Koliko ce Dveri osvojiti na narednim izborima?

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dakle?

• 5-10%

• Vise od 10%

• 0-4.9%

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Previse trazis od njega. On ima zadatak da samo diskredituje Dveri a argumenti nisu bitni. Juce je tvrdio kako Dveri rade propagandu za SNS, prekujce nesto trece i tako u krug. Gde god se pomenu Dveri on izleti sa ovakvim i slicnim nebulozama. Sta ces, valjda covek od toga zivi.
Evo mu najkonkretniji odgovori o osnovama programa Dveri pa neka on zakaci gde se to poklapa sa programom DS-a.

Комшија има задатак, али је питање ко му га је дао. Ја мислим да он чује неке гласове у глави и да се њима руководи.

Свакако НЕЋЕ прећи цензус а по Закону о изборима СВИ ГЛАСОВИ КОЈЕ ОСВОЈЕ ПРЕЋИ ЋЕ ДВЕМА СТРАНКАМА КОЈЕ ДОБИЈУ НАЈВИШЕ ГЛАСОВА НА ИЗБОРИМА - тако да су све новоосноване и новоформиране мале странке У СТВАРИ ПРИЛЕПЦИ КОЈИ РАДЕ ЗА ВЕЛИКЕ СТРАНКЕ ЈЕР ОДВЛАЧЕ ГЛАСОВЕ ОД ПРАВЕ ОПОЗИЦИЈЕ..........

Свакако НЕЋЕ прећи цензус а по Закону о изборима СВИ ГЛАСОВИ КОЈЕ ОСВОЈЕ ПРЕЋИ ЋЕ ДВЕМА СТРАНКАМА КОЈЕ ДОБИЈУ НАЈВИШЕ ГЛАСОВА НА ИЗБОРИМА - тако да су све новоосноване и новоформиране мале странке У СТВАРИ ПРИЛЕПЦИ КОЈИ РАДЕ ЗА ВЕЛИКЕ СТРАНКЕ ЈЕР ОДВЛАЧЕ ГЛАСОВЕ ОД ПРАВЕ ОПОЗИЦИЈЕ..........

Po tom rezonu, osudjeni smo na kurtu i murtu. Zasto onda izbori?
Ako mislimo opstati kao narod moramo pronaci postene, neokaljane, mlade snage koje ce imati smelosti da iz temelja prodrmaju ovaj uspavani i hipnotisani narod i izvuku ga iz kandzi partijsko-tajkunsko-kriminalne "elite" koja vlada vukuci nas sve brze u provaliju iz koje ce biti tesko vratiti se.
Uzgred, ko je to po tebi "prava opozicija"?

Previse trazis od njega. On ima zadatak da samo diskredituje Dveri a argumenti nisu bitni. Juce je tvrdio kako Dveri rade propagandu za SNS, prekujce nesto trece i tako u krug. Gde god se pomenu Dveri on izleti sa ovakvim i slicnim nebulozama. Sta ces, valjda covek od toga zivi.
Evo mu najkonkretniji odgovori o osnovama programa Dveri pa neka on zakaci gde se to poklapa sa programom DS-a.

A ti nisi odgovorio..Ko finansira Dveri?

da da da..kako da ne..necu da umaram mozag n njihovim sajtovima, i ne bih da poverujem u njovu pricu...

Znam da si bio i pogledao ali, posto ne ide u prilog tvojih floskula, opet se branis floskulama. Zbog nekih koji mozda samo citaju ovu temu, evo podataka.

Земља Износ
1 Јужноафричка Република 14.555 $
2 Република Српска 4.066 $
3 Швајцарска 2.022 $
4 САД 1.535 $
5 Канада 1.350 $
6 Аустралија 668 $
7 Немачка 200 $
8 Норвешка 150 $
9 Србија 60 $
10 Кипар 15 $

@Dule, sve on zna i zato stalno i provocira. Da je drugacije, on bi odavno postavio dokaze. Sledeci njegov post ce biti u stilu "ko da im veruje"?

Znam da si bio i pogledao ali, posto ne ide u prilog tvojih floskula, opet se branis floskulama. Zbog nekih koji mozda samo citaju ovu temu, evo podataka.

Земља Износ
1 Јужноафричка Република 14.555 $
2 Република Српска 4.066 $
3 Швајцарска 2.022 $
4 САД 1.535 $
5 Канада 1.350 $
6 Аустралија 668 $
7 Немачка 200 $
8 Норвешка 150 $
9 Србија 60 $
10 Кипар 15 $

@Dule, sve on zna i zato stalno i provocira. Da je drugacije, on bi odavno postavio dokaze. Sledeci njegov post ce biti u stilu "ko da im veruje"?

