Koliki vam je IQ

Како? Из писања си деловао паметно..

~~~

Ја не знам колики ми је IQ али сам радио неке IQ игрице и поредио сам резултате са другима и то сам радио са својом лошијом концентрацијом, а и упоређујући се са неким чији IQ знам и од кога сам готово сигурно знатно интелигентнији, IQ ми је или око 120 или најмање 120, али колики је тачно не знам.

Није толико ни битан IQ, битније је користити мозак, IQ је више као нешто типа максимална могућа брзина код аута, шта ће неком ауто који може да иде 300 на сат ако је углавном у гаражи, то је нешто што је варијабилно, кад спавамо свима је тад IQ близу 0.

Није толико ни битан IQ, битније је користити мозак, IQ је више као нешто типа максимална могућа брзина код аута, шта ће неком ауто који може да иде 300 на сат ако је углавном у гаражи, то је нешто што је варијабилно, кад спавамо свима је тад IQ близу 0.
Iq mu vise dodje kao medju ubrzanja ;)
Ono kad oces da preteknes.
Sto se ostalog tice postoji vise vrsta intaligenciju, emocionalna, socijalana itd
Ove druge au vaznije od koeficienta, koeficijent je potencijal

"Poseban je kao čovek koji tvrdi da ima IQ 100"

I stvarno, ako bolje razmislite, da li ste IKAD u životu čuli i videli nekoga ko kaže da ima IQ 100?

Kažu da je to mitsko biće, rođenje takve jedne osobe promeniće tok istorije.

"Poseban je kao čovek koji tvrdi da ima IQ 100"

I stvarno, ako bolje razmislite, da li ste IKAD u životu čuli i videli nekoga ko kaže da ima IQ 100?

Kažu da je to mitsko biće, rođenje takve jedne osobe promeniće tok istorije.
mislim da je prosek 80~110, dakle 100 mu dodje zlatna sredina.
------------------------------------------

Salu na stranu ja sam napiso 153+ jer je Sensei napisao 153 :) šala mala, Mensa test nikad nisam radio, trebalo je drugarica i ja da idemo pre 12 godina, posto je drug clan on nam je predlozio, jednonom ili dvaput godisnje je testiranje, ne secam se, nas dvoje bili u izlasku vece pre testiranja, nismo ni otisli. Posle nisam ni planirao da odem, smetnulo se skroz.
Radio sam dva puta davno davno u zavodu za zaposljavanje, bilo potrebno za posao, sta znam bili je prelako, to sam cas posla rešio. Da li ie sve bilo tacno, ne znam, rezultatise ne objavljuju.
Radio sam one online testove, vec sva pitanja znam napamet, pa nema smisla ni da radim.

Neizmeren.
Nisam nikada radio testove pa da znam. Oba moja deteta imaju preko 130.
Meni je bilo dovoljno što sam u generaciji uvek imao najbolji plasman (i rezultate) iz matematike i fizike, na takmičenjima.
Na regrutaciji za vojsku (VMRC u BG -kod Bogoslovije) sam imao najbolje rezultate (od nas 2300 koliko nas je bilo tada na ispitivanju).
Fakultet sam završio sa oko 6 meseci prisustva na ETF-u (nisam išao na predavanja ni na većinu vežbi). Nisam uvek bio odličan u školi , na prijemnom za ETF sam bio treći (ili šesti - isto smo poena imali 3/4/5/6. ).
Na filozofskom drugi (na vanrednima).

Кад год се помене ај кју, увек се сетим цитата из Форест Гампа.

In Forrest Gump, the phrase "Stupid is as stupid does" means that a person's intelligence is determined by their actions and behavior, not their looks or perceived intelligence.

Radio sam neki IQ test pre cetvrt veka, ali se ne secam tacnih rezultata, posto je bilo vise segmenata, a rezultati tih segmenata su bili saroliki, od ispod proseka do znatno iznad proseka, npr verbalno i spatialna su mi bile lose- kod verbalne je problem losija obrada podataka kad mi neko nesto verbalno objasnjava- nekad se pogubim i uvek gledam da izbegnem telefonske razgovore, kod spacijalne je problem losija vizualizacija, slabo “pamtim” raspored ulica-npr ako me neko pita kako da nadje neku ulicu- onda kazem: skreni levo, zatim skreni desni- a onda pitaj nekoga, posto nisam siguran.

Back