Koliki ti je iq?

102... Al ni to ne znam kako sam dobio... Jednostavno brojeve nikad nisam mogao da svarim, a i ove slicice mi sve izgledaju isto...A i inteligencija nije toliko ni bitna, problem ce se resiti pre ili kasnije... Ionako kazu da sve sto se uradi na brzinu kratko traje:D

brate imas zilion testova i svi se drugacije ocenjuju........na nekima ti treba 150 da bi bio prosecan dok je na drugima to genijalnost.......tako da dzabe pisete ovde neke brojeve,lepo recite jel ste prosecna,nadprosecna,genijalni ili cak ispod proseka

turbo-ajvar:
teško da nekome kome je lokacija neki sajt o telenovelama bude iq preko 56

Tesko ali moguce, posto taj neko usput radi i veoma uspesno studira a pored telenovela ima jos gomilu drugih interesovanja. ;) I nije mi to lokacija vec reklama, posto verovao ili ne prilicno lepo egzistiram od prodaje tih telenovela :)

Steta sto jos uvek zivimo okruzeni predrasudama ...

P.S. Sta tek da mislimo o osobi sa takvim nickom? :) Mogao bi da podelis svoj IQ sa nama.

Kak ste svi natprosjecni. Ja sam mala,ružna,glupa i debela i niš ne kontam oko tog ikjuea sem da su tu neke brojkice i trokutiči,krugovi i pazli,kak se igra s tim.?Ima li neko glup ovde pa da se upoznavam sa sebi ravnim 8)

Ru_bi_tch:
Tesko ali moguce, posto taj neko usput radi i veoma uspesno studira a pored telenovela ima jos gomilu drugih interesovanja. ;) I nije mi to lokacija vec reklama, posto verovao ili ne prilicno lepo egzistiram od prodaje tih telenovela :)

Steta sto jos uvek zivimo okruzeni predrasudama ...

P.S. Sta tek da mislimo o osobi sa takvim nickom? :) Mogao bi da podelis svoj IQ sa nama.

;) ... 8) :-o :o

Back