Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.235
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imam jedno dete iz propalog braka...
Volela bih bar troje da ih imam, ali kao samohrana roditelj, to nije moguće...
To smo nadomestili psom i pticom
Pa žena bar ima jedno,ima onih koji šetaju psa i misle da im je to dete.Imate li Vi dece?Деца се не надомештају животињама.
LepoImam jedno dete iz propalog braka...
Volela bih bar troje da ih imam, ali kao samohrana roditelj, to nije moguće...
To smo nadomestili psom i pticom
Da li mislite da je izreka, da su deca dar, smisljena bez razloga?Pozdrav svima,
potanje za momke i devojke i starije,
koliko biste voleli da imate dece?
Kako biste postupili ako Vaša partnerka na primer želi dvoje dece,a Vi troje,a ona neće i treće dete da Vam rodi.
Da li biste insistirali i zahtevali od Vaše žene da Vam rodi i treće dete?Ili biste ostali na dvoje.
A šta u slučaju da imate ženu i želite makar jedno dete,a ona ne želi ni to jedno da rodi Vama?Da li biste je ostavili i našli drugu?Neku koja bi htela da rodi dete,ili biste ostali sa ovom koju volite bez obzira što ne želi da Vam rodi bar jedno dete?
Od zene zavisi hoce li imati ili nece decu, a od muskarca da li ce ih ona pozeleti.Retke su zene koje ne zele decu..iako ja ni tim zenama ne zameram..
Pa žena bar ima jedno,ima onih koji šetaju psa i misle da im je to dete.Imate li Vi dece?
Slažem se, to je bila sala...Деца се не надомештају животињама.
uzimajući u obzir šta pišete smatram da je potpuno nebitno kako pišete hehPitanje*,pogrešno napisah potanje.
Eto lep odgovorDa li mislite da je izreka, da su deca dar, smisljena bez razloga?
Moja jesu....a ni izreka nije izmisljena nego prati prirodne zakone.
Od zene zavisi hoce li imati ili nece decu, a od muskarca da li ce ih ona pozeleti.
To su prirodni zakoni, mada se ljudi i u to petljaju.
LepoДа, два одрасла детета.
Pozdrav svima,
potanje za momke i devojke i starije,
koliko biste voleli da imate dece?
Kako biste postupili ako Vaša partnerka na primer želi dvoje dece,a Vi troje,a ona neće i treće dete da Vam rodi.
Da li biste insistirali i zahtevali od Vaše žene da Vam rodi i treće dete?Ili biste ostali na dvoje.
A šta u slučaju da imate ženu i želite makar jedno dete,a ona ne želi ni to jedno da rodi Vama?Da li biste je ostavili i našli drugu?Neku koja bi htela da rodi dete,ili biste ostali sa ovom koju volite bez obzira što ne želi da Vam rodi bar jedno dete?

Pa?Много питања!

pa odgovorite na pitanja.Отприлике за неки јачи реферат и дубље промишљање.
Jedan od retkih.Иначе, волео бих петоро. Да одговорим на главно питање.
Jedan od retkih.
tako je.I ja bih volela imati ćerku.No,biće sinovi .Baksuz sam.Једно су жеље..
hahahahaha,a pet sa jednom?Ti bi petoro?Moze 5 sa 5 zena xixi

Hahahahaha na ženuZnas na sta lici zena gde prodje 5 glava
nije tako.Šta sa onim devojkama koje imaju 5?C na tunel