Колика вам је плата?

Колика вам је плата?

• Нисам запослен

glasova: 23 32,9%
  • до 10,000 Динара

glasova: 1 1,4%
  • 10-15,000 Динара

glasova: 2 2,9%
  • 15-25,000 Динара

glasova: 6 8,6%
  • 25-35,000 Динара

glasova: 3 4,3%
  • 40-50,000 Динара

glasova: 8 11,4%
  • преко 50,000 Динара

glasova: 27 38,6%

• Ukupno glasova
    70
  • Anketa je zatvorena .
moze i da volontira u Narodnoj kancelariji, da stekne radno iskustvo koje moze da stavi u CV.:mrgreen:

Ali, nije ovaj Alksandar nimalo naivan, cheka on da njegova SNS dobije neki uticaj u vlasti, pa kad sutra Aleksandar postane direktor Beogradskih elektrana ili neshto slichno, sa 0 dana radnog staza - svima ce nama da se smeje u facu!:mrgreen:

Nahebali ste vi ako Aleksandar sutra postane direktor beogradskih streljana

heheheheh:per::per::per::per:

Слушај овако .... ја сам радио по 20 сати да бих дотле стигао ... Док сте ви овде ноћима седели и кукали, ја сам радио ... док сте ви дању спавали ја сам радио ... Једноставно .. ако желиш да имаш, мораш да радиш ... а не да седиш по цео дан у трафици и да читаш новине ... зар не?

..............................

Poslednja izmena:
Ма где знам ... Само ми није јасно ... Људи раде рецимо за 15.000 или мање ... ПА ја не знам ... Да радим за тако мале паре ... Па радио бих још неки посао сигурно, поред тог

Čuj, brale, ja sam radio četiri posla istovremeno i samo sam jednom dogurao do 38 000. Uglavnom sam imao oko 30 000, a sad imam 20 000 i jedan posao jer nisam mogao da podnesem, ne fizički, nego psihički. A uz to završio fakultet i onda šta reći...Zato ću od sad buraz, kad mi neko bude s.rao zašto hoću da odem iz zemlje samo da ga uputim na ovu temu.

У Србији сваки посао носи и одређену количину стреса ... Наравно, што су ти већа примања, то је већи и стрес ... Наравно не увек, али у 90% случајева ... Е сад ... Приватан посао не моће да се пореди са нечим што се зове "радим за другог" ... Ми радимо за себе, а други за нас ... капираш? Али опет, стрес је присутан ... Ја сам доживео да сам прошле године био три дана у болници на опорављању ... Једноставно, организам скроз дехидрирао ... И онда 3 дана испитивања и инфузије ... Ето то ти је то ...

Некад пожелим да радим за 20.000 ... Али ... знаш како ... навикао сам на ово ... и сад када бих радио мање одговоран посао, мислим да би ми било досадно

Verujem da nije lako...i poštujem svakog privatnika (da naglasim koji je pošteno pokrenuo biznis i radi kao crnac, znam neke takve ljude odlicno). Treba da misliš i o radnicima i o sebi i o firmi. Meni smeta ako radim za 20 000, čovek teži da zaradi što više, normalno. Veruj mi da bih ja bio srećan čovek da imam platu od koje može da se živi normalno od jednog posla, kao i svako drugi. Ne trebaju mi ni firme, ni bogatstvo, samo neka prosečna plata od normalnog posla, neka to bude i 10 sati dnevno, ali da imam zagarantovan odmor, bolovanje za ne daj Bože, sve ono što bi trebalo da imam. Činjenica je kad ti uđe posao u krv kao tebi, ne možeš lako da se otreseš tog poriva. E, zato mene živciraju oni koji imaju sasvim dovoljno za normalan život od jednog posla koji mehanički obavljaju, a hteli bi da se kupaju u zlatu...bre, ima gomile dece po Srbiji koja jedu suv hleb!

Back