Koliko ce Dveri osvojiti na narednim izborima?

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dakle?

• 5-10%

• Vise od 10%

• 0-4.9%

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
za nekoga ko je medijski blokiran pred izbore, pojavljivali su se prilicno cesto na jakim televizijama

sta da kazu jadnici iz Radnicke partije, Reformista Srbije (ona Danica ako se jednom pojavila na TVu...), komunisti, radikali, DSS? za njihovo slabo prisustvo te nije briga jel?

nego ta prica o 'medijskoj blokadi' je deo kampanje 'Svi su isti... i vlast i opozicija, mi smo novi najbolji, bez mrlje...', pa ih onda kao svi mrze pa ih blokiraju u svojim medijima, i vlast i opozicija

a naivan narod (medju njima i ja), nasedne

Poslednja izmena:
da smo normalni oni bi bili zabranjeni

Ti si upotrebila rec "normalni", zar ne? Ja samo trazio da vi "normalni" date neki razlog za to sto trazite i nista vise. Jos uvek ne dobih nista konkretno.

dobro oce neko od ovih fanova dveri da rekne more ko ih finansira :ceka:
ja cula trac da su ds

Imas odgovor sa linkom u nekoliko postova ispred tvog poslednjeg u komunikaciji sa @EUropejcem. Mozda si previdela.

pa jes ja idem da bijem pedere, lomim grad i kosti :aha:

Posle se ljutis ako ti se kaze da iznosis floskule umesto argumenata. Daj bar neki dokaz gde su to i kada Dveri "bili pedere, lomili grad i kosti". Posto ja znam da takvih dokaza nema iz prostog razloga sto to Dveri NIKADA nisu ni organizovali ni radili, opet si sebe izbrukala.

jesi ti prirodno glup il vezbas pred ogledalom?
sta ti nije jasno u pojmu "trac" ajde deder pitaj ako ne znas sta znaci trac, nemoj se brukati

dakle pre nego sto osujes paljbu citaj pazljivije
kazem CULA sam TRAC, ne tvrdim...to su dva razlicita pojma
sad rasclani ove dve istaknute reci proguglaj znacenje pa mi se ponovo obrati ako shvatis sta znace, ako ne dzaba ti tastatura samo se blamiras

drugo sajt da gledam niti mogu, a i da mogu necu, niti mi pada na pamet da slusam neku stanicu sa njima...pitam prosto pitanje ko ih finansira, ako znas izvoli oplemeni me svojim znanjem, napadas sve ovde kako nece da iznesu dokaze o svojim tvrdnjama a prvi to radis
opet blam i dokaz da vredno vezbas pred ogledalom, il si prirodni talenat
Hvala ti na ovako lepim recima. Damski, nema sta!
Koga sam ja to napao? Samo zelim da polemisem sa ozbiljnim forumasima. Tebe sam smatrao za nekoga ko zeli polemiku i tako sam postupio. Ako sam te necim uvredio, ja se izvinjavam. To sto sam napisao da tvoj post govori o tebi, to isto mislim i za sebe. Sve sto napisemo govori o nama a ne o temi.
Naravno da sam video da si napisla TRAC ali... ti si taj trac iznela. Ja sam ti samo preporucio da, umesto da pises to sto si cula kao trac, potrazis sama informacije i pdao sam ti neke linkove za to. Sta je u tome tako strasno? Ne razumem ovo sa ogledalom u ovom kontekstu ali 'ajde, verovatno je to posledica moje ogranicenosti.
Da me pogresno ne shatis ali ti si klasican primer (kojih ja imam u mom veoma bliskom okruzenju) kako ljudi ne zele da se odmaknu od onoga sto su culi preko nekih tendencioznih medija o Dverima. Ovo o lomljenjima je najbolji dokaz jer si Dveri zamenila sa nekim drugim organizacijama tipa "Obraz", "Nasi"....

za nekoga ko je medijski blokiran pred izbore, pojavljivali su se prilicno cesto na jakim televizijama

sta da kazu jadnici iz Radnicke partije, Reformista Srbije (ona Danica ako se jednom pojavila na TVu...), komunisti, radikali, DSS? za njihovo slabo prisustvo te nije briga jel?

nego ta prica o 'medijskoj blokadi' je deo kampanje 'Svi su isti... i vlast i opozicija, mi smo novi najbolji, bez mrlje...', pa ih onda kao svi mrze pa ih blokiraju u svojim medijima, i vlast i opozicija

a naivan narod (medju njima i ja), nasedne

@Rik, ako koza laze, rog ne laze. Mozda si ti u pravu ali za sada nemas argumente. Pretpostavljam da si se ti razocarao zbog novosadskog odbora koji je sada osnovao "Trecu Srbiju"?

jeste, ali gde je na listi DSS?

