Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zdravo svima,
drugarica moja, zeli upisati pravni fakulter, pa je interesuje, da li ima negde pitanja sa prijemnih od proslih godina. Bila sam na forumu pravnog faxa, ali se nisam bas najbolje snasla, pa bi vam bila zahvalna kad bi ste mi pomogli. I da za li se kada izlazi informator za ovu godinu??

Hvala unapred

Dragi pravnici i ja imam problem!!!Dvoumim se između Pravnog i Filozofskog u Ns-u,a volim i jedno i drugo samo još uvek ne mogu da se odlučim.Hteo sam do polažem prijemni na oba ali sam odustao od te ideje jer mi iziskuje mnogo vremena.Može li neki savet u vezi ovog faksa,da li ga preporučujete???

Izaći će ti jedna ogromna knjiga u aprilu,i to ti je informator gde ćeš imati testove iz zadnjih deset godina.
Istorija: 4 godine društvenog smera
Srpski: sve,ali nije teško
Po 30 pitanja iz oba,svako nosi bod. Najbolje ti je da se pravovremeno informišeš preko sajta ius.bg.ac.yu i tu će biti objavljeno. Pripreme na fakultetu su korisne,ali ne i obavezne za dobar rezultat. Ne znam samo koliko će ljudi upisivati ove godine. Prošle bejaše 700 na budžet i 900 na samofinansiranje

Ne bih ja bio ja kad ne bih zakomplikov`o!
Elem, nisam pokupio potpise kod profesora za overu semestra, pa odem kod dekana; on se potpise dva puta i pokaze izlaz!? Je li to dovoljno za tzv. administrativnu overu (ne znam ni koliko se ona placa) .Imam potpis s vezbi. Ukoliko je neko upucen bio bih zahvalan na sugestijama.

Back