Kolektivisti vs Individualisti

To je to.

Beseda-na-Gori-slika-Karla-Hajnriha-Bloha.-Isus-Hrist-je-centralna-figura-670x463.jpeg

NIsam antikomjunista, ali komjuniste nikako ne ljubim, ne volem. Daleko im lepa kuca. Jedino, sto oni bezuslovno vole mene. Toliko su za osam godina zaradili na meni u IMP 80ih/90tih, da im opet H2O curi na usta. Ona *******a, lazljiva, ******a, podla, smrdena. A neko ih masno slagao da ih i ja i dan danas volem. :kez:

_nobody_
Uf baš smo imali mi komunizam 80/90ih godina [emoji38]
Nisu Cmarikanci pisali onako bzv da je ovde prikriveni kapitalizam.
Komunjare su nešto drugo, njih imaš na sve strane npr u EU / Brisel i dan danas.

Svaki vernik zna da komunizam vuče korene iz hrišćanstva.
Ništa nema tu loše.
Sem za neke bolesnike , antikomuniste [emoji38]

Treba napraviti mešoviti oblik državnog uređenja, gde se mogu formirati i registrovati komune u polit. smislu.

U ekon.smislu , ustvari današnji Ustav i Zakon ima elemente kojim bi se mogle formirati komune i registrovati u obliku korporacije, gde bi svi odlučivali (skupšina akcionara) kao da imaju jednak udeo u akcijama.

Nije to nikakav razvoj ljudske civilizacije, to je princip COPORA koji vazi i kod zivotinja i kod ljudi.

Generalno, svi zivotinjski sistemi gde zivotinje zive u zajednici su strogo hijerarhijski uredjeni, pa time i ljudsko drustvo.
Covek se istice nad zivotinjama po svom razumu i nivou svesti, i u negativnom (surovost) i u pozitivnom (superioran intelekt).
Posto je covek pretezno zivotinja, kod njega provladjuju zivotinjski instinkti, koji ga teraju u COPOR. To su pomenuti nesigurnost (zbog nedostatka vestina), strah i/ili korist koju moze izvuci iz COPORA.
Samo kod malog broja izuzetno naprednih, u smislu svesti, individua preovladjuje slobodarski duh, koji je pomenuo kolega nobody, i te osobe ne nalaze za obavezno ili shodno da pripadaju COPORU (ili pravilima koja vladaju u COPORU). Time, naravno, sebi stvaraju probleme, ali imaju svoju SLOBODU, kako rece kolega nobody.

Tako da za zapadu nista novo - nismo mi uopste toliko razliciti od zivotinja, cak su one mnogo bolje od nas - to nije moje, mnogi su to rekli pre mene. Ko sumnja neka pogleda milion filmica na youtube-u o zivotinjama koje pomazu drugim zivotinjama ili ljudima.

A sto se tice Arijevaca, oni uopste nisu bili to sto je Hitler zamisljao, oni su bili upravo suprotno - ljudi superiorne svesti i znanja, koji su time dominirali (a ne tlacenjem). Ko zeli vise da sazna o Arijevcima, mogu da ga uputim na proucavanje Veda - samo to je izuzetno ozbiljan put ako se zeli pravo znanje.
Napomena: Arijevci su autori Veda. Tacnije, autori Veda su bili Arijevci (mada su ih, zapravo, samo zapisali - Vede su vec postojale dugo pre toga). I da, tacno je, ljudska civilizacija je vec duuuuugo u opadanju (za detalje videti Vede i podelu vremena na doba ili juge) - opadaju i nas zivotni vek, i nase umne mogucnosti, i nasa duhovnost.

Човек је социјално биће генетски предодређено да живи у заједници. То не ради због куавичлука или неспособности.

Они способни такође имају своје интересно окружење у којем такође постоје правила, и ван кога не могу сачувати стечене позиције.

Слобода у апсолутном смислу не постоји, нису је имали ни најумнији, ни најмоћнији људи у историји човечанства. Они који су то покушали остали су запамћени као највећи злочинци.

Аријевци уопште нису били Германи, то су били носиоци хп групе Р1а, који су једно време били у контакту са подунавском културом (Лепенски Вир, Старчево, Винча) и ту културу су проширили на словенски простор и све до Индије, у којој их и данас има око 100 милиона. Извршили су велики утицај на културу Индијаца.

Везе са подунављем се најбоље виде у најстаријим рг Ведама коју чини преко 1000 химни.

Back