Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
eh da..u vezi zadatka....
moguce da nije fora u tome da lije brak punovazan i ostalo...
setite se samo ko se smatra porodicom u slucaju nasilja..
cak i da brak nije punovazan, ovo dvoje mozemo da kategorisemo kao vanbracne partnere, a oni se racunaju..
dakle, mislim da je fora u tome da CZR ne moze da izrekne meru zastite vec samo sud...CZR moze biti neka vrsta vestaka u sporu..i da zato presuda nije dobra

sta mislite?

Mudro razmišljaš... mada, ne verujem da je to u pitanju, jer se jasno kaže ko je stvarno nadležan za sklapanje braka, ali si za ovo što si napisala skroz u pravu.

E evo mene. Ma iznervirala sam se pomalo..jer dobro, nisu bila teska pitanja , ali cekajte.Zar nije rekao da ce biti samo ono sto smo radili na casu?koliko je to samo puta pomenuo..A onda naravno da stvari tipa medjunarodne konvencije.Ali dobro, ocekivalo se da ce prekrsiti rec.
Zadatak je bio zaguljen, sa stamparskim greskama, pa je trebalo dosta vremena ( i citanje ) da se provali sta je pisac hteo da kaze..Sve u svemu, nije lose..videcemo kad donese.

E evo mene. Ma iznervirala sam se pomalo..jer dobro, nisu bila teska pitanja , ali cekajte.Zar nije rekao da ce biti samo ono sto smo radili na casu?koliko je to samo puta pomenuo..A onda naravno da stvari tipa medjunarodne konvencije.Ali dobro, ocekivalo se da ce prekrsiti rec.
Zadatak je bio zaguljen, sa stamparskim greskama, pa je trebalo dosta vremena ( i citanje ) da se provali sta je pisac hteo da kaze..Sve u svemu, nije lose..videcemo kad donese.

Apsolutno se slažem.

cabf8d85cf.jpg

Ево Курајбера, КОНАЧНО, сам се званично вратио:P Неколико месеци нисам имао нета.:dash: Не знам шта сам пропустио, морам сад да исчитам... Зна ли ко штогод о испитивачима из основа екомомије? Једу ли људе? Убијају ли? Колико "премного" траже? Шта ко (не)воли? Одакле и како да се учи?

ja, inace, obozavam prve dane roka i do sada sam ih redovno dobijao, a i sad kad budem menjao gledacu da uzmem prvi slobodan... em volim sto pre da otarasim to sto imam, em prof. najnormalniji, niko (valjda) nije nadrkan i smoren vec prvog dana, em najlaksa pitanja mogu da ti zapadnu...:D

Back