devojka_bgd
Primećen član
- Poruka
- 772
Iznenadjena sam koliko devojaka inace uopste ne posecuje ginekologa, ili cak nikada nije islo,ili se plase...
Ja idem redovno,kazu trebalo bi barem jednom godisnje a pozeljno je i u sest meseci..
Sve u svemu pitanje je sta vi mislite o tome, i da li ga posecujete jedino kada vas problemi nateraju?:?
Ja idem redovno,kazu trebalo bi barem jednom godisnje a pozeljno je i u sest meseci..
Sve u svemu pitanje je sta vi mislite o tome, i da li ga posecujete jedino kada vas problemi nateraju?:?
ops
re nepunih godinu dana isla sam i cesce nego sto sam zelela jer sam sumnjala da sam u drugom stanju. Bilo mi je vrlo neprijatno. Zaista mi je to neprijatno iskustvo. Sav onaj strah i sve u vezi sa tim, bas onako ponizavajuce. Tad sam rekla da cu ici bar dva puta godisnje. To je za zene i emancipovane zenske osobe ne treba da se stide od odlaska kod ginekologa. Kako od tada nemam odnose, a ni neprijatne pojave nisam vise isla.
.
, ali kada sam prilikom jednog sistematskog otisla, otkrili su mi sve i svasta, od tada idem skoro svaki mesec
.Ali opet imala sam srece. zato devojke, pronadjite pravog lekara i idite redovno, recimo moj lekar je zena. Neprijatno jeste, ali ona je puna razumevanja.