- Poruka
- 6.173
Koliko bi vam bilo dovoljno novca na mesečnom nivou za komotan realan život, a koliko privređujete? Ili bar koliko vam fali? I naravno recite da li mislite za 1 osobu ili koliko članova?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uvek vishe nego shto mogu da potroshim..Koliko bi vam bilo dovoljno novca na mesečnom nivou za komotan realan život, a koliko privređujete? Ili bar koliko vam fali? I naravno recite da li mislite za 1 osobu ili koliko članova?
Koliko bi vam bilo dovoljno novca na mesečnom nivou za komotan realan život, a koliko privređujete? Ili bar koliko vam fali? I naravno recite da li mislite za 1 osobu ili koliko članova?
Da sam sama zivela bih komotno od 200 eura.
Sta je dovoljno ? I sta je komotan realan zivot?
Kad se dogovorimo oko toga mogu da odgovorim na pitanje![]()
Лично за мене би било довољно 20.000 дин. месечно, за рецимо трочлану породицу изнад 50.000 дин. је доста.
Jedno 400 evra u ovom trenutku![]()
А где то? У неком планинском катуну?
Živim u malom gradu i imam svoj stan.350-400 евра по особи ако је породица у питању а најмање 600 -700 ако је човек сам. Мислим на трошкове живота у БГ и узимам у обзир и подстанарски статус.
Не
Па што да не 20.000 само за мене, под тим не подразумевам храну и рачуне, него да имам за себе, још би ја ту и уштедела месечно 10.000. Ал ајд код вишечлане породице можда је 50.000 мало, али неких 65.000 сасвим довољно, под условом да живе на селу, ја пишем из тог угла.
Ја подразумевам све, нисмо говорили о џепарцу.
Ако је све у питању, без 100.000 нема живота.
Тако је, а у БГ се тешко живи и са тих 100 000. Узми одмах од те суме 30 000 на све рачуне.
Добро Бг је скупљи, али у било којем другом месту, нарочито на селу, то је сасвим ок.
Нормално, мени само месечни превоз избије 6 -7 000 из џепа.
Такође, тј. мени мало мање.
Са друге стране, људи из мањих места често иду у већи град ради разних ствари па онда и они доста троше на превоз.![]()