ArionDali
Zainteresovan član
- Poruka
- 274
Kako ide uvod, Aleksandrice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voja je super, bar prema nama devojkama...
da li je ikako moguce ne pisati kod Voje koncept?
Odgovorila sam ti na PM...Kako ide uvod, Aleksandrice?
Ja sam ubedjena da nema predavanja za vreme aprilskog roka,mada mi neki pricaju da ima,pa sta je tacno?
Jel neko uci uvod kod Hasanbegovicke??
Jel neko uci uvod kod Hasanbegovicke??
Па, ако Вам је Бог дао дугу језичину, зашто да не? Мало га обрадите причом како је једино оружје правника језик, како концепт ограничава излагање говорника, како Ви толико добро знате да Вам концепт није потребан тј. да би Вам требало 10 тона хартије за исти:wink: Убаците му с опроштењем, то ће му се сигурно свидети8-), а ако забагујете ви се вадите на колегиницу која чека у ходнику како је фул
и то ће му бити познато8) Све у свему будите што опуштенији:smile:
Da li na testu kod Milosevica postoji da se prevode latinske izreke kao sto ima kod Polojac???
Којим? Првим или другим? Хе, хе8)8)8):wink:
pleonazam, kolega, pleonazam ....
Hvala puno!
Kolega, Vi to nesto licno?!?Prema nama PRVIM i JEDINIM..
![]()
Treba mi pomoc, planiram da u junu konkurisem na drugi fakultet, ali htela bih da sacuvam mesto na Pravnom ukoliko tamo ne prodjem. Posto mi trebaju originali na uvid prilikom polaganja ispita, kako to da izvedem?
Ма јок, колегинице, шта Вам пада на памет. Него, није ми јасно како то да буду прве и једине оне које први пут види у животу на испиту?8)![]()
Ovo jedino mi je suvisno, greskica.. Prve jer ja polazem sve ispite odmah.. Bez pogovora...![]()