Kolika li je grobarska penzija?

Ma takav je "integritet" u pitanju, da je Toma posle 3 dana samostalno napustio predsednicko mesto u skupstini, a niko ga nije silom terao!

pa koliku su frku demokrate i ostali lajavi krelci digli povodom izabiranja Tomislava za predsednika skupstine da je to bilo strasno...to je bila manipulacija kostunice da mazne od demokrata jos koje ministarstvo za sebe....sta je trebalo da uradi...kad ces napokon da shvatis da radikali i Toma nece da urade nijedan potez koji bi bilo kako destabilizovao Srbiju,ma kako to bilo stetno za njih same???vidis da su i za ove izbore,i za prosle,svi lajali da ce radikali ovo,radikali ono,izvesce ljude na ulice jer ne priznaju rezultate,bla,bla....i kada se nesto tako desilo?nikada..

hahaha e to bih bas voleo da vidim... nego radikali su prvi potrcali po te akcije... racunaju ako toma dodje na vlast da se ogrebu i od jednih i od drugih...rekose nece biti akcija ako bi toma pobedio...

a uostalom i ne mora - vise akcija za nas :lol::lol:

Ахахахаа... које бре акције, мислиш на оне лажи Динкићеве... е наивног ли народа.

Ахахахаа... које бре акције, мислиш на оне лажи Динкићеве... е наивног ли народа.

Mito, Dinkic je ministar u Vladi ciji je premijer Kostunica!
Zasto ON pristaje na laganje naroda, to je pravo pitanje.
Inace, ovaj Ivan kaze - prvi potrcali Radikali, ne pada mi na pamet da trcim poput Dinkica, a koliko znam Nikolic se javno odrekao istih i sam rekavsi da je to sarena laza.

Pa, ne bih da s tobom dolazim u sukob, s tobom narocito ne, ali, priznaces i sam da je Kostunica duzan da da odreaguje, ili je Dinkic toliko mocan da i Kostunicu drzi u sahu?!

Ni manje podrske u narodu, ni veceg lopova i prevaranta od Dinkica, pa onda pravo pitanje, zasto to Kostunica tolerishe?!

Jer MORA, zar ne?!

Mito, Dinkic je ministar u Vladi ciji je premijer Kostunica!
Zasto ON pristaje na laganje naroda, to je pravo pitanje.
Inace, ovaj Ivan kaze - prvi potrcali Radikali, ne pada mi na pamet da trcim poput Dinkica, a koliko znam Nikolic se javno odrekao istih i sam rekavsi da je to sarena laza.

Pa, ne bih da s tobom dolazim u sukob, s tobom narocito ne, ali, priznaces i sam da je Kostunica duzan da da odreaguje, ili je Dinkic toliko mocan da i Kostunicu drzi u sahu?!

Ni manje podrske u narodu, ni veceg lopova i prevaranta od Dinkica, pa onda pravo pitanje, zasto to Kostunica tolerishe?!

Jer MORA, zar ne?!

Као и Расим Љајић што испоручуеј у Хаг...
Јадан расим, пљују га као да је он крив што је Воја одлучио да шаље у хаг Србе.
Када тазмилсим, тај Расим ј еможда једини частан у тој влади...

pa koliku su frku demokrate i ostali lajavi krelci digli povodom izabiranja Tomislava za predsednika skupstine da je to bilo strasno...to je bila manipulacija kostunice da mazne od demokrata jos koje ministarstvo za sebe....sta je trebalo da uradi...kad ces napokon da shvatis da radikali i Toma nece da urade nijedan potez koji bi bilo kako destabilizovao Srbiju,ma kako to bilo stetno za njih same???vidis da su i za ove izbore,i za prosle,svi lajali da ce radikali ovo,radikali ono,izvesce ljude na ulice jer ne priznaju rezultate,bla,bla....i kada se nesto tako desilo?nikada..

Upravo mi je to i sumnjivo - ta njihova "strpljivost" u zadnje vreme...
Kakav je Seselj, on nikad ne bi dao da sam ode sa f-je, vec dok ga silom ne oteraju.
Ovako mi sve nesto "mirise" na nekakvu kohabitaciju, a onda nema nista od Radikala.

Иако сам гласао за њега, поштено речено, Тома би требао да се повуче. Драган Тодоровић, опет понављам, је слаб играч за предизборну кампању. Колико год неко мислио да то није пресудно. Неке ствари радикали никада, нажалост, неће разумети. Имаш 40% подршке и не можеш да партиципираш макар у покрајинској власти... Ма хајте молим вас, онда нисте кадри!

Као и Расим Љајић што испоручуеј у Хаг...
Јадан расим, пљују га као да је он крив што је Воја одлучио да шаље у хаг Србе.
Када тазмилсим, тај Расим ј еможда једини частан у тој влади...

To sam uvek govorila za Ljajica.
Onda ostaje cinjenica, da Kostunica upravo preko drugih sprovodi SVOJE ideje:shock:
Osim, ako MIta nema neki logicniji odgovor...
I odgovor na pitanje:Zasto Kostunica tolerise toliki kriminal i zloupotrebu vlasti ministara iz DS-a, a da ni prstom ne mrda?!
Dinkic, Djelic, Sutanovac i da ih ne nabrajam sve.
Pa, je li casnije pobeci od lopova nego im cuvati ledja?!

Laku noc, Sale, lau noc svima.
Procitacu sutra eventualni Mitin odgovor s respektom, kao i obicno:)

grobarigrb.gif

Cuvari Beograda8-)

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da se, verovatno, neće kandidovati na narednim predsedničkim izborima u Srbiji.

"Ne sustižu mene godine, ali racionalno posmatram političku scenu. Ako (predsednik Srbije) Boris Tadić zaista izdrži pet godina mandata, verovatno neću biti kandidat na narednim izborima", rekao je Nikolić za televiziju B92.

Ili će i ove reči pojesti maca kao i one sa prošlih izbora? :smile:

Da vidimo, 1990-1922 = 68 god, tj. toliko je imao Njofra kada je POSTAVLJEN za precednika Rvacke, prema tome, videćemo!:D

Back