Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moze li mi ko dati neke vaznije informacije o pravnom fakultetu u ns?
kakav je zivot studenata??
koji su predmeti teski ili laki,i sve ostale informacije??

pozz Igor - RIGA

Јесте ли Ви из неке прибалтичке земље којој је главни град Рига? Летонија, Естонија? Погледајте на www.mojepravo.com или откуцајте на претраживачу мојеправо, тамо сам видео форум студената из НС

Јесте ли Ви из неке прибалтичке земље којој је главни град Рига? Летонија, Естонија? Погледајте на www.mojepravo.com или откуцајте на претраживачу мојеправо, тамо сам видео форум студената из НС

Čoveče, Riga je glavni grad Letonije!

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Обавештавају се студенти првe годинe да ће у јунском испитном року 2008. године бити дозвољена промена испитивача за испит из предмета НАЦИОНАЛНА ИСТОРИЈА ДРЖАВЕ И ПРАВА.

Б е о г р а д

20. март 2008. године ИЗ СЕКРЕТАРИЈАТА ФАКУЛТЕТА

Па ваљда 50% са сваког предмета који полажеш тј. 16 бодова са србског и 16 бодова са историје, мада је, колико ми се чини нама било потребно 16 укупно, што значи 16 из нпр. историје и положио си. Било како било Правни уписује НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ ОГРАНИЧЕНИХ ЉУДИ тако да и неће бити нешто нарочито тешко остварити такав успех.

@ Za Najgori u generaciji i Maraja 666

Ja sam polozila Krivicno poseban deo kod Delicke i mogu reci da je stvarno super, krajnje sam objektivna :). Voli precizno izrazavanje, tacne definicije (nema prepricavanja), hoce da zameni pitanje (cak da to bude i iz druge oblasti, jer jedna koleginica nije znala pitanje iz oblasti protiv polne slobode, a zamenila joj je za tesko ubistvo). Voli da pita krivicna dela protiv zivota i tela, polne slobode, imovine, privrede,to znam sigurno, a ne pita zajednicke karakteristike i cula sam da ne pita medjunarodna krivicna dela. Trazi samo sustinu, ali precizno i tacno receno. Daje i visoke ocene :).Na Opstem delu je isto OK,hoce da zameni pitanje.
Nadam se da sam malo pomogla ;).

Pozdrav

@ Za Najgori u generaciji i Maraja 666

Ja sam polozila Krivicno poseban deo kod Delicke i mogu reci da je stvarno super, krajnje sam objektivna :). Voli precizno izrazavanje, tacne definicije (nema prepricavanja), hoce da zameni pitanje (cak da to bude i iz druge oblasti, jer jedna koleginica nije znala pitanje iz oblasti protiv polne slobode, a zamenila joj je za tesko ubistvo). Voli da pita krivicna dela protiv zivota i tela, polne slobode, imovine, privrede,to znam sigurno, a ne pita zajednicke karakteristike i cula sam da ne pita medjunarodna krivicna dela. Trazi samo sustinu, ali precizno i tacno receno. Daje i visoke ocene :).Na Opstem delu je isto OK,hoce da zameni pitanje.
Nadam se da sam malo pomogla ;).

Pozdrav

@Maki_Maki

Hvala do neba !

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Обавештавају се студенти првe годинe да ће у јунском испитном року 2008. године бити дозвољена промена испитивача за испит из предмета НАЦИОНАЛНА ИСТОРИЈА ДРЖАВЕ И ПРАВА.

Б е о г р а д

20. март 2008. године ИЗ СЕКРЕТАРИЈАТА ФАКУЛТЕТА

I sve će biti da parlament ništa ne radi :P

Ah, nikako ne mogu da se slozim sa vama koleginice draga.
Sta ako ja udjem pre vas na ispit ? Ako takav sled se odigra, pa vi cete imati ekskluzivnu informaciju od originernog svedoka (culno opazanje, dozivljaj, forenzicka zbunjenost, ...).
Eh, sto ja nisam na vasem mestu ...

Hm, kolega...mislim da niste u pravu...Ako uzmemo u obzir ne tako olaksavajucu okolnost da sam ja na zalost obnovila godinu i da imam veoma mali broj indeksa, mislim da prica o originernom svedoku pada u vodu i da ja postajem taj originerni svedok...Eh, sto ja nisam na vasem mestu...
Ako i dalje budete ovoliko bili prisutni na forumu mislim da cemo i vi ja zajedno cekati jun:) (pu pu ne daj boze:):):)
Veliki pozz

Maki hvala puuuuuuuuuno!

Па ваљда 50% са сваког предмета који полажеш тј. 16 бодова са србског и 16 бодова са историје, мада је, колико ми се чини нама било потребно 16 укупно, што значи 16 из нпр. историје и положио си. Било како било Правни уписује НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ ОГРАНИЧЕНИХ ЉУДИ тако да и неће бити нешто нарочито тешко остварити такав успех.

Lepo misljenje o kolegama...:)

Back