Koliko bi novaca najvise dali za novi auto

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Ja mislim da je iznad 15000 eura to ziva budalastina i bacanje novca.

Recimo meni je odlican auto Suzuki SX 4, daleko bolji od Swifta, jer je povisen. Dodje skoro kao neki polu dzip, nema tog rizola na koji se ne moze popeti. A i u voznji je nekako bolji, bar meni.

Ta povisenost mu je po mom misljenj velika prednost u odnosu na Opel astre golfove itd. Koji su tu negde ta klasa, a plus sto je kvalitetniji od njih.

Jedini problem koji se desava kod njega, je taj kad imate decu, jer vam fali prostora, ali to se resi nosacima "Thule".

Mislim ne pricam ovo na pamet, naravno ko lezi na parama da ce kupiti nesto daleko skuplje, nego pricam za obicnog smrtnika.

Inace vozio sam puno razlicitih auta, Od Mercedesa GL, ML, E klase do skupih Bmw i Audija. I cini mi se da je to sve bacanje kesha.

Kako vi gledate na sve to?

Zavisi od auta... Recimo Tojotu ne bi uzeo ni za dz ma kakva bila, dok bi za novog BMW-a izbrojao onoliko koliko pise bez problema, a u slucaju da se taj model vise ne proizvodi i da ga imaju negde u nekom skladistu, a ja zelim bas njega onda bi izbrojao i malo vise da bi ga se domogao...
Prvi auto kad sam uzimao vodio sam se time da uzmem nesto sto je dobro, da ima neku opremu (klima mi je bila najvaznija, ostalo tu i tamo, mozda bolje ako nesto i nema elektronski jer to mogu i sam popraviti ako treba), da mu potrosnja nije velika i sl. I naravno zazalio sam zbog toga, jer mi je boznja postala samo od tacke A do tacke B, zato sledeci ide na strast (kad udjem unutra da me motkom napolje teraju) pa i ako sam obican smrtnik i sve, jer u zivotu ipak treba uzivati...

:D pa eto nekom je i mleko kajmak :) Ljudi kupuju aute iz ralicitih razloga. Obicni smrtnici kupuju da prodju sto jeftinije. Ustvari svako u odnosu na svoj dzep. Ali licno ne verujem da skupi auti ne vrede bas toliko. Cenu diktira trziste. Ne moze auto da se napravi u fabrici i da mu se cepi cena napamet. Proleze se velike provere i ispitivanja i unutar fabrike i od strane konkurencije i od strane kupaca i tako dalje... I cena se korigira dok ne ostvari svoju trzisnu vrednost. Zato recimo ne treba kupovati najnoviji model cija je serija tek pocela da se proizvodi, vec sacekati godinu, dve. Ali ako hoces od 0 do stotke za 4 sekunde onda iskesiraj 100 hiljadarki. Nisam probao to ubrzanje, ali kazu da zaboli glava koliko je dobro.

Jeste, kad ga Delta prodaje/zastupa. A koliko košta u Mađarskoj i Rumuniji? ;)
Kad gledam one rumunske reklame za automobile, plače mi se :(
Ne mogu da razumem firmu koja u svom asortimanu ne afirmiše Albea-u odnosno dodatno promoviše prodaju Linea-e.
Firmu koja pusti da mu Logan zauzme čitav jedan segment (voli Srbin gepek pa to ti je, a još i da je jeftin :))

I ja isto, mada mislim da je najbolji pazar nisan GTR dere sve ferarije a kosta 80 000 evra

Al' zato izgleda ko da ga je neko tukao a on sav natekao :D Auto kad ga vidis deluje mocno i sve, ali zato nema nimalo stila. Ono najsirovija snaga bez ikakve lepote i bilo cega slicnog. . . Sta znam. . . Nije za mene, od japanera pre bi uzeo WRX STi ili EVO X. Mozda nisu toliko mocni, ali zato za razliku od gore pomenutog izgledaju fenomenalno i ne znam kojeg bi pre uzeo. . .

Al' zato izgleda ko da ga je neko tukao a on sav natekao :D Auto kad ga vidis deluje mocno i sve, ali zato nema nimalo stila. Ono najsirovija snaga bez ikakve lepote i bilo cega slicnog. . . Sta znam. . . Nije za mene, od japanera pre bi uzeo WRX STi ili EVO X. Mozda nisu toliko mocni, ali zato za razliku od gore pomenutog izgledaju fenomenalno i ne znam kojeg bi pre uzeo. . .
EVO X naravno :D

Back