zike
Elita
- Poruka
- 21.673
fali opcija
nemam fixnu platu tj. koliko napravim
Fale i opcije između 50.000 i 100.000 dinara i preko 100.000 dinara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fali opcija
nemam fixnu platu tj. koliko napravim

Tu bih se ja svrstao, onako, radikalski
Mada, ima razlike, ja nijesam u Srbiji, veli Aleksandar da se ne važim.
Onda bi to bio odgovor samo za radikale![]()

Ma mani alexandra, propala mu anketa u kojoj je hteo da dokaze da 80% srba radi za 11.500, a za tu opciju glasao samo on![]()

Srbi koji rade za te pare nemaju kompjuter a o internetu da ne govorimo.I ima ih i previše.Ma mani alexandra, propala mu anketa u kojoj je hteo da dokaze da 80% srba radi za 11.500, a za tu opciju glasao samo on![]()
Srbi koji rade za te pare nemaju kompjuter a o internetu da ne govorimo.I ima ih i previše.

Srbi koji rade za te pare nemaju kompjuter a o internetu da ne govorimo.I ima ih i previše.
Ništa mi tu nije jasnoMa ne verujem ja puno ni ovima što na svakoj temi kukaju na tadića. ti kad dodju na glasačko mesto, zaklonjeni iza paravana, redovno zaokruže jedinicu, za svaki slučajA ono ispalo Srbi bogat narod, uglavnom rade za preko 50.000
I onda ne valja Tadić
![]()

Ma ne verujem ja puno ni ovima što na svakoj temi kukaju na tadića. ti kad dodju na glasačko mesto, zaklonjeni iza paravana, redovno zaokruže jedinicu, za svaki slučaj![]()

Ne mogu sad da nađem skorije podatke o broju korisnika.Inače,korisnici interneta na više mesta imaju duple konekcije posao-kuća,pa i to ne bi bilo relevantno.80%? ili tu negde?
Ne mogu sad da nađem skorije podatke o broju korisnika.Inače,korisnici interneta na više mesta imaju duple konekcije posao-kuća,pa i to ne bi bilo relevantno.

To je tačno, samo je simptomatično da se ovi forumaši koji su najviše protiv vlasti, hvale platama od 50 i kusur hiljadaNišta mi tu nije jasno
Да видимо колика је плата грађанима Србије.
Дакле ви из иностранства се не важите:
to je zato sto su u vreme Slobe, kad su ljudi umirali od gladi,
oni imali 5 puta vecu nego sada, neki su se i javno hvalili.![]()

Da te ispravim cisto da te ne kazne
Jok,sada ljudi umiru od gladi,tada nisu.......cinjenice![]()

e pa hvala ti, bas si dušica...
lazes mali da je isto kao pre, lazes.![]()

......cuj sad bi ona isto....Ja nikada ne lazem......osim kada ne govorim istinu
Ma gde lazem,eto idi sama na statistiku pa vidi
p.s-ne kazem ja da je isto,nego da je mnogo gore......cuj sad bi ona isto....

Плата ми је све мања и мања и све ређа и ређа! Мислим да ће ускоро доћи дан кад многи од нас неће имати плату (можда ја видим црно, али...).