Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Preteruju sa vise knjiga iz istog predmeta, ali ovo za ekonomiju je potpuni debilizam! Ako je premet predvidjen za III semestar sta onda menjaju knjigu u IV semestru?!?! Mislim, ja je verovatno i necu spremati za januar vec april, ali zamisli neko sprema za januar i padne i sta u aprilu? Nova knjiga!
Ma, treba njih sve uza zid pa metak u celo :lol:

zašto tako agresivno?:hahaha::hahaha:

Sto?Mozes li mi objasniti,i mozes li mi reci da li uopste postoje neki predmeti u prvoj godini koji se mogu uciti iz skripti?

Danas otvaram oci,nakon svih ovih godina,niti ja voljeh tebe,nit si ti mene voljela,samo stara navika,jeeeeee ostala...
savrsena pesam:)

Zato sto to on lako provali, a kad provali, automatski si zavrsio ispit.
I zato sto je to predmet gde se velika vecina stvari iz knjige uci, sve je povezano napisano, jednostavno se ne mogu iseci neki delovi teksta.
Postoji skripta iz uvoda, kao sto je ariondali rekao..Ja je nisam videla, ali pretpostavljam da moze da bude korisna, jer u knjizi dosta stvari se ne uci, ima dosta nekih gluposti.
Ako vec zelis da ucis iz skripte, nemoj samo skriptu da koristis, skriptu treba da dopunis knjigom.
slazes se za pesmu. :)

Poslednja izmena:
Jel receno na predavanjima da li neke delove Labusove knjige iz osn.ekonomije ne treba uciti? Kakva je situacija sa gradjanskim tj.da li su ti izbacene neke lekcije(sem sitnih slova naravno :D)iz Vodineliceve knjige...uopsteno bilo koji savet pre nego sto sto pocnem da cituckam.... :cool::cool:

Људи, пре пар дана у Новостима је био Сима проф.др. Аврамовић и рекао да ће се ове године ВОДИТИ РАЧУНА О ПРИСУСТВОВАЊУ ПРЕДАВАЊИМА, тако да... немојте да се, поучени прошлогодишњим искуством, опустите.

Back