Koliki je procenat lezbejki u Beogradu?

Damoklovmac

Obećava
Banovan
Poruka
78
Vec duze vreme,veoma me interesuje,koliki je stvarno procenat lezbejki,konkretno u Beogradu.Od jednog
mog prijatelja,koji je specijalista ginekolog,cuo sam jednu cifru,ali neznam,da li je bas taj broj tacan.On mi je rekao,da
je u poslednje vreme,broj devojaka,koje zive punim seksualnim zivotom,izmedju sebe,u ogromnom porastu.Kako su mu
neke od njih,rekle,najvise je zbog toga,sto je vecina muskaraca,u zadnje vreme,u nasoj sredini,intelektualno spalo
na veoma nizak nivo.Muskarci su uglavnom isfrustrirani,osecaju se bezvrednim,pa to kompenziraju gruboscu prema zenama.Dalje,kaze da se zale,da su danasnji muskarci,nedovoljno higijenski obuceni,da smrde,i da su totalno neodgovorni
po svim pitanjima. Zeleo bih,ako je moguce,da na ova pitanja,da objasnjenje,neko ko je kompententan,od strane zenske
populacije.Bilo bi veoma interesantno,cuti misljenje,suprotne strane,o ovom pitanju.

Nisi u pravu.Nijedna devojka,nije rodjena kao lezbejka.Lezbejka se postaje tako,sto devojka gaji velika osecanja prema muskarcu.E,a kada ga bolje upozna,ona
uvidi,da on nije vredan njene ljubavi.Uvidi da je on,u stvari grubijan,koji devojku smatra,obicnim objektom.Muskarac samo misli,kako bi devojci uvalio cupavka.
Smatra,da devojka od ushicenja,treba da padne u nesvest,jer zaboga....on joj ga je "ubo".Dakle lezbejke stvaraju muskarci.Svojim nedolicnim oinasanjem,svojom
animalnoa milujum gruboscu,mukarci prosto "teraju" devojke,da se predaju jedna drugoj u narucje.One su nezne,one znaju kako terba jedna drugu,da grle i nezno
miluju.Ustvari,muskarci bi trebalo od lezbejki,da uce,kako se ljubav vodi na pravi nacin.

Nisi u pravu.Nijedna devojka,nije rodjena kao lezbejka.Lezbejka se postaje tako,sto devojka gaji velika osecanja prema muskarcu.E,a kada ga bolje upozna,ona
uvidi,da on nije vredan njene ljubavi.Uvidi da je on,u stvari grubijan,koji devojku smatra,obicnim objektom.Muskarac samo misli,kako bi devojci uvalio cupavka.
Smatra,da devojka od ushicenja,treba da padne u nesvest,jer zaboga....on joj ga je "ubo".Dakle lezbejke stvaraju muskarci.Svojim nedolicnim oinasanjem,svojom
animalnoa milujum gruboscu,mukarci prosto "teraju" devojke,da se predaju jedna drugoj u narucje.One su nezne,one znaju kako terba jedna drugu,da grle i nezno
miluju.Ustvari,muskarci bi trebalo od lezbejki,da uce,kako se ljubav vodi na pravi nacin.
:lol: dobar ti rezon

koji trol :neutral:

Vec duze vreme,veoma me interesuje,koliki je stvarno procenat lezbejki,konkretno u Beogradu.Od jednog
mog prijatelja,koji je specijalista ginekolog,cuo sam jednu cifru,ali neznam,da li je bas taj broj tacan.On mi je rekao,da
je u poslednje vreme,broj devojaka,koje zive punim seksualnim zivotom,izmedju sebe,u ogromnom porastu.Kako su mu
neke od njih,rekle,najvise je zbog toga,sto je vecina muskaraca,u zadnje vreme,u nasoj sredini,intelektualno spalo
na veoma nizak nivo.Muskarci su uglavnom isfrustrirani,osecaju se bezvrednim,pa to kompenziraju gruboscu prema zenama.Dalje,kaze da se zale,da su danasnji muskarci,nedovoljno higijenski obuceni,da smrde,i da su totalno neodgovorni
po svim pitanjima. Zeleo bih,ako je moguce,da na ova pitanja,da objasnjenje,neko ko je kompententan,od strane zenske
populacije.Bilo bi veoma interesantno,cuti misljenje,suprotne strane,o ovom pitanju.
pa naravno kad pice daju picama:sad2:

I ja sam cuo takvu pricu, da strejt devojke postaju lez, jer nema "normalnih muskaraca". Sve je to stoka, bezosecajno, niza rasa, seksualno optereceno, koje gleda da ima samo seks sa zenom i nije sposobno za nesto vise.
A ispod toga se kriju problemi sa tatom, koji se onda prenose na ceo muski rod, jer tata je mozda propalitet, pijandura, kome nije problem da "prevaspita" zenu (ili cerku), batinom kada nece da slusa.

Ne mora da bude tako ekstremni primer, ali obicno ta averzija prema muskarcima dolazi od problema u porodici sa ocem, barem je tako u ovim primerima koje ja znam.

Tako da znam par devojkaka, vole muskarce (navodno), ali nema normalnih muskaraca, pa ajde da se bace na devojke, jer devojke ih ipak bolje razumeju, osecajne su, itd, itd, sve sto muskarcima nedostaje. A opet, uzrok tog homoseksualnog ponasanja, nisu hormoni, da su rodjene tako, sto kaze nauka, vec da je tata kreten, i da se frustracija prema muskarcima leci sa drugim devojkama. Ne znam, meni to ne pije vodu, jer koliko ima isfrustriranih muskaraca pa nisu magicno postali gej jer ne mogu da nadju devojku, jer devojke, lazu, manipulisu, vuku za nos, varaju, bla, bla, bla.

:rotf:

to neke karleushine sledbenice?...mozak kao polni organ?!:lol:

Šinko, ne postaje se lezba zato što muškarcu smrde čarape.

Nego, šta to kaže cenjeni doktor? Koji je sirovinski sastav seksualnih orijentacija?

znaš šta
ja mislim da je kod žeba lezbijstvo čak većim delom iz nekog razočaranja i bunta
dok su kod pedera kompleksniji neizlečivi porivi za muškim

mada sve su to čisti bagovi u našem mozgu, realno

al koliko je pederastije u bg, lezbijki je 10 puta manje definitivno

mada šta znam, ta me priča i ne zanima mnogo

pa neki tamo pametan covek seksolog i tako nesto je jednom reko da su zene jako sklone tom izletu sa zenama samo da je pitanje situacije dal se ona stvara i dal se one usude
e sad ako je tako tesko i lose vreme a muskarci sve losiji po tom pitanju postoji verovatnoca da taj broj drasticno raste
e seru vise i doktori i psiholozi i seksolozi, samo stvaraju teorije simptome i bolesti jer su i oni i ljudi generalno dokoni pa samo traze sta ce da lece. ili je to neka njegova prikrivena fantazija pa je promovise.
ako nemam muskarca, bicu sama to ne znaci da cu se preorijentisati da jurim picqe po gradu, fuj :neutral: za nesto ili imas ili nemas sklonosti, ako te pali muskarac, kako ces tek tako da se prebacis na zene.....nije nego :roll:

Zvucis mi krajnje ogorceno..kao ogorcena zenska osoba..hmmmmmmmmmmm.....:think:razotkrij se sestro :lol:

Procenat lezbo-iskustava mogu da stvaraju muskarci, svojim debilizmima, a zelja prema istom polu je samo i iskljucivo prirodna stvar.

Uostalom, postoji zesce grublji i prljavi lezbo-sex.

red riding hood- Ja sam pisao o uzrocima,koji devojke prosto teraju u lezbejstvo.Interesantno,ti si jedna od onih grubih zena,od kojih se lebejke klone.
Ako imas neko naucno gledanje,koje bi objasnilo homoseksualizam,dobro bi bilo,da ga izneses,ovako javno.Na ovom forumu,moguce je tretirati sve pojave
kao i neka devijantna ponasanja. Pozdravljam Te i sa nestrpljenjem,ocekujem neki Tvoj biser,na ovom forumu.

Back