Cekaj i te cifre i zemlje...kakav je to dokaz?
To moze svako

- - - - - - - - - -

Ајде ти нам реци кад ,,знаш". Ко финансира Двери?

Meni rekose Djilas :D

Cekaj i te cifre i zemlje...kakav je to dokaz?
To moze svako

Meni rekose Djilas :D

Samo Djilas? Nisu ti rekli za SNS, DSS, CIA, BND, SPC, KGB, ....
Znao sam da ces reci tako nesto. Ja nemam pojma ni kako ide to sa tim placanjem pa pokusavam da vidim kako da im i ja uplacujem umesto 500 dinara NATO RTS-u. Kod njih se mekar mogu i ja uklhuciti u program i reci sve sto mi je na srcu. Ako znas kako da platim karticom, javi mi.

Samo Djilas? Nisu ti rekli za SNS, DSS, CIA, BND, SPC, KGB, ....
Znao sam da ces reci tako nesto. Ja nemam pojma ni kako ide to sa tim placanjem pa pokusavam da vidim kako da im i ja uplacujem umesto 500 dinara NATO RTS-u. Kod njih se mekar mogu i ja uklhuciti u program i reci sve sto mi je na srcu. Ako znas kako da platim karticom, javi mi.

Ne znam stvarno kako da im uplatis, nisam nikad razmisljao o tome :D

A da li postoji dokaz o finansijerima iz dijaspore?

Ало, има ли доказ за твоје тврдње да Ђилас финансира Двери? Има или нема? Одговори на моје питање, а не да ми постављаш контра-питања.

А кад ти одговориш на моје питање, тек тада можеш да очекујеш да ћу ја теби да одговорим, то је основна култура ако ниси знао.

И ви ћете тако некултурни и безобразни некоме да ,,мењате свест"...

Ало, има ли доказ за твоје тврдње да Ђилас финансира Двери? Има или нема? Одговори на моје питање, а не да ми постављаш контра-питања.

А кад ти одговориш на моје питање, тек тада можеш да очекујеш да ћу ја теби да одговорим, то је основна култура ако ниси знао.

И ви ћете тако некултурни и безобразни некоме да ,,мењате свест"...
JA SAM REKAO DA SAM TAKO CUO, ALO ...
Promena svesti je neophodna, bas zbog takvih kao sto si ti...

JA SAM REKAO DA SAM TAKO CUO, ALO ...
Promena svesti je neophodna, bas zbog takvih kao sto si ti...

Ма од кога си то чуо? И ти си то ,,чуо" негде јел тако и сад овде причаш да је то истина. Ајде, спинери напредњачки како вам не досади.

Ма да, један спинер који сем фраза и флоскула ништа друго не уме да напише, ће некоме да говори о било чему.

Срби имају своју духовну и националну свест, засновану на Православном Хришћанству и Светосављу, на српској историји, традицији и идентитету и другачија свест нам није потребна. Толико.

Ма од кога си то чуо? И ти си то ,,чуо" негде јел тако и сад овде причаш да је то истина. Ајде, спинери напредњачки како вам не досади.

Ма да, један спинер који сем фраза и флоскула ништа друго не уме да напише, ће некоме да говори о било чему.

Срби имају своју духовну и националну свест, засновану на Православном Хришћанству и Светосављу, на српској историји, традицији и идентитету и другачија свест нам није потребна. Толико.

A ti si veliki hriscanin, pravoslavac, i svetosavas ..ma daaaj, takvi su do pre 20 godina cinkarili one koji idu u crkvu...

A ti si veliki hriscanin, pravoslavac, i svetosavas ..ma daaaj, takvi su do pre 20 godina cinkarili one koji idu u crkvu...

Ма и то сад ,,знаш"...

Можда су Вучић и екипа то радили (и они сад глуме да су Хришћани) али сви искрени Православни Срби, који су остали верни Вери и свом народу нису и сви су они робијали по комунистиичким казаматима због тога. Ево, на пример, многи од људи који сада воде Двери, били су затварани по Титовим затворима (Владан Глишић, на пример) јер су били ватрени противници комунизма. Исто је и са др. Шешеље кога је антиправославни и антсрпски комунистички режим више пута приводио, јер се он отворено супростављао том режиму. Док су они били затварани, Тома је био члан партије и заклињао се на верност Титу и партији. О црвеним бандитима из СПС-а. и да не говорим. А што се мене тиче Православни сам Хришћанин, одувек сам то био и ја и моја породица. Они су своју Веру и Крсну Славу сачвали чак и у време комунизма.

