Колико ће Комунистичка партија освојити на следећим републ. изборима?

колико ће КП добити гласова на следећим изборима

• 0,4%

glasova: 41 75,9%
  • 5% и више

glasova: 13 24,1%

• Ukupno glasova
    54
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako za partiju moze biti svrsishodnije da bojkotuje izbore na koje svi izlaze?
Pravi razlog je to sto za izlazak na izbore treba sakupiti izvestan broj potpisa, a to nije lako.
Izvini ali veoma dobro znam o cemu ti pricam.
PS Moja OO KP je sakupila 800 potpisa na proslim izborima i tesko da je ikakav problem.da to uradimo ponovo

Poslednja izmena:
problem da to uradimo ponova
Izvini ali veoma dobro znam o cemu ti pricam.
PS Moja OO KP je sakupila 800 potpisa na proslim izborima i tesko da je ikakav problem.

Da ali KP nema aktivne OO svuda.
Uostalom, overu tih potpisa treba platiti.

A kakav je tvoj stav?
Da li KP treba izaci na izbore?

Da ali KP nema aktivne OO svuda.
Uostalom, overu tih potpisa treba platiti.

A kakav je tvoj stav?
Da li KP treba izaci na izbore?

Pa i prosli put smo placali iz sopstvenih dzepova pa ni to ne vidim kao problem danas.
A na ovo drugo pitanje odgovor je kompleksniji pa nebi da zamaram citaoce.

Pa i prosli put smo placali iz sopstvenih dzepova pa ni to ne vidim kao problem danas.
A na ovo drugo pitanje odgovor je kompleksniji pa nebi da zamaram citaoce.

Po mojim informacijama verovatno necete.
A ja bih voleo da cujem tvoje stavove.
Oni koje ne zanimaju, ne moraju da ih citaju.

Po mojim informacijama verovatno necete.
A ja bih voleo da cujem tvoje stavove.
Oni koje ne zanimaju, ne moraju da ih citaju.

Па лепо ти је Друг Стари објаснио да ће о томе одлучити ЦК КП. Сходно томе, његов став овде на Форуму јавно изнешен одражаваће у потпуности став Централног комитета Комунистичке партије.
А везано за те твоје "информације", па то да окачиш мачку о реп јер је 'Алек' тек донео одлуку о изборима и исти нису још званично ни расписани, тако да друже Карло никакве информације гледе изласка / не изласка КП на изборе ти не можеш да имаш јер ће ЦК КП тек сада о томе расправљати.

Poslednja izmena:
Па лепо ти је Друг Стари објаснио да ће о томе одлучити ЦК КП. Сходно томе, његов став овде на Форуму јавно изнешен одражаваће у потпуности став Централног комитета Комунистичке партије.
А везано за те твоје "информације", па то да окачиш мачку о реп јер је 'Алек' тек донео одлуку о изборима и исти нису још званично ни расписани, тако да друже Карло никакве информације гледе изласка / не изласка КП на изборе ти не можеш да имаш јер ће ЦК КП тек сада о томе расправљати.

:hahaha::hahaha: ovo mora da duh prošlih vremena piše post.
CKKP :hahaha::hahaha: pa vi niste ni statistička grška više, ako uzmete više od 0.5 posto to će biti premija za vas koji ste otišli na smetlište istorije.