DS je imao dosta vise prostora od SNSa... LDP i URS vise od SPSa... a regionalna LSV vise od SRSa koja je do tada bila najjaca stranka u drzavi

ocigledno je da se vreme dodeljivalo veoma selektivno, ali daleko od toga da su samo Dveri osteceni

Podaci su takvi kakvi jesu . Ali, ovo su podaci zakljucno sa 03.05. 2012. i od tog trenutak pocinje apsolutna medijska blokada. Voleo bih da objave podatke od tada do danas. Ti znas koliko su imali raznih aktivnosti od tada (pocevsi od protesta zbog kradje, GMO, Briselskog sporazuma,...) a nista od svega toga se nije culo na TV sa nac. frekv. osim etiketiranja tipa "desnicarske, nacionalisticke, klerikalne, fasisticke,..."
Ne mogu sada da trazim link ali ima i snimak gde, prad samu izbornu tisinu, jedan predsednicki kandidat (zaboravio sam mu ime ali je bio ispred radnika i seljaka i znam da je neki profesor ONO i DSZ) upozorio na Dveri kao fasisticku organizaciju. Slucajno?

TV PRVA (Piramida) - 11.04.2012

@Rick, podsetio si me na ovu emisiju koja je ukinuta zbog Vladana Glisica. Jer, nije se smelo dozvoliti da on pobedi i finalne emisije nije bilo. Bez ikakvog obrazlozenja.
Mozda sada delujem smesno ali...sve ce se saznati.
Po istom receptu sat pre emitovanja je otkazana emisija na B92 o izbornoj kradji u kojoj je trebao ucestvovati Vladan. Sve slucajno?

ne mislim da postoji mogucnost da pripadnici jednog desnicarskog pokreta sednu u skupstinske klupe.

Ех, кад би се мало разбрала, погледала лево и десно, схватила би да лево постало десно, а десно лево, и да "левичари" и "центричари" бране интересе крупног капитала и сарађују са фашистичким режимима.

Испод 5 посто, само због мале излазности.

Људи су сморени и неће да гласају.

Људи су много почели да користе бенседине и бромазепаме, требало би да промене мало дрогилицу, да мало ушмркну нешто, да их раздрма, дигне, а не само да дремкају и да, док им цури балица, мрмљају себи у браду: Кад ће се смркне, па да полегамо...

Ti si upotrebila rec "normalni", zar ne? Ja samo trazio da vi "normalni" date neki razlog za to sto trazite i nista vise. Jos uvek ne dobih nista konkretno.

Imas odgovor sa linkom u nekoliko postova ispred tvog poslednjeg u komunikaciji sa @EUropejcem. Mozda si previdela.

Posle se ljutis ako ti se kaze da iznosis floskule umesto argumenata. Daj bar neki dokaz gde su to i kada Dveri "bili pedere, lomili grad i kosti". Posto ja znam da takvih dokaza nema iz prostog razloga sto to Dveri NIKADA nisu ni organizovali ni radili, opet si sebe izbrukala.

Hvala ti na ovako lepim recima. Damski, nema sta!
Koga sam ja to napao? Samo zelim da polemisem sa ozbiljnim forumasima. Tebe sam smatrao za nekoga ko zeli polemiku i tako sam postupio. Ako sam te necim uvredio, ja se izvinjavam. To sto sam napisao da tvoj post govori o tebi, to isto mislim i za sebe. Sve sto napisemo govori o nama a ne o temi.
Naravno da sam video da si napisla TRAC ali... ti si taj trac iznela. Ja sam ti samo preporucio da, umesto da pises to sto si cula kao trac, potrazis sama informacije i pdao sam ti neke linkove za to. Sta je u tome tako strasno? Ne razumem ovo sa ogledalom u ovom kontekstu ali 'ajde, verovatno je to posledica moje ogranicenosti.
Da me pogresno ne shatis ali ti si klasican primer (kojih ja imam u mom veoma bliskom okruzenju) kako ljudi ne zele da se odmaknu od onoga sto su culi preko nekih tendencioznih medija o Dverima. Ovo o lomljenjima je najbolji dokaz jer si Dveri zamenila sa nekim drugim organizacijama tipa "Obraz", "Nasi"....

ja da guglam tekstove i da ti kacim ko ostali ne mogu, iz cisto tehnickih razloga
pitala sam prosto pitanje, ti tako sav oplemenjen guglanjem ne znas ili neces da odgovoris...nemoj da mislis da cu da uvazim onu glupost "dobrotvori"
i miskovic je znaci dobrotvor za ds jel, interesantno posmatranje :lol:

ne brini nisam ih pobrkala, prosto je ista bagra

ja da guglam tekstove i da ti kacim ko ostali ne mogu, iz cisto tehnickih razloga
pitala sam prosto pitanje, ti tako sav oplemenjen guglanjem ne znas ili neces da odgovoris...nemoj da mislis da cu da uvazim onu glupost "dobrotvori"

Питаш ко их финасира? Претпостављам великим делом дијаспора, у којој имају снажну подршку. И на радију "Снага народа" она водитељка Диана што има леп глас, често каже: "Хвала дијаспори што постојимо". Када је идеја добра, не кошта много, а паре се нађу лако.

