*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.188
Имамо анонимну анкету
Gde da se udenem u anketi?
Inace, oko 40 000....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имамо анонимну анкету
Selam alejkum
A ovo dole![]()

а јеига...питај неког рваћанина
иам сад неке обавезе![]()

moze i da volontira u Narodnoj kancelariji, da stekne radno iskustvo koje moze da stavi u CV.
Ali, nije ovaj Alksandar nimalo naivan, cheka on da njegova SNS dobije neki uticaj u vlasti, pa kad sutra Aleksandar postane direktor Beogradskih elektrana ili neshto slichno, sa 0 dana radnog staza - svima ce nama da se smeje u facu!![]()

Nahebali ste vi ako Aleksandar sutra postane direktor beogradskih streljana
heheheheh![]()

Слушај овако .... ја сам радио по 20 сати да бих дотле стигао ... Док сте ви овде ноћима седели и кукали, ја сам радио ... док сте ви дању спавали ја сам радио ... Једноставно .. ако желиш да имаш, мораш да радиш ... а не да седиш по цео дан у трафици и да читаш новине ... зар не?

Шта причаш ти ... Јеси чуо ти за Винер осигурање![]()
Daj iybrisi ti ovaj moj post, kad sam ga ja vec iybrisao to ynaci da sam imao nekakvih rayloga .
Mačak, tema ti se pozlatila
Od sad od mene imaš ove čudne zelene kvadratiće kad god te sretnem ovde. Otvori mi oči!
Tek sad vidim da u stvari ovi forumaši koji se najviše bune protiv ove vlasti imaju baš slatke plate i primanja. Tek sad mi ništa nije jasno šta to vama ljudi fali![]()

Ок ...

Pa Homoljac je nešto preozbiljno shvatio, piši-briši, dodaj, seci i na kraju ode mrtav ozbiljan. Daleko bilo, kao da mu se desilo nešto ne daj Bože
Ма где знам ... Само ми није јасно ... Људи раде рецимо за 15.000 или мање ... ПА ја не знам ... Да радим за тако мале паре ... Па радио бих још неки посао сигурно, поред тог