ArionDali
Zainteresovan član
- Poruka
- 274
Koja je bolje napisana knjiga za porodično pravo' Panov ili Draškić?
Draškić.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ima neko ko je upisao pravni u kg-y ,smer nacionalna bezbednost.I mozete li mi reci kakvi su sledeci profesiori?
Petrov-Ustavno pravo
B.Simonovic-Kriminalistika
Brkovic-Radno pravo
B.Banovic-Sistem obezbedjivanja lica i imovina .unapred hwala
da li neko zna kada je prvi kolokvijum iz porodicnog kod asistenta Uroša Novakovića?
moja grupa je ponedeljkom u 15.20h... da neko ne zna kad je nama kolokvijum?
ja tako napravih danas, mislim da tako treba!!!E,što se tiče uslovnog prijavljivanja ispita, da li samo uzmemo prijave za prvu i drugu godinu, zaokružimo, priheftamo i ubacimo spojene u sanduče za uslovno prijavljivanje ili ima neka posebna prijava za uslovno?
Jao to sam i ja cula...Rekao je to GLigoric valjda!!! Cisto sumnjam.
Nebitno, vazno je samo da skupis nekako. Barem sam ja to tako ukapirala.
Ljudi jeste imali juce kolokvijum iz porodicnog, kakav je bio???
Puno ti hvala.A zadatak? pretpostavljam racunanje srodstva?
ljudi, koji je to fazon sa poenima, necemo moci da izadjemo na ispit u drugoj ako nemamo 30 poena, jesam dobro razumeo?
Da li moze neko da mi kaze da li informatika i engleski ulaze u broj predmeta koji se racuna za uslov sledecu godinu, i kakav je sistem u vezi toga. Hvala unapred.
e meni nije bilo racunanje srodstva, nego kao- milica i nikola su sklopili brak u Centru za socijalni rad, pa je nikola poceo da pije i da je maltretira pa se ona zalila isto centru za socijalni rad pa je CZR izrekao nikoli presudu itd. itd.i tako cela prica se vrti oko centra za socijlni rad-sto nema veze sa vezom,i na kraju pitanje dal se slazemo sa tim. I poenta je da se brak ne moze sklopiti u CZR i da nista od navedenog nije moguce!!!!!!!!!!!!! e bilo je i pitanje: ko ne moze sklopiti brak tj.do kog i stepena i koja linija kod tazbinskog i adoptivnog srodstva, i izjava volje kakva mora biti da bi brak bio punovazan-to ti je ono-saglasna izjava volje, pa istovremeno tj jedno za drugim itd........ javi kako proslo..... nadam se da sam pomogla!![]()