички будуће, ако дође до раскида.Pazi ovako , ja mislim da covek pametan covek , posle veze uradi dva pregleda, reviewa...
prvi odmah,posle donosenja odluka....
Drugi posle nekog vremena kad se ohlade glave, mozda 6 mozda godinu dana...
To su 2 termina razmisljanja
A treci je posle mnogo godina jer tada ce bar 3,4 stvari posmatranja prema toj vezi da se promene...obicno se neke stvari promene u shvatanje da postoji i licne krivice, ishitrenosti, gordosti , nesnalazenja, naivnosti i slicnog...
Zato taj zadnji pregled tako kasno....kad seksualni nagon, libido smanji svoj uticaj, potrosnju vremena i brzinu zivota..
A da se to radi ranije, kod vecine ima negativne posledice....
Cesto se javi zelja za povratkom , tj javljaju se one situacije nepostojecih veza ali postojecih kres simulacija..
Vrlo stetno po psihu a lepo po sanjanje...
Како знаш да фурају живот напред? Никад не знаш шта је у туђим главамаNe, sve što je u prošlosti treba tamo i ostaviti.
Nema potrebe da se misli na ljude koji su te otpisali ili koji više nisu u tvom životu
Dok ti misliš i maštariš o njima oni uredno furaju svoj život napred i ne sećaju se da si ti i postojao
Колико често размишљамо о бившем/бившој?
Yes, u zadnje vreme cesto.Колико често размишљамо о бившем/бившој? Искрено, ја врло ретко, али размишљам о неким ранијим дејтовима који нису успели и на слично...
Многи нису баш скроз и након позамашног времена преболели бивше партнере па често мисле на њих. Многи су раскинули због глупости и ситница радије него због неке велике ствари па им недостаје бивши партнер
А ви да ли мислите на бившу/бившег?
А добро, значи ви сте раскинули због озбиљних разлога. Али чим идаље имаш екстремне ставове , као нпр да је он пацов, идаље осећаш неки бес, љутњу, нешто...?samo kad mi protrči pacov kroz dnevnu sobu
a onda se setim da to nije pacov, nego sevnula uspomena na bivšeg
А добро, значи ви сте раскинули због озбиљних разлога. Али чим идаље имаш екстремне ставове , као нпр да је он пацов, идаље осећаш неки бес, љутњу, нешто...?
Нећу ја да те убеђујем ништа... Али, да ти је свеједно, и да га се присетиш, било би ти свеједно?ma jok![]()
Нећу ја да те убеђујем ништа... Али, да ти је свеједно, и да га се присетиш, било би ти свеједно?
To je tačno i znam mnogo ljudi koji ceo život prožive u tom nekom sećanju....Како знаш да фурају живот напред? Никад не знаш шта је у туђим главама
O samo jednoj bivšoj...А ви да ли мислите на бившу/бившег?
Значи бивша је била добра ебачица? Елем, извини на спрдњи, ваља се малоmene uvek rana jesen potseti na bivšu
kad je vreme vlažno i toplo...
Опуштен сам него ме интерресује. У духу теме су питањаopusti se
Скроз се слажем са свим што си написала. Али апсолутно са сваком речју. Много здраво размишљање а пре свега реалноTo je tačno i znam mnogo ljudi koji ceo život prožive u tom nekom sećanju....
Jednom ja probala, tj kao ljubav iz srednje, čujemo se igrom slučaja i ono on meni pa ja sam bio zaljubljen u tebe...bla bla....
Ja već gotova, dotrčala odmah hoću sve + ostala romantična sanjarenja.....mada sam ja neko ko se isključivo u datom trenutku dok nešto traje trudim maximalno kad odlučim da išetam i da nešto ne štima onda je to zaista jer postoji nepomirljiv razlog i ne može tako dalje...
I kako napisah dotrčim ja krenem ponovo u neku tu bajkovitu priču iz srednje i ispostavi se da me stvarnost opet ošamari istim onim razlogom zbog koga smo navodno raskinuli posle srenje - a koji je za mene bio neprihvatljiv...I ništa, poenta je da od tada apsolutno ne žalim i ne sećam se bivših. Jednostavno ako zaboravim kojim slučajem zašto tada nije nešto štimalo podsetim se ovog jednog kome sam se naivno vratila verujući da sam tad bila mlada i da nisam znala..bla bla. Ne ako je tada bilo sranje isto sranje će se ponoviti kad ponovo sretnete tu istu osobu i date joj drugu šansu samo će ta druga osoba u znak zahvalnosti da vam se duplo usere u život!
Tako da nema potrebe! Piči dalje, da je vredelo trajalo bi, da je bilo ljubavi opstalo bi, ili da je bilo interesa sa obe strane, ne vredi se zamlaćivati i živeti u prošlosti sa osobom koja te neće a propuštati sadašnjost sa nekom koja te hoće. Ne radi se o tome da nisi voleo - ako jesi ok, onda će možda neki kutak srca pripadati toj osobi ali treba sebe disciplinovati i napraviti mesta za neke nove ljude koji dolaze a žele da budu sa tobom. Treba im dati šansu bez da ih tajno opterećuješ sanjarenjem o nekoj bivšoj. Druže nje nema, ona se neće pojaviti na vratima da li misli ili ne misli na tebe - ne možeš znati...
Zato živi i daj šansu nekoj novoj zavoli nju - može ponovo da se voli, i svaki put iznova samo ako čovek sebe ne otruje mržnjom..
Može a i treba!
Такође, и код мене је то случај. Само, ја мислим на неку са којом нисам ни био. Ево сањао сам је и ноћас.O samo jednoj bivšoj...
Ostale se ne mogu porediti sa njom po emocijama tako da ih zasenjuje maximalno.
A i bilo ih je svega par.
Ja sam tip koji bi jednu ceo život i to mi je dovoljno.
Menjanje partnera nije moj manir.
ona jeste, ja nisamЗначи бивша је била добра ебачица? Елем, извини на спрдњи, ваља се мало
А можеш мислити, ко да је то најбитније. Немој да те то смара, ако ти ишта значи шта ти небитни ја напишемona jeste, ja nisam
Симпатије из основне су најслађе. А и из средње, ако су биле праве...Pre ću pomisliti i na simpatije iz osnovne škole nego na bivšeg muža.