Koliki Vam je?

• Začetnik teme Začetnik teme Inna.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao kako su nam devojke na internetu "hrabre"...da sumiram misli miliona jednom recenicom proizislom iz usta ribe koje se vala napusila k^^^^ne za njih 1000 :" ono sto je jednoj devojci malo, drugoj je veliko i obratno. Duzina penisa je vazna zbog pristupa kamermana i kadrovima a zbog zadovljstva je vazniji obim"-Jenna Jameson
Od mene toliko.

Jao kako su nam devojke na internetu "hrabre"...da sumiram misli miliona jednom recenicom proizislom iz usta ribe koje se vala napusila k^^^^ne za njih 1000 :" ono sto je jednoj devojci malo, drugoj je veliko i obratno. Duzina penisa je vazna zbog pristupa kamermana i kadrovima a zbog zadovljstva je vazniji obim"-Jenna Jameson
Od mene toliko.

Da obim je toliko vazan...
Toliko je vazan da od 100 posto tema velicine kite na netu, svega 5% otpada na 'koliko vam je deb'o...

z:mrgreen:

DUGACKA kita je uvek VELIKA kita a KRATKA kita je uvek MALA kita.Pa da je obim i 18.
z:mrgreen:

To su izjavile forumasice na LJiS pre mozda godinu dana.
I bile su saglasne u vezi debljine-da muskarci tripuju da su vagine iznutra kao cevi suplje i da imaju promer ne znam kakav.a objektivno nekada i srednji prst nalazi na otpor kada se gura unutra...Znaju one, stare masturbatorke.
:D

Ja cuo,i to ne jednom i to ne iz nekih trac izvora da je dokazano da je debljina bitnija.

E sad...

Ima jedan pandur kod nas u gradu poznat po tome da mu je i debeo i dugačak.
Namestili mu da trpa jednu konobaricu, kad se skinuo i kad je videla dimenzije reče:
" JUUU, pa to je meni veliko..."
Na šta pandur reče:
" Ćero ja za tebe manji nemam, a ti stavi koliko ti odgovara".

Analogno ovoj pričici, nije svaka rupa rupa bez dna. Treba da postoji kompromis u dimenzijama.

Back