Propki
Iskusan
- Poruka
- 6.540
Таман толико да не прећу цензус, а обезбеде да то не успеју ни радикали.
Дакле 3 - 4,7% .
Дакле 3 - 4,7% .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kod vas stomaklija?Jel postoje drugi interesi i vrednosti osim materijalnih?
Таман толико да не прећу цензус, а обезбеде да то не успеју ни радикали.
Дакле 3 - 4,7% .
Stomaklija...vaoo..ali dobro.
Naravno...ljudska prava, demokratija, tolerancija, itd. to su sve nematerijalne vrednosti.
ко о чему баба о уштипцима![]()
Stomaklija...vaoo..ali dobro.
Naravno...ljudska prava, demokratija, tolerancija, itd. to su sve nematerijalne vrednosti.
Cista im je savest. Ti si govorio da izbora nece biti. Dobice toliko koliko je ostalo jos da im mozak nije ispran.
Opet ce ih pokrasti. SNS americke pudlice
Mislim da Ustanici nece dozvoliti kradju. Nebeska Srbija je uz njih.
To nisu vrednosti,to su prazne floskule i parole za budale.Valjda vam je dosad jasno da zapad priznaje samo silu a krsi sve to sto si nabrojao kadgod mu odgovara sirom sveta.Ne moze se sa licemerom i lazovom pricati o postenju.
Pa cekaj, kad smo vec kod vrrednosti...mi negujemo te vrednosti.. a kakve "vrednosti" neguju radikali i dverjani?
Sta ti radis? cime se ti bavis?
Kako cime? Pa svi europejci su u drzavnoj sluzbi. A radikali su mahom sirotinja.
Kako cime? Pa svi europejci su u drzavnoj sluzbi. A radikali su mahom sirotinja.
pitanje je jasno, ide i anketa...
Da li si vec poceo sa predizbornom kampanjom po forumu?![]()
Nisi mi odgovorio na pitanje?
Koje pitanje?
Sta radis? Cime se bavis?
Sto ne napravite neku koaliciju?
Ni 5%.
Izbori se odrzavaju samo da bi SNS dobio vecinu i tako se rijesi SPS.
Vodice se rat izmedju SNS i DS, ostali imaju male sanse da predju cenzus.
Covek je video da je taj nacionalizam, i ideja "velike Srbije" obicna laz, prevara, i poceo da razmislja...i shvatio je da mi drugog puta do Evropskog nemamo.
Sto se tice i Radikala i Dveri, videli smo na proslim izborima sta narod o njima misli.
Osvojice izmedju 2 i 5% glasova koliko osvajaju sve FASISOIDNE PARTIJE u Evropi.
A nebitno je zaista. Sto te interesuje?