Koliko ce Dveri osvojiti na narednim izborima?

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dakle?

• 5-10%

• Vise od 10%

• 0-4.9%

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Evo tvoj komunizam u porodicnoj politici Dveri, pa neka svako prosudjuje koliko si u pravu!

ДВЕРИ су ЗА:
•Србију у којој је породица на првом месту, а не државу у којој влада бела куга и из које млади људи беже;
•Оснивање Министарства за породицу;

Усвајање Националне стратегије за помоћ сиромашнима, незапосленима, посебно мајкама, старачким домаћинствима и оболелима од најтежих болести;
Заштиту трудничких, породиљских и мајчинских права у односу на послодавце;
Строго кажњавање послодаваца за условљаваље младих жена бланко отказима у случају трудноће;
Укидање смањивања плате за време трудничког одсуства;
Увођење посебних мера стимулације рађању више деце;
Увођење додатног пореза на луксуз и преусмеравање тих средстава за помоћ брачним паровима у лечењу стерилитета;
•Подршку младим брачним паровима да реше стамбено питање;
•Додатно опорезовање кич и шунд телевизијских програма, посебно ријалити шоуа, и улагања опорезованих средстава путем јавног конкурса у продукцију дечјих, историјских и културно-образовних породичних програма
.

•Додатно опорезовање кич и шунд телевизијских програма, посебно ријалити шоуа, и улагања опорезованих средстава путем јавног конкурса у продукцију дечјих, историјских и културно-образовних породичних програма.
Ovo je još jedna od tekovina iz zlatnog doba SFRJ , mada to i nije loše , mnogo je gluplji onaj deo gde će država da bude najveći poslodavac , da otvara fabrike i kombinate,da gradi stanove ...em što je u pitanju komunjarski rezon , em što je totalno nesprovodivo .
ДВЕРИ имају решење: држава мора преузети обавезу да нађе посао за једног члана породице у којој нико није заспослен, а мајке и очеви више деце морају имати привилеговано право при запошљавању. Да у наше општине вратимо младе и школоване, и да им обезбедимо запослење и решење стамбеног питања. Да позовемо наше земљаке који живе и раде у расејању да се врате и уложе у Србију и направимо Фонд дијаспоре. Да зауставимо партијско запошљавање и страначки криминал, а отворимо поштене конкурсе за нова радна места без страначких постављења.

Poslednja izmena:
Evo tvoj komunizam u porodicnoj politici Dveri, pa neka svako prosudjuje koliko si u pravu!

E ocako....
1) Cime bi se bavilo Ministarstvo za porodicu?
2)Da, lepo je to usvojiti Nacionalnu strategiju....ali kojim novcem pomoci? Srbija se sad bori za opstanak. A sami ne mozemo nikako...eto gde oni grese, gde grese Dveri.. Kako misle da sami uspemo u svemu? Na koju foru? Realno..bez fondova EU mi cemo propasti skroz...i moramo stezati kais, tako je...
3Zastita trudnickih, porodiljskih i majcinskih prava i sada postoje, tako da...nije nesto sto vec nismo videli..ili culi.
E sad, oko otkaza se verovatno desava, ali na nesto ipak ne moze da utice sama drzava, ukoliko naravno drzava otkrije to, sigurno ce taj direktor ili funkcioner biti sankcionisan...
4) Radjanje dece je stvar licnog izbora, i dogovora izmedju muza i zene..
Sve u svemu.program Dveri je izuzetno doasadan... i nista nesto poseban...
Prema tome...nije ni cudo sto ne mogu preci cenzus...TO SE NARODU NE SVIDJA

U svakom slucaju je mozda i najbitnija promena svesti kod Srba...

Tako je brate,....zato sto smo ne mjenjajuci svjest prkosili mocnima,
doslo je vreme da i suge na nama curac tupe!!!
Da smo se na vreme preobratili, Balkan odavno ne bi nikakve probleme imao!!!
Naravno, genijalno je primjeceno da bez promjene svjesti, nema ni preobracenja!!!

