Koliko cesto idete kod ginekologa?

čitam sve ovo... svuda ista priča... :roll:

neljubazni i neprijatni ne bi trebalo da budu
lekari ni medicinske sestre i TAČKA.
:? to je podjednako važno kao i njihova stručnost

neko je pomenuo razmaženost - gluposti - SVAKOME je na ginekološkim (a i drugim) pregledima nelagodno u izvesnoj meri, i lekari i sestre trebalo bi da svojim nastupom učine da se ta nelagodnost umanji.

jednom sam vodila rođaku na US tamo u Studenjaku... dobila je lekciju o neophodnosti rađanja dece i izašla sva uplakana. da u čekaonici nije bilo puno devojaka, ušla bih unutra i napravila haos... :evil:

(bože, bože, al sam se razgnevila odjednom... odoh na kafu)

Steta sto devojke krenu da redovno idu kod ginekologa tek kada (ili samo ako) im nesto zafali... I ja sam prvi put otisla pre tri godine, kada sam zaglavila, i jeste mi bilo neprijatno, lai nisam imala izbora tada...
Sada mi je totalno opusteno... idem na 6 meseci i totalno se dobro osecam kada znam da je dole sve na mestu... i jos bitnije, da nema viska :)

Ja sam bila kod g. prvi put u 17-oj god. Mrak mi je padao na oci (i jos uvek pada) svaki put kad treba da dobijem menstruaciju. I tako, jednog dana, mojoj mami presedne moje arlaukanje i zena pravac sa mnom na VMA. Posto je sve bilo u redu, moj sledeci posjet gin. bio je u 19-oj pa u 21-oj ( kada sam stupila u sex. odnose ) i tom prilikom gin. mi je rekla da pregled treba vrsiti jednom u 6 meseci. Srecom, do sada nisam imala neprijatno iskustvo, a devojkama koje ne vode racuna o svom zdravlju zelim puuno srece.

Idem redovno kod ginekologa, na svakih osam do deset meseci.
Iako,na moju veliku sreću, je uvek sve u redu, ipak osećam nelagodu i strah pred odlazak.
Što se privatnih i državnih doktora tiče,ne bih da komentarišem jer ih zaista ima svakakvih.
Ne treba generalizovati!

CaLiMeRo:
čitam sve ovo... svuda ista priča... :roll:

neljubazni i neprijatni ne bi trebalo da budu
lekari ni medicinske sestre i TAČKA.
:? to je podjednako važno kao i njihova stručnost

a ko TREBA Da bude neljubazan i neprijatan :evil:
moderatori!!!!
pa ja mislim da je nekad i dobro kad su ljudi takvi nekako pocnes da razmishljash. o testamentu.
a dobro ali ni oni ne primaju plate bla bla pa onda bi trbalo ovi u zakonodanvoj da budu jachi

Na svakih sest meseci. A kad treba i cesce. Recimo kad sam bila trudna, i na svake dve nedelje. Srodila sam se skoro s ginekologom. Posle porodjaja bilo mi cudno sto vise ne moram tako cesto kod istog. I nekako nemam neku frku od njega. Ali moram da primetim da mi vise "leze" ovi zapadni ginekolozi, nego domaci. O beogradskim ginekolozima sa kojima sam imala iskustva, nista dobro, nazalost. Ne smem ni da pricam kroz sta sam sve prosla zbog njih.

Back