Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.381
nepopravljiva:ovako se poshtovanje izrazava u mom sluchaju
Znači mnogo klečiš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nepopravljiva:ovako se poshtovanje izrazava u mom sluchaju
apsolutno... nisam ni sumnjala.. ja te i zovem zbog svoje lichne koristi... a s obzirom na tvoju skromnost i na tvoje isqstvo... ja cju ako treba ostatak zhivota posvetiti chekanju tog mogucjeg trenutka....Luciferko:pa gresis silno
realnost je
'malo drugacija od toga sto ti mislis
zao mi je ali medju nama nece biti nista
mozda neki seks nekad u zivotu , ali to samo tebi moze biti od koristi
Luciferko:pa gresis silno
realnost je
'malo drugacija od toga sto ti mislis
zao mi je ali medju nama nece biti nista
mozda neki seks nekad u zivotu , ali to samo tebi moze biti od koristi
Iivija:apsolutno... nisam ni sumnjala.. ja te i zovem zbog svoje lichne koristi... a s obzirom na tvoju skromnost i na tvoje isqstvo... ja cju ako treba ostatak zhivota posvetiti chekanju tog mogucjeg trenutka....
MYOB:da li je Luciferko Aca koga svi pominju?
Iivija:e koju imash? odkako sam doshla nisam nishta qlturno smotala.... :?
MYOB:ja sam nova, a svi non stop aca ovo aca ono. nikako da sretnem acu, pa rekoh da pitam da nije neki drugi aca. jel ako aca nije aca onda moram da pitam gde je aca. razumete.
da.. znam.. ja sam kriva.... :|Psihologue:Skrećete sa teme ljudi...Livija......
Iivija:e ne radi mi poso domacja.... ne mogu sebi da dodjem.... a rodjaci mi naviru sa svi strana... :shock:
Iivija:e ne radi mi poso domacja.... ne mogu sebi da dodjem.... a rodjaci mi naviru sa svi strana... :shock:
eclipse:jednu kolekciju najgorih korpi sam video u kineskoj radnji.....nekako su imale neki jajast oblik,bas bez veze....