Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Panov je dosta strog iako ima pristupacnu facu , mene je hteo da izbaci sa ispita i da me posalje na disciplinsku zato sto sam sapnula nesto devojci pored mene koja me je pola sata gurkala da joj pomognem , to nije video ali je video kad sam joj sapnula .Srecom nije me oborio vec me poslao u cosak :) odvojio od svih i pitao poslednju.

da li je ikako moguce ne pisati kod Voje koncept?

Па, ако Вам је Бог дао дугу језичину, зашто да не? Мало га обрадите причом како је једино оружје правника језик, како концепт ограничава излагање говорника, како Ви толико добро знате да Вам концепт није потребан тј. да би Вам требало 10 тона хартије за исти:wink: Убаците му с опроштењем:mrgreen:, то ће му се сигурно свидети8-), а ако забагујете ви се вадите на колегиницу која чека у ходнику како је фул:heart::lol: и то ће му бити познато8) Све у свему будите што опуштенији:smile:

Па, ако Вам је Бог дао дугу језичину, зашто да не? Мало га обрадите причом како је једино оружје правника језик, како концепт ограничава излагање говорника, како Ви толико добро знате да Вам концепт није потребан тј. да би Вам требало 10 тона хартије за исти:wink: Убаците му с опроштењем:mrgreen:, то ће му се сигурно свидети8-), а ако забагујете ви се вадите на колегиницу која чека у ходнику како је фул:heart::lol: и то ће му бити познато8) Све у свему будите што опуштенији:smile:

pleonazam, kolega, pleonazam ....

Treba mi pomoc, planiram da u junu konkurisem na drugi fakultet, ali htela bih da sacuvam mesto na Pravnom ukoliko tamo ne prodjem. Posto mi trebaju originali na uvid prilikom polaganja ispita, kako to da izvedem?

Не треба Вам други нити бољи факултет од Правног. Немојте сваког слушати да Вас не израде за паре-отиђите на шалтер и од нервозне шалтеруше :mrgreen: тражите ДОКУМЕНТЕ НА РЕВЕРС, а онда их искористите како сте и мислили.

Back