Koliko ce Dveri osvojiti na narednim izborima?

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dakle?

• 5-10%

• Vise od 10%

• 0-4.9%

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Stomaklija...vaoo..ali dobro. :D
Naravno...ljudska prava, demokratija, tolerancija, itd. to su sve nematerijalne vrednosti.

To nisu vrednosti,to su prazne floskule i parole za budale.Valjda vam je dosad jasno da zapad priznaje samo silu a krsi sve to sto si nabrojao kadgod mu odgovara sirom sveta.Ne moze se sa licemerom i lazovom pricati o postenju.

Mislim da Ustanici nece dozvoliti kradju. Nebeska Srbija je uz njih.

Eto, sad imamo i cuvare glasackih kutija :D

- - - - - - - - - -

To nisu vrednosti,to su prazne floskule i parole za budale.Valjda vam je dosad jasno da zapad priznaje samo silu a krsi sve to sto si nabrojao kadgod mu odgovara sirom sveta.Ne moze se sa licemerom i lazovom pricati o postenju.

Ja nisam primetio, ali dobro...

Covek je video da je taj nacionalizam, i ideja "velike Srbije" obicna laz, prevara, i poceo da razmislja...i shvatio je da mi drugog puta do Evropskog nemamo.
Sto se tice i Radikala i Dveri, videli smo na proslim izborima sta narod o njima misli.

Ма Вучићу је битна само власт и зарад власти је преокренуо политику за 180 степени, данас се понаша као да никад није био радикал. Велики је то преварант и лажов. Кад би сад било у његовом интересу, поново би он био националиста, само да би се домогао власти. Јер просто такав је то човек.

За разлику од лажова Вучића, Двери никад нису мењале своју политику и данас се залажу за исто оно за шта су се залагали кад су основани. Радикали исто.

А Вучић је обичан лажов, лицемер и преварант.

- - - - - - - - - -

Osvojice izmedju 2 i 5% glasova koliko osvajaju sve FASISOIDNE PARTIJE u Evropi.

По чему су Двери ,,фашистоидна партија"?

Back