Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav,pokusala sam da nadjem nekoga sa prvanog u Kg.ali izgleda da nema nikoga,bar mi se niko nije javio.Zanima me da li neko zna sta moze da se prijavi za januarski rok. Inace sam prva godina,ne mogu redovno da idem na predavanja jer radim,a nikoga nisam uspela jos da upoznam ko je isto prva godina obzirom da sam 80-to god.U stvari treba mi pomoc oko svega,jer sam se skroz udaljila od skole,pola termina i ne znam sta znace(nadam se da mi se necete smejati). U ponedeljak bi trebalo da imam vezbe iz politicke,a nemam pojma sta su radili na predavanju!
U napred hvala--ZBUNJENA::confused:

e,aj mi reci koliko je otprilike,da se ne zeznem i ponesem manje para.
I da, jel Labusova knjiga vazi za januarski rok samo? Meni su rekli da izlazi nova knjiga u novembru? Jel to tacno?

pa, sad... ja sam je platio valjda 1200... stvarno ne bih da te lažem, al tu je negde cena...meni je drugarica rekla da će Labusova kjniga važiti samo za januarski rok, a da će za kasnije važiti nova knjiga... što mi zvuči kao najdebilniji od svih (a mnogo ih je) debilnih poteza ovog fakulteta...ko će ga znati...

Preteruju sa vise knjiga iz istog predmeta, ali ovo za ekonomiju je potpuni debilizam! Ako je premet predvidjen za III semestar sta onda menjaju knjigu u IV semestru?!?! Mislim, ja je verovatno i necu spremati za januar vec april, ali zamisli neko sprema za januar i padne i sta u aprilu? Nova knjiga!
Ma, treba njih sve uza zid pa metak u celo :lol:

Sto?Mozes li mi objasniti,i mozes li mi reci da li uopste postoje neki predmeti u prvoj godini koji se mogu uciti iz skripti?

Danas otvaram oci,nakon svih ovih godina,niti ja voljeh tebe,nit si ti mene voljela,samo stara navika,jeeeeee ostala...
savrsena pesam:)

e, ja sam pokusao uvod iz skripte i ne ide ...
batali skripte, bar na prvoj godini, imaš dovoljno vremena, sedi i uci iz knjige...
moj je topli savet.

Back