Poslednja izmena:
E ocako....
1) Cime bi se bavilo Ministarstvo za porodicu?
2)Da, lepo je to usvojiti Nacionalnu strategiju....ali kojim novcem pomoci? Srbija se sad bori za opstanak. A sami ne mozemo nikako...eto gde oni grese, gde grese Dveri.. Kako misle da sami uspemo u svemu? Na koju foru? Realno..bez fondova EU mi cemo propasti skroz...i moramo stezati kais, tako je...
3Zastita trudnickih, porodiljskih i majcinskih prava i sada postoje, tako da...nije nesto sto vec nismo videli..ili culi.
E sad, oko otkaza se verovatno desava, ali na nesto ipak ne moze da utice sama drzava, ukoliko naravno drzava otkrije to, sigurno ce taj direktor ili funkcioner biti sankcionisan...
4) Radjanje dece je stvar licnog izbora, i dogovora izmedju muza i zene..
Sve u svemu.program Dveri je izuzetno doasadan... i nista nesto poseban...
Prema tome...nije ni cudo sto ne mogu preci cenzus...TO SE NARODU NE SVIDJA

Ti si potpuno u pravu. Narodu se svidja da propada dostojanstveno, proeuropski.
Sa fondovima iz EU i kreditima MMF-a i SB. Sto se vise "priblizavamo" EU, to je valda narodu sve bolje i zato glasa i glasa za one koji im to omogucuju. Zato ja smatram da Dveri i ne treba da izlaze na izbore sa tako nazadnim programom. Kakve bre trudnice, kakve majke i bebe? Ima da prijave trudnocu pre zaposljavanja a ako slucajno to ne urade, automatski otkaz. Kakvih 8 casova rada, kakav godisnji odmor? I jos placeni godisnji, komunjare jedne. Uz sve to, kazu da se u :Srbiji ne treba sramiti sto si Srbin, da je KiM deo Srbije, da je autonomija Vojvodine suvisna administracija, kazu da nikako ne smemo hraniti nasu decu sa GMO hranom, da je seksualno opredelenje stvar intime a ne paradiranja, da se ne dozvoli legalizacija gej brakova a pogotovo ne pravo na usvajanje dece od takvih, da ....
Stvarno su nazadnjaci neki. Hoce da nas odvuku unazad i zaustave takav progres.
Zato ih treba zabraniti kako ne bi bili smetnja na svetlom putu koji narod vidi kroz Vucka i masovno glasa.
Dosadni su, mogli bi samo da pokvare nasu omladinu. Cak im predlazu da imaju decu. Strasno! z;)

Sa fondovima iz EU i kreditima MMF-a i SB. Sto se vise "priblizavamo" EU, to je valda narodu sve bolje i zato glasa i glasa za one koji im to omogucuju. Zato ja smatram da Dveri i ne treba da izlaze na izbore sa tako nazadnim programom. Kakve bre trudnice, kakve majke i bebe? Ima da prijave trudnocu pre zaposljavanja a ako slucajno to ne urade, automatski otkaz. Kakvih 8 casova rada, kakav godisnji odmor? I jos placeni godisnji, komunjare jedne. Uz sve to, kazu da se u :Srbiji ne treba sramiti sto si Srbin, da je KiM deo Srbije, da je autonomija Vojvodine suvisna administracija, kazu da nikako ne smemo hraniti nasu decu sa GMO hranom, da je seksualno opredelenje stvar intime a ne paradiranja, da se ne dozvoli legalizacija gej brakova a pogotovo ne pravo na usvajanje dece od takvih, da ....
Zato ih treba zabraniti kako ne bi bili smetnja na svetlom putu koji narod vidi kroz Vucka i masovno glasa.
Dosadni su, mogli bi samo da pokvare nasu omladinu. Cak im predlazu da imaju decu. Strasno! z;)
Covece, niko ih ne zabranjuje...neka propagiraju te njihove trule ideje, ok. Niko ne smeta. Ali vidimo njihovu podrsku...pa ko ce da podrzi to? Retko ko, veruj mi...zato sto to nije dobro za buducnost srbije, to sto propagiraju.
Sto se tice GMO...pa koliko mi uopste jedemo zdravu hranu, a inace, naucnici su utvrdili da nema bas neke stetne efekte Gmo.
I da, vidis..umes biti pametan ponekad :P :D

Covece, niko ih ne zabranjuje...neka propagiraju te njihove trule ideje, ok. Niko ne smeta. Ali vidimo njihovu podrsku...pa ko ce da podrzi to? Retko ko, veruj mi...zato sto to nije dobro za buducnost srbije, to sto propagiraju.Sto se tice GMO...pa koliko mi uopste jedemo zdravu hranu, a inace, naucnici su utvrdili da nema bas neke stetne efekte Gmo.
I da, vidis..umes biti pametan ponekad :P :D

z:) Da ne budem pametan samo ponekad, odsada cu podrzavati samo naprednjake. Kakve bre nazadne Dveri i njihove price. Hocu da propadam napredno!!!z:poz:

Dobro. Slažem se sa da je seksualno opredjeljenje stvar intime a ne paradiranja. Realno i većini ostalog su u pravu. Samo bilo bi lijepo da objasne gdje će da nađu pare za svoja obećanja. Lijepo je reći pomoći ćemo porodicama sa puno djece. Ili da će stimulisati rađanje. Ali je pitanje kojim će to sredstvima uraditi. Ili recimo ne bi trebalo da bude bitno da li je poslodavac domaća firma ili strana. Bitne su neke druge stvari.

Moje misljenje je da bi Dveri odmah prionule na ekonomsku saradnju sa Rusijom i Kinom.

Znaci ne bi tu bilo nekog cekanja kao sa EU - ne lipsi magarce do zelene trave.

Kinezi su puni para i jedva cekaju gde da investiraju.
Na kraju krajeva , zasto bi mi uzimali kredite od zapada ,kada i sam zapad uzima kredite od njih?

Dveri mi najmanje izgledaju alavi na pare.
Ovi drugi bi ti odrali kozu.

Verujem da Dverima treba dati sada sansu dok ih jos drzi mladalacki entuzijazam.
Stari politicari nisu toliko agilni a nama su potrebne radikalne promene.

S politikom EU-kuvanja zabe i ne lipsi magarce do zelene trave, mozemo samo dogurati do jadne i bedne kriminalizovane kolonije,kakvih u Latinskoj Americi koliko hoces.
Nas put bi valjalo da bude kristalno jasan i siguran.
Put sa onima koji nas ne lazu.

Dobro. Slažem se sa da je seksualno opredjeljenje stvar intime a ne paradiranja. Realno i većini ostalog su u pravu. Samo bilo bi lijepo da objasne gdje će da nađu pare za svoja obećanja. Lijepo je reći pomoći ćemo porodicama sa puno djece. Ili da će stimulisati rađanje. Ali je pitanje kojim će to sredstvima uraditi. Ili recimo ne bi trebalo da bude bitno da li je poslodavac domaća firma ili strana. Bitne su neke druge stvari.

Vidim da si ozbiljan pa da ti kazem moje misljenje. Para ima samo su pogresno rasporedjene tj. nalaze se u rukama onih koji su nas opljackali a sada izigravaju velike biznismene i velike politicare. Ali i bez toga, pare su pogresno usmerene. Raznim mahinacijama, korupcijom i kriminalnim radnjama bar pola budzeta ode nenamenski. Postenim vodjenjem drzave vec bi se obezbedila sredsta za potrebe o kojima pises. Zamisli samo koliko se moze ustedeti ako se zakonom reglise da iz budzeta i iz drzavnih preduzeca moze da se prima samo jedna plata? Zamisli da se ukinu nepotrebne agencije i clanstvo u UO. Eto samo iz toga bi se smoglo za pomoc deci i roditeljima sa vise dece. Resenja postoje, samo treba imati smelosti a jos vise morala da se realizuju. Ne moraju to biti Dveri ali za sada oni mi jedini ulivaju neku nadu da je to moguce. Ako to realizuje bilo ko imace moju podrsku. Ovo je samo jedan delic nj. programa za spas Srbije i kao sto vidis, moguce je! z:poz:

Vidim da si ozbiljan pa da ti kazem moje misljenje. Para ima samo su pogresno rasporedjene tj. nalaze se u rukama onih koji su nas opljackali a sada izigravaju velike biznismene i velike politicare. Ali i bez toga, pare su pogresno usmerene. Raznim mahinacijama, korupcijom i kriminalnim radnjama bar pola budzeta ode nenamenski. Postenim vodjenjem drzave vec bi se obezbedila sredsta za potrebe o kojima pises. Zamisli samo koliko se moze ustedeti ako se zakonom reglise da iz budzeta i iz drzavnih preduzeca moze da se prima samo jedna plata? Zamisli da se ukinu nepotrebne agencije i clanstvo u UO. Eto samo iz toga bi se smoglo za pomoc deci i roditeljima sa vise dece. Resenja postoje, samo treba imati smelosti a jos vise morala da se realizuju. Ne moraju to biti Dveri ali za sada oni mi jedini ulivaju neku nadu da je to moguce. Ako to realizuje bilo ko imace moju podrsku. Ovo je samo jedan delic nj. programa za spas Srbije i kao sto vidis, moguce je! z:poz:

O cemu pricas covece...pricas o ekonomskom preporodu..sa Dverima? Sa ljudima koje ne znamo ni ko ih finanisra...i oni ce o ekonomiji...