Ovo te definitivno diskvalifikuje kao ozbiljnog sagovornika. z:poz:

Питаш ко их финасира? Претпостављам великим делом дијаспора, у којој имају снажну подршку. И на радију "Снага народа" она водитељка Диана што има леп глас, често каже: "Хвала дијаспори што постојимо". Када је идеја добра, не кошта много, а паре се нађу лако.

ako je stvarno tako to je jos interesantnije
jer sto se ta dijaspora ne vrati ovde pa da zivi sa 200e mesecno i onda da se bori za srpstvo i srbiju
nego je lepse sa bezbedne udaljenosti biti patriJota :aha:

ako je stvarno tako to je jos interesantnije
jer sto se ta dijaspora ne vrati ovde pa da zivi sa 200e mesecno i onda da se bori za srpstvo i srbiju
nego je lepse sa bezbedne udaljenosti biti patriJota :aha:

Nisam mislila da se ukljucujem ali ne mogu da verujem da i zene mogu ovoliko da mrze. Zasto ne kazes da je tebi problem sve sto je srpsko a ne da zavlacis ovde sa kao nekim "samo pitam" a iz aviona se vidi kakve predrasude imas. Dobro te procitao @DZOS.

Друже Банди, као по обичају све си промашио.

Двери се не залажу ни за какво ,,самоуправљење" по угледу на СФРЈ, већ за здраву економију, ни комунистичку а ни неолибералну. Можда нешто као што је данас у Русији, такозвани трећи пут. Иначе, јеси ли ти прочитао некад програм Двери?

И не свиђа ми се тај ваш тоталитаристички став: ако неко не подржава неолиберални капитализам, то одмах значи да је он ,,комуњара" и да жели ,,самоуправљање". А ево друг Еуропејац је оптужио Двери да желе ,,повратак у средњи век". Дај бре, зајебите више са тим причама.

Иначе, Двери с познати по томе што су антикомунисти (Глишић, Обрадовић и велики део чланова Двери су робијали због тога у комунистичким казаматима) али и антиглобалисти. А твоје приче су смешне и бесмислене.

Pa u tome je i poenta , ja sam ga pročitao , eno im ga na sajtu i vrvu od gore navedenih komunjarsko - kardeljevskih budalaština ,al nažalost izgleda da veliki broj simpatizera Dveri koji su šatro veliki antikomunisti nije bacio pogled na njihov program , već samo na njihovo graktanje na izdajnike i kmečanje nad hudom sudbom naroda srpskog, površno je jako to sve .

Pa u tome je i poenta , ja sam ga pročitao , eno im ga na sajtu i vrvu od gore navedenih komunjarsko - kardeljevskih budalaština ,al nažalost izgleda da veliki broj simpatizera Dveri koji su šatro veliki antikomunisti nije bacio pogled na njihov program , već samo na njihovo graktanje na izdajnike i kmečanje nad hudom sudbom naroda srpskog, površno je jako to sve .

Lepo je ako si procitao ali bi bilo jos lepse da za svoje diskvalifikaije das neki konkretan primer. Uzgred, zasto je sve sto ide na korist obicnim radnicima, deci, majkama, trudnicama, seljacima, drzavi,.... "kardeljisanje" i "levicarenje"?
Po tebi se ne bi smelo jesti kasikom jer, to su cinili i komunisti, zar ne?

Lepo je ako si procitao ali bi bilo jos lepse da za svoje diskvalifikaije das neki konkretan primer. Uzgred, zasto je sve sto ide na korist obicnim radnicima, deci, majkama, trudnicama, seljacima, drzavi,.... "kardeljisanje" i "levicarenje"?
Po tebi se ne bi smelo jesti kasikom jer, to su cinili i komunisti, zar ne?
Pa konkretni primer je nebuloza da država ponovo deli stanove , pa onda da država otvara radna mesta , da država obavetno zapošljava bar jednog člana porodice , da država otvara fabrike i PIK-ove ,uvodjenje posebnih poreza zza imućnije gradjane ... aj što je to spisak komunističkih lepih želja , al što je mnogo gore isti je apsolutno nesprovodiv tj. nema para za isti ,niti će ih biti .

Pa konkretni primer je nebuloza da država ponovo deli stanove , pa onda da država otvara radna mesta , da država obavetno zapošljava bar jednog člana porodice , da država otvara fabrike i PIK-ove ,uvodjenje posebnih poreza zza imućnije gradjane ... aj što je to spisak komunističkih lepih želja , al što je mnogo gore isti je apsolutno nesprovodiv tj. nema para za isti ,niti će ih biti .

Da nije ovo uvecano glavni tvoj problem? Zaboravio si dodati i njihov zahtev za dodatnim oporezivanjem stranih banaka. Zaboravio si dodati i njihov zahtev za ispitivanje porekla imovine svih tajkuna i politicara od 1989. do danas i oduzimanje nelegalno stecene (pri cemu je nelegalno sve sto ne mogu dokazati uz priznanje najvise stope profita u EU).
Eto gde su pare za pomoc porodicama, majkama, invalidima, ....pa zovi ti to kako hoces!

Back