Hej, znam koliko ima slicnih tema i rasprava ali zaboravimo na sve proslo...krenimo ispocetka zajedno jer sve sto zajedno radimo- bice brze, produktivnije i zabavnije... umesto da se samosazaljevamo i gledamo kako zivot prolazi pored nas, hvatajmo voz i zivimo
Ja zelim ici ispocetka, zaboraviti na sve pokusaje i reci sebi- JA TO MOGU! (Nadam se da necu biti sama
) Moj predlog je:
1. manimo se dijeta, gluposti i krenimo na pravilan rezim ishrane, striktan ali prolagodljiv svakome od nas
( jer discipline bar meni nedostaje a i vama
)
2. idemo u aktivnost, setnja, trcanje i tako dalje, polako, pet minuta na dan-pa cemo stici jednom i do sat
3. svaki dan mozemo na ovoj stranici, jer je i predvidjena za to, da delimo iskustva, savete, ohrabrujemo pa i grdimo ako neko prekrsi
4. uz sale na svoj racun, entuzijazam, druzenje, jer socijalizacija je jako bitna, pricu, i pronalazenje svoje idealne ishrane ponovo cemo uci u svet mrsavih
PA DA KRENEMO? ja vec jesam
Hajdete i viiii, da ne budem samaaaaa 

1. manimo se dijeta, gluposti i krenimo na pravilan rezim ishrane, striktan ali prolagodljiv svakome od nas

2. idemo u aktivnost, setnja, trcanje i tako dalje, polako, pet minuta na dan-pa cemo stici jednom i do sat

3. svaki dan mozemo na ovoj stranici, jer je i predvidjena za to, da delimo iskustva, savete, ohrabrujemo pa i grdimo ako neko prekrsi

4. uz sale na svoj racun, entuzijazam, druzenje, jer socijalizacija je jako bitna, pricu, i pronalazenje svoje idealne ishrane ponovo cemo uci u svet mrsavih

PA DA KRENEMO? ja vec jesam