Бели Архангел друже, шта мислиш да ми и ви, КП и СРС, направимо предизборну, ТЕХНИЧКУ коалицију?
И ви сте против Нато, и ми.
И ми смо против СНС, а тек ви...
И ви окупљате пролетере, и ми смо пролетери.
Не воле вас ови из "Двери" и остали "елитних" клубова салонских псеудо-патриота који су сви одреда бивши дезертери а намерили се да вам се уселе у Магистрат на кварно преко својих људи тамо (на пример власник сајта "Српски Националисти" извесни црногорац који је од не-официјелног сајта СРС направио дверски сајт који пропагира удруживање са Дверима), а нас подједнако мрзе као и вас, и сматрају нас "аветима прошлости".
Ви и ми у коалицији - прелазак цензуса загарантован!
А направили би лако заједничку платформу за *ебање напредњака и СПС-а у мозак ! Главно је да некако уђемо у скупштину, јер висок је тај цензус мајка му стара, а ту су "Двери" задужене да вама скидају гласове. Нама скидају гангстери из СПС и ПУПС-а.
Значи, ми не улазимо једни другима "у ребра", већ буквално спајамо проценте! Нпр. ако би било као претпрошле године, ви 4,9% , ми 1% ( а било би и више за нас од 1% после феноменалне серије "РАВНА ГОРА" и сјајне епизодне улоге Драгана Бјелогрлића) то би било то. а ЗАМИСЛИ КОЈИ БИ ШОК У МЕДИЈИМА БИЛА КОАЛИЦИЈА СРС-КП! а за дверце би то била политичка смрт, хи хи хи..
Заједнички изборни слоган: "ТРАЖИМО ХАПШЕЊА!"
Само предлог за размишљање, наравно...

Poslednja izmena:
:hahaha::hahaha: ovo mora da duh prošlih vremena piše post.
CKKP :hahaha::hahaha: pa vi niste ni statistička grška više, ako uzmete više od 0.5 posto to će biti premija za vas koji ste otišli na smetlište istorije.
После 3,5 % за дверце на Вождовцу уз вашу онолику кампању и интернет радио са легендарним радио и тв водитељем Марком Јанковићем који је сваким радним даном од 16 до 19 часова позивао Вождовчане да гласају за "Двери", плус Милан Миленковић свршени политиколог од 8 часова ујутро до 13 часова, и скоро дупло мање гласова од Расима да добијете - ја се на та твом месту не бих смејуљио и подсмевао другима.

Poslednja izmena:
Ивано Франковски обласни савет Украјине је у суботу донео одлуку о забрани рада и коришћења симболике владајуће Партије региона и Комунистичке партије Украјине на територији области, као партија које раде против националних интереса и крше права и слободе грађана Украјине.

Такву одлуку су донели и посланици у Тернопољу. Обласни савет Тернопоља такође формира Одред народне самоодбране, јавља украјински ТВ канал ТСН.
http://serbian.ruvr.ru/2014_01_26/U-dve-oblasti-Ukrajine-zabranjena-aktuelna-vlast-i-komunisti/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ah, ti KOMUNISTI!
Gde god hoce da zavladaju kapitalistima je prioritet likvidacija KOMUNISTA.
Znaju oni ko je njihov iskonski i jedini neprijatelj.

ZIVEO KOMUNIZAM!

Od sveg srca ti želim da živiš u Sevenoj Koreji.

Хвала друже!

240px-Pyongyang_Metro.JPG

Метро у главном граду Северне Кореје

Pyramidenf-rmiges-Hotel-in-Pj-ngjang-in-Nordkorea.jpg
pyongyang2.jpg

Пјонг Јанг

Из говора Маршала Тита на Неретви 1978 године.

Hahahhahaha izvini precenio sam Duhove prošlosti uzimate čitavih 0,05 procenta.

Северна Кореја је данас појам суверене државе.

Ma sta nam napriča drug Pišta za kratko vreme,nego ima li i tamo pohotnih SKOJevki.Znaš one koje drug Stari upucavao hahahahhahaha

Tacno,Severna Koreja i SFRJ su dve seste jednojajne blizankinje.

Velika je tu razlika.
Sev. Koreja je danas po kontroli, prisluskivanju i slobodi stanovnistva bliza SAD u UK nego SFRJ.
Kad je na objektima u SAD svojevremeno pisalo "ZABRANJEN ULAZ PSIMA I CRNCIMA" u SFRJ su afrikaneri studirali na univerzitetima.

Nego druže Stari Jel ćeš sa ovakvima tj drugom Pistom(komšijom),drugom moderatorom(Proka),drugom multi nalog(Milannče).
Pa stari nije ni čudo što vas niko negleda ozbiljno,ali dobro kakvi drugovi takva partija.

Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu.....pazi Vizantijac ta taktika zavadi pa vladaj kod crvenih ne pali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back