Koleginica je stalno oko mene

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

HAD~

Aktivan član
Poruka
1.916
Jedna koleginica sa faksa tezi da se druzi sa mnom ali nista ne ukazuje da hoce sex. stalno je uz mene, hoce da idemo bilo gde, uvek mi pomaze, al ne znam sta da mislim. vec ceo smer prica da smo u semi. da li je mozda zainteresovana? ja vec dugo imam devojki i necu da je varam nego zanima me sta hoce ova :) kada bih je zvao kod mene dosla bi, ali opet ne znam. mozda je jednostavno takve naravi :p Sta mislite?

Jedna koleginica sa faksa tezi da se druzi sa mnom ali nista ne ukazuje da hoce sex. stalno je uz mene, hoce da idemo bilo gde, uvek mi pomaze, al ne znam sta da mislim. vec ceo smer prica da smo u semi. da li je mozda zainteresovana? ja vec dugo imam devojki i necu da je varam nego zanima me sta hoce ova :) kada bih je zvao kod mene dosla bi, ali opet ne znam. mozda je jednostavno takve naravi :p Sta mislite?
Ebes druzenje bez seksa. :lol:
Mislim da studiras prava.

šta bi ti kolegu oko tebe druže:)

Ma ne, nego voleo bih da skuzim sta hoce.

Ja mislim da ona igra igru, ako zna da imas devojku namerno oblece oko tebe da vidi dal ces da je startujes, pa da sebe malo hrani egom

Naravno, to je samo teorija, mozda nije to u pitanju

Mozda, ne znam. Ali i ona je toboze nasla decka i bas je riba. Zove me cesto da idemo na pivo, da se druzimo i tako to. e sad ne znam.

Mozda samo hoce da ste drugari, sto se odmah vatas za seks, cim neka malo duze sa tobom bude znaci oce da se trpa. Pa nisu zene takve.

E pa buraz sto bi moj profesor rekao: "Kad su dvoje suprotnog pola dugo zajedno, il ce se poljube il ce se pobiju" :D E pa pre par godina sam ja nju muvao i cim sam poceo nasao sam drugu i nju sam batalio. E sad jedan od nasih zajednickih drugova mi je tada rekao da je ispitao teren i da hoce sa mnom, samo treba da zadam zavrsni udarac :) A ja taj udarac (poziv na pice ili tako nesto) nisam uradio jer sam vec imao drugu :)

Ma ovi klinci danas se prvo sexaju posle pitaju za ime...opametila se deca

Izgleda da je tako. :lol: Mada upijaju svasta, slusam nedavno nekog klinca sa poljoprivrednog faksa, kaze pricao im profa kako s nekom curom treba spavati najvise tri, cetiri puta, pa menjati, traziti novu, kao ne valja se vezivati za cure.

- - - - - - - - - -

kolko se ja sećam,beše davno ne seća se tetka :lol:ju gde prodjoše godine,piče na početku:manikir:

Eh tetka, tako je nekada davno bilo. :lol:

Back