Koliko ce Dveri osvojiti na narednim izborima?

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dakle?

• 5-10%

• Vise od 10%

• 0-4.9%

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ма Вучићу је битна само власт и зарад власти је преокренуо политику за 180 степени, данас се понаша као да никад није био радикал. Велики је то преварант и лажов. Кад би сад било у његовом интересу, поново би он био националиста, само да би се домогао власти. Јер просто такав је то човек.

За разлику од лажова Вучића, Двери никад нису мењале своју политику и данас се залажу за исто оно за шта су се залагали кад су основани. Радикали исто.

А Вучић је обичан лажов, лицемер и преварант.

- - - - - - - - - -

По чему су Двери ,,фашистоидна партија"?

Rezultati Aleksandra Vucica su vidljivi danas!
A to za sta se Dveri zalazu, to se retko kome dopada, pa cinjenica je da vecina, i to dobra vecina ne zeli natrag u srednji vek, mracni srednji vek, za sta se zalazu Dveri.
A da ne pricamo o misteriji finansiranja Dveri.

- - - - - - - - - -

Свиђаш му се, па ти сада испитује финансијску страну, хоће добро да се уда... као и сви националисти.

Njegovo pravo :D

Zavisi šta nude? Ako nude smrtnu kaznu za sve ove crimose iz vlada koji su upropastili zemlju stvorili tajfune onda će imati moj glas ovako....Da imamo još jedne demgoge na mesto ovih bezvredno je.
Nude neokomunjarizam kardeljevskog tipa : fabrike radnicima , država se meša u sve i svašta , krupni kapital je najveći neprijatelj ,sindikati imaju glavnu reč, država ponovo radi besplatne stanove,država je najveći poslodavac ,porez na kič i šund kao u vreme SFRJot ,država da bude zemljoposednik , visoki porezi za najbogatije , nacionalizacija... sve u svemu jalova i neostvariva socijalistička nostalgija što je i razumljivo jer gotovo komplet vrh Dveri čine budžetski štakori na državnoj sisi koji lade od 1. do 15., a plata redovna bez obzira na sve,pa tako i nemaju dodira sa stvarnim životom .

Poslednja izmena:
Dveri? Statistička greška u nacionalističkom političkom podzemlju.

- - - - - - - - - -

Nude neokomunjarizam kardeljevskog tipa : fabrike radnicima , država se meša u sve i svašta , krupni kapital je najveći neprijatelj ,sindikati imaju glavnu reč, država ponovo radi besplatne stanove,država je najveći poslodavac ,porez na kič i šund kao u vreme SFRJot ,država da bude zemljoposednik , visoki porezi za najbogatije , nacionalizacija... sve u svemu jalova i neostvariva socijalistička nostalgija što je i razumljivo jer gotovo komplet vrh Dveri čine budžetski štakori na državnoj sisi koji lade od 1. do 15., a plata redovna bez obzira na sve,pa tako i nemaju dodira sa stvarnim životom .

Ček' pa puno toga je i PPV obećavao. A onda...

Rezultati Aleksandra Vucica su vidljivi danas!
A to za sta se Dveri zalazu, to se retko kome dopada, pa cinjenica je da vecina, i to dobra vecina ne zeli natrag u srednji vek, mracni srednji vek, za sta se zalazu Dveri.
A da ne pricamo o misteriji finansiranja Dveri.

Да, видљиви су. Издао је Косово, води Србију у још већи суноврат, као хапси криминалце, а криминал цвета на све стране, радници сваки дан на улицама, дакле једном речју пропаст државе. Али важно је да је Вучић за ЕУ. То је вама бандоглавим еуропејцима најважније,а то што држава пропада то вама ништа не значи.

То да Двери желе ,,повратак у средњи век", може да каже особа која никад није прочитала прграм Двери.

Ма јел, ајде баш би волео да чујем каква је то ,,мистерија финансирања Двери"?

Друже Банди, као по обичају све си промашио.

Двери се не залажу ни за какво ,,самоуправљење" по угледу на СФРЈ, већ за здраву економију, ни комунистичку а ни неолибералну. Можда нешто као што је данас у Русији, такозвани трећи пут. Иначе, јеси ли ти прочитао некад програм Двери?

