filozofzauvek
Zainteresovan član
- Poruka
- 112
Pokusala je da otvori ali je bilo zakljucano.-Otvarajte vrata vidim vam patike kreteni jedni,otvorite odmah! poce da vice i da histerise ona vukuci kvaku od besa.Moj drug Metalac se nije uplasio nje pa otkljuca vtata i izadjosmo da se suocimo sa Natasom koja je bila iznanedjena i besna jer dosad niko nije vidio sta to ona radi na faksu.-Slusaj ti mala-poce Metalac ostrim tonom-videli smo te u akciji i snimil smo te kamerom,pa ces morati sa saradjujes sa nama inace ces lose proci.-Da tako je lose ces proci,jer ako ovo budemo objavili gotova si lutko.Videci da nema izlaza ona poce da skida svoje farmerice koje su bile malo tesnije,ostavsi samo u gacima i grudnjaku.Metalac je bio iznenadjen jer takve cure se ne skidaju za njega vec za budale.-Nemojte molim vas to uraditi, a zauzvrat cu vam pop*siti obojici moze,mislim da je to ok zar ne? Metalac je bio prvi na redu za sex tako da sam ja izasao ispred i pazio da niko ne naidje,tako da je mogao da krene da ****** nesmetano.Ona je vec skinula grudnjak i gacice koje su pale na pod,dok je on skinuo samo hlace i gace do pola.-Skini sve sa sebe sta to radis-povika ona njemu.-Nema sanse moze neko da naidje,zato se nagni dole i usuti da te ne bih ja usutkao.Zestoko je poceo da je je*e,sve one godine cekanja na to,sve se to nakupilo u njemu,bes prema svetu,danasnjem drustvu ,otkad je poceo da slika cure na ulicama govoreci da ce jednoga dana neku da dobro *******,napokon je mogao da se isprazni kao covek.Ona je imala cvrstu guzu,koja je delovala kao tvrdjava u koju mora da udje sa svojim balvanom da probije da njena cuvana vrata.Ali njena guza nije imala sanse prema naletima Metalca koji je iz sve snage nabijao svoj balvan.-Ahhhhhhh,aahhhhhaahhhhh,ohhhhhh jeb*te dobra si uffffff,stenjao je on dok je ona klecala na hladnome podu od wc-a,kao i sto je drugima pusi*la tako je i njemu.On ju je grizao za vrat jer je oduvek to hteo da ucini jer voli da gleda vampire .Ona se popela na njega pocela da se uviija dok je on ustao i drzao je za ledja da ne padne.U naletu strasti nabio ju je na zid i poce da je ******.-Ahhhhhhh,jos samo malo ,aahhhhhahhhhh,uuuuugggffffffff-derao se Metalac dok ju je nabijao uz zid svom svojom snagom.Na kraju su pali na pod izmoreni od divljackoga ******. Nakon sto su se obukli Natasa je otisla na predavanja iako je bila sva crvena u licu,dok smo ja i moj drug Metalac otisli na pice.Ja nisam bio raspolozen za sex zato sto sam imao lose iskustvo sa Natalijom sa kojom sam raskinuo.