Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam kod njega odgovarala ali sam cula da je u junu bio divan. Kazu da je potpuno smiren, da imas dosta vremena za koncept i da za razliku od drugih, uvazava ocenu sa vezbe. Ali, cula sam da je takav samo u junu, da u septembru ume da bude strozi, ne znam zasto....Mozda i ne bude, jer starije generacije kazu da njima cak ni u junu nije bio tako dobar, tako da se mozda generalno izmenio ili zavoleo nasu generaciju...

Zna li neko nesto o master studijama na vasem faxu? ja studiram u novom sadu pa sam neupucen u to kod vas. U stvari, mrzi me da se odgegam do bga. Zanimaju me konkretno moduli, sta znace ona 4 podmodula za gradjansko pravni smer. Je l' moze to da se kombinuje ili tako je kako je? Ako neko ima neke informacije neka ostavi. Hvala

Ljudi, da li se nesto zna o uslovu za upis u drugu godinu? Da li uopste postoji uslov, ili ipak mora da se daju svi ispiti? Cujem razne price, a na sajtu nema nista...

pisalo je u novinama da je uslov 43 poena...
sad ja cujem price da je to za samofinansirajuce studente, a da budžetski studenti moraju da očiste godinu:dash::dash:

ako je to istina, zbogom druga godino:???:

Back