Kolektivno mrsavljenje :D

• Začetnik teme Začetnik teme biksi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
upravo tako Lili,čista zavisnost,zato i kukam.....:zcepanje:
Boki,imam cilj,da obe moje nožice ostanu priheftane uz mene,ne dam ih,moje su od rođenja....to što kažeš da se može popustiti željama,za mene lično ne važi...ako jednom poklekneš,sve je gotovo,sav trud i muka....svi mi imamo svoje razloge zbog kojih ovo radimo i nisu svi vezani za lepotu,ali ako se i do toga dođe,eto meni nove garderobe...:D
ljudi,stvarno ne umem da kopiram dva posta odjednom,zato odgovaram ovako,na gomili...

mali recept za fini i ukusni ručak,bez puno kalorija :

u šerpu se sipa prst vode,nasecka 2 glavice crnog luka,prodinsta,ubaci mlevene čiste junetine,prodinsta,2 seckane paprike,2 seckane tikvice,1 plavi paradajz,2-3 crvena paradajza,so,biber,peršun,2 kašičice senfa(može i više,ko voli),sve dinstati na laganoj temperaturi dok ne ostane suvo.Ovo je mera za jednog čoveka,rok trajanja 3 dana.:)
mogu li ja da povedem nekog penzosa pa na rucak kod tebe trajace ti jedan dan ali penzos mozda ostane

zanima me zašto niko ne priča o izazovima kojima smo izloženi svakog božijeg dana naše patnje?...ovo jeste patnja,pa nek kaže ko šta hoće,možeš al' ne smeš ili nećeš pošto si kao karakter...u početku sam sanjala kako kupujem slatkiše na kilo,a radnja velika,puna kao oko,a ja biram li biram,pa sve kremasti neki,okruglasti,čokolasti....noćna mora.....no prošlo je,popustilo,prava zavisnost....sad ih i ne gledam...direktno....samo u prolazu bacnem pogled i pobegnem :sad2:

:lol:

Јој...надам се да никад нећу доћи у ту фазу.

:lol:

Јој...надам се да никад нећу доћи у ту фазу.

teško je,stvarno jeste..šalim se ja i zavitlavam na svoj račun,ali sam dospela u situaciju kad je trebalo odlučiti gde,šta i kako...znam da mogu,hoću i umem,inat se pobrinuo za ostalo...:D

mislim da svi imamo tu snagu u sebi,samo joj treba dopustiti da se iskaže....

pitam se gde su drugi sapatnici?

Back