Колика вам је плата?

Колика вам је плата?

• Нисам запослен

glasova: 23 32,9%
  • до 10,000 Динара

glasova: 1 1,4%
  • 10-15,000 Динара

glasova: 2 2,9%
  • 15-25,000 Динара

glasova: 6 8,6%
  • 25-35,000 Динара

glasova: 3 4,3%
  • 40-50,000 Динара

glasova: 8 11,4%
  • преко 50,000 Динара

glasova: 27 38,6%

• Ukupno glasova
    70
  • Anketa je zatvorena .
malokesha.jpg

Nekad bila ovolika... :roll:

Ne, neće biti toliko crno... Biće "siva zona" :D Građanska neposlušnost, šverc i milina...

Не знам чини ми се да смо најеб..али, не само ми! Мишљења сам да још нисмо осетили ни десети део кризе која нас чека. Задужени смо до гуше и на нивоу државе и предузећа, а и ми лично, кад почне да пуца (а ускоро ће) и кад све већи број банака постане неликвидан, због немогућности сервисирања обавеза од стране клијената и кад рупа у буџету постане толика да више не буде ни редовних пензија, ни буџетских плата онда ће да крене игранка!
Ал ја за 20 дана одох на море, ко зна кад ћу следећи пут!

Не знам чини ми се да смо најеб..али, не само ми! Мишљења сам да још нисмо осетили ни десети део кризе која нас чека. Задужени смо до гуше и на нивоу државе и предузећа, а и ми лично, кад почне да пуца (а ускоро ће) и кад све већи број банака постане неликвидан, због немогућности сервисирања обавеза од стране клијената и кад рупа у буџету постане толика да више не буде ни редовних пензија, ни буџетских плата онда ће да крене игранка!
Ал ја за 20 дана одох на море, ко зна кад ћу следећи пут!

Dodaj tu i da nam je proizvodnja propala, poljoprivreda uništena, pa nećemo imati ni šta da izvozimo i od čega da napravimo profit, ali zato ima da uvozimo... S obzirom da je gotovo sve privatizovano neće imati mnogo šta da se proda da se popuni budžet itd. Posle ovih vozila sa CG tablama, verovatno će uslediti naplaćivanje školarine CG studentima kao inostranim studentima (nadam se, konačno), podizanje PDV-a... biće vrlo interesantno

Pa svi čekaju da država udeli. Otud i ovoliko ogorčenje. Poznati srpski etetizam. Ja mnogo radim, malo sam plaćen, ali imam za relativno pristojan život i ne pada mi na pamet da kukam. Samo da su prošle 90te, sad je sve super ;)

Ma to je ok i ni ja ne kukam zbog sebe ali kad zakukam to je zbog vecine ovog naseg jadnog naroda koji svakim danom ostaje bez posla u nekim suludim godinama gde nisu ni za tamo , ni za vamo...a sitna deca , pa njihovo skolovanje...pa penzioneri koji su ceo vek dirincili i stvorili ovu zemlju i sve u njoj , a sada kopaju po kontejnerima i umiru vise gladni nego siti...i kako covek da ne zakuka:sad2::neutral:

Prosle il pretprosle godine kada sam videla moju bivsu profanku iz istorije kako zaviruje i kopa po kontejneru , zaplakala sam od muke , a bilo mi neprijatno da joj se i javim...da je jos vise ne postidim...strasno:sad2:

p.s. Navukao si me da ozbiljno odgovorim , a videci postavljaca i pokusaj provokacije:dash:

Pa svi čekaju da država udeli. Otud i ovoliko ogorčenje. Poznati srpski etetizam. Ja mnogo radim, malo sam plaćen, ali imam za relativno pristojan život i ne pada mi na pamet da kukam. Samo da su prošle 90te, sad je sve super ;)

Ако си мене сврстао међу "кукаче", грешиш. Само сам изнео како ја видим српску будућност у погледу економије. Све црне слутње које сам изнео, изнео сам из личног искуства пратећи Предузеће (у систему су многа приватизована предузећа) у коме радим.
Још само једно запажање, прошле године у ово време на потезу Трг Републике - Обилићев Венац није било слободне столице, данас око 16 кад сам ишао са посла све је полупразно!

Ако си мене сврстао међу "кукаче", грешиш. Само сам изнео како ја видим српску будућност у погледу економије. Све црне слутње које сам изнео, изнео сам из личног искуства пратећи Предузеће (у систему су многа приватизована предузећа) у коме радим.
Још само једно запажање, прошле године у ово време на потезу Трг Републике - Обилићев Венац није било слободне столице, данас око 16 кад сам ишао са посла све је полупразно!

Nisam ja tebe prozvao "kukačem", već govorim o onima koji zaista samo umeju da kukaju, a ne umeju ništa da urade. A takvih je mnogo. Previše. Prosto mi je žao da priznam koliko postajemo kukavički narod koji nema hrabrosti da se izbori za vlastitu egzistenciju....

Ako izgubiš posao, idi švercuj benzin, pa ako te navataju i pokušaju da te kazne, ti digni frku. JEdan, drugi, pa treći... Za mesec dana svi šveraju gorivo, a država nek štiti i dalje tajkune. Pa da vidiš da li je nemoguće napraviti valjanu državu. Ali, ne... Mi ponosni Srbi, neće nas niko da jaše. Mi ćemo da se pravimo blesavi, dok ne popijemo popičci, a onda ćemo da kukamo. Tako to sad ide kod nebeskog naroda. :rumenko:

Crnogorski turisti bojkotuju Adu Ciganliju... Zbog toga ti je to... :mrgreen:

Back