O cemu pricas covece...pricas o ekonomskom preporodu..sa Dverima? Sa ljudima koje ne znamo ni ko ih finanisra...i oni ce o ekonomiji...

Ako cemo realno zna se ko finansira Dveri.

Inace Dveri i SRS su zaista jedina opozicija u Srbiji. Dveri su jedina stranka koja je u ovom trenutku poptpuno protiv ulaska u EU, GMO hrane, Gay Parade, Ulaska u NATO i priznavanja Kosova. Sve ostale stranke su za ulazak u EU i sve ovo ostalo :)

Tako da prakticno mozemo doci do zakljucka da 90% naroda hoce u EU :D

Ako cemo realno zna se ko finansira Dveri.

Inace Dveri i SRS su zaista jedina opozicija u Srbiji. Dveri su jedina stranka koja je u ovom trenutku poptpuno protiv ulaska u EU, GMO hrane, Gay Parade, Ulaska u NATO i priznavanja Kosova. Sve ostale stranke su za ulazak u EU i sve ovo ostalo :)

(...)
Није истина да су само "Двери" (наводно) анти-ЕУ и анти-Нато, анти-ГМО, анти-Прајд и против Бриселског споразма. Отиђи на сајт Комунистичке партије и видећеш да су комунисти такође против свега наведеног. Али, ми имамо и Програм како доћи до једног бољег и праведнијег друштва од садашњег капиталистичког какво се овде ствара по наређењу из Еу, док се дверци залажу са опстанак капитализма. Зато сам и написао оно *наводно* у загради - јер како си против Нато и Еу ако се не бориш против капитализма? Глупост наравно јер таква "борба" двераца против Еу и НАТО је лажна!

Poslednja izmena:
Није истина да су само "Двери" (наводно) анти-ЕУ и анти-Нато, анти-ГМО, анти-Прајд и против Бриселског споразма. Отиђи на сајт Комунистичке партије и видећеш да су комунисти такође против свега наведеног. Али, ми имамо и Програм као доћи до једног бољег и праведнијег друштва од садашњег капиталистичког какво се овде ствара по наређењу из Еу, док се дверци залажу са опстанак капитализма. Зато сам и написао оно *наводно* у загради - јер како си против Нато и Еу ако се не бориш против капитализма? Глупост наравно јер таква "борба" двераца против Еу и НАТО је лажна!

Pa ok mozda nisam naveo sve stranke ima ih jos dosta manjih tipa "Krajisnici" i SNP i slicno ali sam im zato povecao na 10% ukupnu cifru :) Sto realno nije.
Mislim da se Dveri bore i protiv kapitalizma evo pogledao sam njihov ekonomski program i oni su negde izmedju socijalizma i komunizma prema onome sto sam video to je defakto komunisticki model sa naglaskom na domace trziste
http://www.standard.rs/ekonomski-ma...modelu-za-izgradnju-nacionalne-ekonomije.html

Pa ok mozda nisam naveo sve stranke ima ih jos dosta manjih tipa "Krajisnici" i SNP i slicno ali sam im zato povecao na 10% ukupnu cifru :) Sto realno nije.
Mislim da se Dveri bore i protiv kapitalizma evo pogledao sam njihov ekonomski program i oni su negde izmedju socijalizma i komunizma prema onome sto sam video to je defakto komunisticki model sa naglaskom na domace trziste
http://www.standard.rs/ekonomski-ma...modelu-za-izgradnju-nacionalne-ekonomije.html
Увек треба напоменути да "Двери" заправо и нису странка односно политичка партија већ НВО. Они немају чланство, општинске и месне одборе, и осталу страначку инфраструктуру. Они су НВО која излази на изборе, али не и политичка партија.
Ово стално треба понављати да грађани који би да гласају за "Двери" знају да при томе не гласају за политичку партију већ за НВО.

Што се тиче њиховог Програма, он је преписан од Програма ДС, а који је донешен по доласку друга Ђиласа на чело исте.
Но, када се слуша њихов пропагадни програм интернет радио "Снага народа", посебно оно што "старешинство" прича на том стриму, *с* од социјализама ту нема!

Poslednja izmena:

Back