Koliki ti je iq?

divlja:
connie_mini_oldman.gif

e jebga divlja pa to je starac vujadin :lol:

korto, gresis malo cini mi se, evo ti vikipedije:
"Mensa accepts individuals who score at or above the 98th percentile on certain standardised IQ tests, such as the Stanford-Binet. Because different tests are scaled differently, it is not meaningful to compare raw scores between tests, only percentiles. For example, the minimum accepted score on the Stanford-Binet is 132, while for the Cattell it is 148."

............nemam pojma koliki je moj IQ, ali znam da je u opadanju..............

moje srce:
korto, gresis malo cini mi se, evo ti vikipedije:
"Mensa accepts individuals who score at or above the 98th percentile on certain standardised IQ tests, such as the Stanford-Binet. Because different tests are scaled differently, it is not meaningful to compare raw scores between tests, only percentiles. For example, the minimum accepted score on the Stanford-Binet is 132, while for the Cattell it is 148."

............nemam pojma koliki je moj IQ, ali znam da je u opadanju..............

ma dva vamo tamo, kao da je to neka sada situvacija
www.iqtest.dk reshi ovaj test i videces na kraju neke informacije
izmedjuostalog i ona recenica koju sam ja @divljoj boldovao :D

isla sam na vikipediju da proveravam jer je neki moj drugar davno radio taj mensin test i njegov IQ je 152, a koliko se secam njegove price cifra za prijem je bila 148.... pa sma se nesto zbunila. pitacu ga ponovo...

Back