Kolika mizerija od čoveka

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.823
Ovaj čovek stvarno nema trunku humanosti treba ga tužiti ❗

Ali sve u svrhe njegove mizerne borbe da ostane na vlasti

Fuj

Kad vidite ovo iskorišćavanje pacijenta koji nije svjestan i koja nije mogla dati saglasnost šta vam pada na pamet ?

IMG_3700.jpeg

Fuj
Kad vidite ovo iskorišćavanje pacijenta koji nije svjestan i koja nije mogla dati saglasnost šta vam pada na pamet ?
Pogledajte prilog 1692778
Tvrde oni kojima maloletna deca pumpaju 60% tackastog softvera (i opet ne uspeju da napumpaju) :pop:
Odavno gazi preko leseva i decu koristi za promociju
:think:

Odavno govorim da je on reč "ja" zamenio rečju "Srbija".
U svakoj njegovoj izjavi gde kaže "Srbija", to možete zameniti sa "ja" i biće vam jasan kontekst. Bukvalno u svakoj.
Pa ako cemo realno i jeste jedini koji vredi nesto. Politicari su kao i sportisti, masa njih su tipicni karijeristi i ficfirici koji odradjuju svoj posao ali postoje i sampioni poput Djokovica koji pronadju vece motive.

Bez njega SNS nije nista posebno... kao stranku mnogo vise cenim SPS, uvek i glasam za njih

Dobro, ti si čovek koji veruje da je Zemlja ravna i da ne postoji gravitacija, tako da tvoje mišljenje moramo prihvatiti doslovno.
Mudrost iz mudrosti proističe.
Ja sam redak primer forumasa koji je skoro uvek u pravu u svemu sto pise... e ono sto su takvi poput mene za forum, to su on i npr. Dacic za politiku :D
Masa nikad nema kvalitet, samo pojedinci.

Fuj

Kao sto vidis, svesna je i drzi ga za ruku.

Mizerije su samo oni koji izmisljaju.

Fuj

A, lekar (načelnik) koji je to dozvolio je "normalan" ?
ne bi on bio tu gde jeste da nije ulizica.

"Ulizice - to su za mene najgori ljudi na svijetu, najštetniji, najpokvareniji.
Oni podržavaju svaku vlast, oni i jesu vlast, oni siju strah bez milosti, bez ikakvog obzira, hladni kao led, oštri kao nož, kao psi vjerni svakoj državi, kao ***** nevjerni svakom pojedincu, najmanje ljudi od svih ljudi.
Dok njih bude, nema sreće na svijetu, jer će uništiti sve što je istinska ljudska vrijednost."
Meša Selimović

ma žena je svesna..vidiš da ga je uhvatila za ruku...drugo je pitanje da li ima moždani udar...to su verovatno izmislili...ima udar u glavu u friendly fire epizodi...dobila je udarac u glavu a oni su joj ovde dali infuziju kao da nije jela 3 dana...predstava...

РЕанимација би била рађена на лицу места да јој се нешто десило.

Буквално представа за народ.

Возали су је у колицима до кола хитне помоћи, а онда стрпали у болнички кревет, да овај може да се слика за бабе и деде и лојависте.

Svaka cast Predsedniku Vucicu. Odmah je dosao da je poseti. Humanost na najvecoj visini. Ljudina od coveka. Srbija mu je uvek na prvom mestu.
Sigurno nisam ocekivao da ce Djilas, bimbo-Tepicka, Jovanovic ili neko drugi iz opozicione bagre doci da je poseti...... a da, nakon sto su ponovo u skupstini pokazali i dokazali svetu koliki su divljaci i prostaci, sada su verovatno zauzeti u kafani da proslave.

РЕанимација би била рађена на лицу места да јој се нешто десило.

Буквално представа за народ.

Возали су је у колицима до кола хитне помоћи, а онда стрпали у болнички кревет, да овај може да се слика за бабе и деде и лојависте.
Kad se dozivi slog, ima ih razlicitih intenziteta i ne mora odmah da se ide u reanimaciju, ne umire se od svakog sloga.

Za toliko treba da znas i ne znam iz kojih pobuda vise pises ovo?

Svaka cast Predsedniku Vucicu. Odmah je dosao da je poseti. Humanost na najvecoj visini. Ljudina od coveka. Srbija mu je uvek na prvom mestu.
Sigurno nisam ocekivao da ce Djilas, bimbo-Tepicka, Jovanovic ili neko drugi iz opozicione bagre doci da je poseti...... a da, nakon sto su ponovo u skupstini pokazali i dokazali svetu koliki su divljaci i prostaci, sada su verovatno zauzeti u kafani da proslave.
Jel je porodio ili ipak nije nadležan za taj posao? 🤔

Back