Али, дакле, рекао сам и поновићу: Срби имају своју духовну и националну свест, засновану на Православном Хришћанству и Светосављу, на српској историји, традицији и идентитету и другачија свест нам није потребна. Толико.

Ма и то сад ,,знаш"...

Можда су Вучић и екипа то радили (и они сад глуме да су Хришћани) али сви искрени Православни Срби, који су остали верни Вери и свом народу нису и сви су они робијали по комунистиичким казаматима због тога. Ево, на пример, многи од људи који сада воде Двери, били су затварани по Титовим затворима (Владан Глишић, на пример) јер су били ватрени противници комунизма. Исто је и са др. Шешеље кога је антиправославни и антсрпски комунистички режим више пута приводио, јер се он отворено супростављао том режиму. Док су они били затварани, Тома је био члан партије и заклињао се на верност Титу и партији. О црвеним бандитима из СПС-а. и да не говорим. А што се мене тиче Православни сам Хришћанин, одувек сам то био и ја и моја породица. Они су своју Веру и Крсну Славу сачвали чак и у време комунизма.

Али, дакле, рекао сам и поновићу: Срби имају своју духовну и националну свест, засновану на Православном Хришћанству и Светосављу, на српској историји, традицији и идентитету и другачија свест нам није потребна. Толико.
Ko sad pominje Tomu...
a da da da Seselj nije bio komunista?
312215638_a2a8a50709.jpg

Slika govori vise od hiljadu reci.
I ja cu ponoviti, DA POTREBNO JE MENJATI SVEST KOD POJEDINIH!

Ako je tako, hajde da vise ne formiramo politicke stranke i uzivamo u trenutnoj politickoj sceni.
Tacno je da glasovi stranaka koje ne predju cenzus idu najvecima, ali to ne znaci da patriote ne mogu da se sakupe oko neke nove ideje.
Ovo je vise pitanje za Vojislava Kostunicu koji odbija koaliciju sa Dverima da bi i u narednom sazivu bio jedina opozicija rezimu.

1. Moze li neko da mi kaze kakav je status zena u Dverima? Posto su svi clanovi staresinstva muskarci, zanima me da li zene uopste imaju pravo da budu clanovi staresinstva?

2. Zanima me da li u Dverima ima mesta za ateiste i pripadnike drugih veroispovesti?

Hvala.

Samo pogledaj kako ovi EU fanatici reze na njih pa ce ti valjda biti sve jasno.
Dveri nemaju clanstvo ali imaju poverenike u raznim mestima (to su ljudi koji se dobrovoljno ukljucuju da pomazu Dverima) i naravno da ima i zena. Uostalom, osnova njihove politike je PORODICA a tu zena ima glavnu ulogu i mnoge tacke posvecene su njima.
Posto nemaju clanstvo ne zna se koliko medju glasacima Dveri ima ateista. Ja neke licno poznajem.

Dveri nemaju clanstvo ali imaju poverenike u raznim mestima (to su ljudi koji se dobrovoljno ukljucuju da pomazu Dverima) i naravno da ima i zena. Uostalom, osnova njihove politike je PORODICA a tu zena ima glavnu ulogu i mnoge tacke posvecene su njima.
Posto nemaju clanstvo ne zna se koliko medju glasacima Dveri ima ateista. Ja neke licno poznajem.

Znam da zene mogu da budu poverenici, ali nisi mi odgovorio da li zene mogu da budu clanovi staresinstva?
Znam da medju glasacima Dveri ima ateista ali da li ih ima i u samom pokretu?
Takodje mi nisi rekao da li u Dverima ima mesta za pripadnike drugih religija?

Hvala.

Znam da zene mogu da budu poverenici, ali nisi mi odgovorio da li zene mogu da budu clanovi staresinstva?
Znam da medju glasacima Dveri ima ateista ali da li ih ima i u samom pokretu?
Takodje mi nisi rekao da li u Dverima ima mesta za pripadnike drugih religija?

Hvala.

Ovde u mojim krajevima ima pripadnika Dveri koji su Mađari (katolici) ili Slovaci (katolici ili protestanti).

Back