Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zavisi koliko prdznaje imas, ako si ucio istoriju, ali stvarno ucio, sve 4 godine, i stojis ok sa knjizevnoscu, ne treba ti vise od mesec dana, gramatika se obnovi za 7 dana da ne bi gubio pene na glupostima... mada, ko sam ja da pricam nekom ja se nisam spremao ni dana...:confused:

Ja uvek dobijem prve dane u roku... birao sam Žiku iz rimskog, sad mi nešto nije svejedno, nadam se da će biti ok, to mi je poslednji ispit iz prve...

Ма опуштено, колега, Жика је мајка-мара! Само лепо учите, са разумевањем, и за Вас у јануару, бар што се римског тиче, нема зиме:bye:

Moze li neko da mi kaze kada je najbolje vreme da se pocne spremanje za prijemni..?? ne bih voleo da me posle hvata frka da ne stizem.. :S hvala unapred.. :D

најбоље је у првом разреду гимнасије/средње школе.

Jel zna neko kakav je Jelic kao ispitivac?

Колеге са форума "моје право" га и не хвале баш много:neutral:

Jelić nema eliminacioni test, ali pored građanskog i stvarnog, traži još jednu knjigu koju je sam napisao ... Ispit mu traje ne više od 5 minuta, jer tačno kaže šta hoće u okviru pitanja da čuje od studenta.
Za one koji jure visoke ocene, nije najbolje rešenje, ali za ostale...

Jelić je difinitivno potvrdio da neće biti pismenog testa....
Ja ću birati Antića jer sam sa stručne... I u velikoj sam nedoumici... Dobio sam 3 na prvi kolokvijum (što je po meni loše, ali što i nije tako loše kad pogledam kako su svi ostali uradili), pa postoji šansa da dobijem 4 na drugi (ili 3 pa da odgovaram za 4), a Tešić je rekao da moramo svakako odgovarati za veću ocjenu u januaru...
E sad, ispit će mi vjerovatno biti 3.2. pa sam u velikoj nedoumici da l da radim pismeni test ili ne...

Back