И не свиђа ми се тај ваш тоталитаристички став: ако неко не подржава неолиберални капитализам, то одмах значи да је он ,,комуњара" и да жели ,,самоуправљање". А ево друг Еуропејац је оптужио Двери да желе ,,повратак у средњи век". Дај бре, зајебите више са тим причама.

Иначе, Двери с познати по томе што су антикомунисти (Глишић, Обрадовић и велики део чланова Двери су робијали због тога у комунистичким казаматима) али и антиглобалисти. А твоје приче су смешне и бесмислене.

Poslednja izmena:
Да, видљиви су. Издао је Косово, води Србију у још већи суноврат, као хапси криминалце, а криминал цвета на све стране, радници сваки дан на улицама, дакле једном речју пропаст државе. Али важно је да је Вучић за ЕУ. То је вама бандоглавим еуропејцима најважније,а то што држава пропада то вама ништа не значи.

То да Двери желе ,,повратак у средњи век", може да каже особа која никад није прочитала прграм Двери.

Ма јел, ајде баш би волео да чујем каква је то ,,мистерија финансирања Двери"?

Niko nije izdao Kosovo. Priblizili smo se dosta EU. A sta je sa ovim poslednjim akcijama, hapsenjima? To je itekako uspeh.
PA zele, gledao sam njihov spot, i onu muziku, od koje se iskreno jezim, ali ne zato sto mi se dopada, vec zato sto ...odbojna mi je.
O pa ko finansira Dveeri? Djilas mozda? Zato sto prica da dobijaju novac od njihove izdavacke kuce ne pije vodu.

dule, moras da razumes da su dveri jedna ultrakonzervativna opcija i da je predvode ljudi koji bi unistili zemlju u kojoj zivis - kulturno, ekonomski, socijalno. u svakom smislu.

Па ево не знам стварно шта има лоше и погубно по Србију у промовисању духовних, моралних, традиционалних и породичних вредности које Двери промовишу?

Стварно не знам шта је лоше у томе што Двери желе да се Срби врате својим Православним Хришћанским вредностима и традицији, на чијим је начелима заснована сва српска историја и национални идентитет? Шта има лоше у промовисању родољубља, што Двери раде?

Ево још не видим ништа лоше у томе. Ваљда ми још није довољно ,,промењена свест", што би реко Вучић.

Niko nije izdao Kosovo. Priblizili smo se dosta EU. A sta je sa ovim poslednjim akcijama, hapsenjima? To je itekako uspeh.
PA zele, gledao sam njihov spot, i onu muziku, od koje se iskreno jezim, ali ne zato sto mi se dopada, vec zato sto ...odbojna mi je.
O pa ko finansira Dveeri? Djilas mozda? Zato sto prica da dobijaju novac od njihove izdavacke kuce ne pije vodu.

Јесте. Бриселски споразум је издаја Косова. И шта ме брига за ЕУ. Приближавање њој није успех за Србију, напротив.
И ти на основу спота закључујеш да они желе да врате Србију у ,,средњи век"? Дај бре уозбиљи се. Ако желиш да сазнаш нешто о њима, прочитај њихов програм, а не да гледаш спотове.
А где је доказ да Ђилас финансира Двери? Ајд и то да видим.

Па ево не знам стварно шта има лоше и погубно по Србију у промовисању духовних, моралних, традиционалних и породичних вредности које Двери промовишу?

Стварно не знам шта је лоше у томе што Двери желе да се Срби врате својим Православним Хришћанским вредностима и традицији, на чијим је начелима заснована сва српска историја и национални идентитет? Шта има лоше у промовисању родољубља, што Двери раде?

Ево још не видим ништа лоше у томе. Ваљда ми још није довољно ,,промењена свест", што би реко Вучић.

zato sto su hriscanske vrednosti kontradiktorne, te ih je nemoguce slediti.
zato sto su tradicionalne (konzervativne) vrednosti lose po drustvo.
eto zasto.

Back