Сталкер
Elita
- Poruka
- 23.163
Шверц комерцNe, neće biti toliko crno... Biće "siva zona"Građanska neposlušnost, šverc i milina...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шверц комерцNe, neće biti toliko crno... Biće "siva zona"Građanska neposlušnost, šverc i milina...

Ne, neće biti toliko crno... Biće "siva zona"Građanska neposlušnost, šverc i milina...
Anketa je u dinarima pa ne znam tačno preračunati... Koliko je, recimo, jedan euro u dinarima?
Anketa je u dinarima pa ne znam tačno preračunati... Koliko je, recimo, jedan euro u dinarima?
Не знам чини ми се да смо најеб..али, не само ми! Мишљења сам да још нисмо осетили ни десети део кризе која нас чека. Задужени смо до гуше и на нивоу државе и предузећа, а и ми лично, кад почне да пуца (а ускоро ће) и кад све већи број банака постане неликвидан, због немогућности сервисирања обавеза од стране клијената и кад рупа у буџету постане толика да више не буде ни редовних пензија, ни буџетских плата онда ће да крене игранка!
Ал ја за 20 дана одох на море, ко зна кад ћу следећи пут!
1 еур = 95 дин
1 куна = 12,7 динара
U yebote... ne smijem napisati, reći ćete mi da lažem.Да видимо колика је плата грађанима Србије.
Дакле ви из иностранства се не важите:
Па анкета се и не односи на тебе.
Pa Homoljac je nešto preozbiljno shvatio, piši-briši, dodaj, seci i na kraju ode mrtav ozbiljan. Daleko bilo, kao da mu se desilo nešto ne daj Bože

Ma ziv sam
Nego me je malo tema isprovocirala juce , otvorih dusu , pa shvatih da to nije bas pametno i eto .
a shto vi samo kukuvmachete,
zashto ne krenesh neshto da radish?
shta chekash - da ti lichno Boris Tadic napishe molbu za posao!![]()

Ma cekaju oni od Borisa mnogo toga al slaba ce im biti fajda...![]()
Pa svi čekaju da država udeli. Otud i ovoliko ogorčenje. Poznati srpski etetizam. Ja mnogo radim, malo sam plaćen, ali imam za relativno pristojan život i ne pada mi na pamet da kukam. Samo da su prošle 90te, sad je sve super![]()

Pa svi čekaju da država udeli. Otud i ovoliko ogorčenje. Poznati srpski etetizam. Ja mnogo radim, malo sam plaćen, ali imam za relativno pristojan život i ne pada mi na pamet da kukam. Samo da su prošle 90te, sad je sve super![]()
Ако си мене сврстао међу "кукаче", грешиш. Само сам изнео како ја видим српску будућност у погледу економије. Све црне слутње које сам изнео, изнео сам из личног искуства пратећи Предузеће (у систему су многа приватизована предузећа) у коме радим.
Још само једно запажање, прошле године у ово време на потезу Трг Републике - Обилићев Венац није било слободне столице, данас око 16 кад сам ишао са посла све је полупразно!

Preko 50 000..........radno vreme 40 sati mesecno, sektor :usluge...........

Usluge...![]()
![]()
![]()

Још само једно запажање, прошле године у ово време на потезу Трг Републике - Обилићев Венац није било слободне столице, данас око 16 кад сам ишао са посла све је полупразно!