Koliko brendirana garderoba ima vaznost u našem životu ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Брендови за средњу класу који се купују у званичним радњама се сматрају за сигуран избор по питању квалитета али мислим да Нина није мислила на то, него на оне који верују да ће нешто постићи ако на себе набаце неколико скупих маркираних крпица.

Evo ja ću za ovu zimu sam da napravim ovakvu bundu. Bunda je od jareće kože. Nije brendirana :)

14230-bebr-av0004

Kod upoznavanja na primer.Da li vam je vazno, da je partner u brendiranoj garderobi?
Da li je ona statusni simbol ?
Kako se gleda na kopije i kako prepoznati kopije originala?

Sve su ovo pitanja o kojima mozemo da prodiskutujemo jer je cinjenica da je danas mnogima brendirana garderoba veoma vazna

To brendovanje i markiranje je savrseno nebitno
ako se cicika obuce u stilu "budi bog snama".!!!

Па дефинитивно постоје људи у Србији који праве разлику између "Вегете " и "Зачина Ц"

За мене су оба савршено непотребна. А лепе ствари се налазе и по бувљацима. Кога брига шта пише на етикети.

За мене су оба савршено непотребна. А лепе ствари се налазе и по бувљацима. Кога брига шта пише на етикети.
Слажем се да лепих ствари има и на бувљаку али мораш јако да пазиш. Са друге стране ако је бренд прави (оригинал) и радња у којој купујеш заиста радња тог бренда онда можеш да се концентришеш само на да ли ти материјал одговара, како ти роба стоји или како у њој изгледаш. Оригинални познати бренд би требао да гарантује квалитет.

Слажем се да лепих ствари има и на бувљаку али мораш јако да пазиш. Са друге стране ако је бренд прави (оригинал) и радња у којој купујеш заиста радња тог бренда онда можеш да се концентришеш само на да ли ти материјал одговара, како ти роба стоји или како у њој изгледаш. Оригинални познати бренд би требао да гарантује квалитет.

Јесте, у праву си али то није тема.

Да те подсетим:
Da li vam je vazno, da je partner u brendiranoj garderobi?

Видиш, мени је далеко важније да ли је зарез на правом месту (и да ли је уопште потребан) а овде то није случај.

Јесте, у праву си али то није тема.

Да те подсетим:

Видиш, мени је далеко важније да ли је зарез на правом месту (и да ли је уопште потребан) а овде то није случај.
Мене не занима да ли је женска особа у брендираној или небредираној гардероби већ да ли има стила у облачењу.

Garderoba ne cini coveka , vec ukus i stil, prema kome kupujemo sebi garderobu, a najvaznije je da umemo da nosimo ono sto obucemo
Brendirana, markirana odeca kako god hocete, cesto ne znaci i da je kvalitetna.
Kada odete u inostranstvo mozete da naletite na snizenja velikih modnih kuca-brendova i to uglavnom na prelazima godisnjih doba..zima u leto, na primer
Tako sam jednom,od poznate italijanske modne kuce kupila majcu za 50 evra na popustu koja je bila lepa na izgled, po boji i znimljivom kroju ali posle prvog pranja se ponasala kao majce koje kupim na bulevaru, buvljaku a opet kupila sam majcu kod nas u delta sitiuju za upola manju cenu od one italijanske, koju nosim vec dve godine , i dan danas izgleda kao da sam je juce kupila

Zašto misliš da bi SVI voleli?
Ja lično nikada nisam marila za brendove, volim kvalitetnu robu, ali kada su krpe u pitanju potpuno mi je svejedno ko je proizvođač. Ako je cena neka suluda, nema sile da ću kupiti. Krpa treba da mi se sviđa na oko i kako mi stoji, a za to nije potreban skup brend.
Ali zato neću žaliti pare da kupim kvalitetnu kozmetiku, kućni proizvod ili hranu. Ono što utiče na moje zdravlje mi je bitno da je kvalitetno.

Reci da volim modu je pogresno, to mi je prije definicija za trenutni trend. Volim identicnost, ukus i stil u odjevanju, uredjenju zivotnog prostora isl. Shodno tome, svi imamo neki licni brand.
Steta je sto male snajedrske radnje ne postoje vise, pa stvaranje tog licnog branda a i mogucnost je uskracena i novim akterima da budu konkurencija na modnom polju.
Velike modne kuce preplacuju svoje kreacije, a one srednje klase to rade da bi opstale na trzistu zbog trosakova od dizajnerskog stola pa do potrosaca.

Mislim da moj odjevni stil treba biti odraz mog karaktera i ekomoskog stanja, nosila bi Chanel kad bi provodila 3 mjeseca na azurnoj obali cekajuci proljece :mrgreen:

Back