Maraja666
Zainteresovan član
- Poruka
- 334
Super je sanja, ja sam vezbala opstu pravnu kod nje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Професорка Вучић је рекла да на вежбе из Уставног НИЈЕ НЕОПХОДНО ИЋИ, али да оне могу помоћи. Из њене приче се дало закључити да је понајбоље ићи на вежбе из Националне историје, а који уџбеник купити тј. из ког спремати испит, у овом тренутку је велико питање![]()
![]()
ima li nekih sportskih aktivnosti na nasem faxu i gde se za iste moze prijaviti (ako postoje)?
Jel bi mogao neko od iskusnijih kolega da napiše kod koga se najviše isplati ići na vežbe? Ne kod koga je najlakše ili najteže,već kod koga je najkorisnije. Isto tako,iz kojih predmeta najviše znači. Pretpostavljam da su to ustavno i nacionalna,ali možda grešim.
secam se da su nam na poceetku delili neke flajere za sport..i znam da sigurno ima odbojka..vidite na sajtu
Bio je oglas iznad amfitetatra Vce, znam da sam se troumio dal da se za orijentiring i streljaštvo prijavim ili ništa, i na kraju iz trileme ispade ovo 3.![]()
Ti si prva godina, kao i ja?
S obzirom da sam u nekakvom "Savjetu studenata I godine" koji je u okviru Studentskog parlamenta (kad već uđe tamo? prim. moja) idućeg četvrtka treba da počenemo da riješavamo to pitanje
![]()
![]()
![]()
![]()
Bio je predlog da se nas par predstavnika sastanemo sa dekanom i profesorima i da riješimo pitanje - u prevodu naj***o sam ako me mirković ne ispadne
Kako me nervira ona pravna informatika, ideš po sajtovima i to je to. Ja ću da kažem "Profesore, skoro sam bio u redakciji Sveta Kompjutera, dva puta su mi objavljivali pismo od kojih je jedno bilo pismo mjeseca, napravio sam nekoliko sajtova, može li da me ne pitate?
Nešto mi je palo na pamet, samo ako me ne bude mrzilo da nosim laptop na pr. onf. bua hua hua hua
Vujo, i ja sam kod Rakitića, u koliko sati ti je? God dawn it, nisam odavno bio na ovom forumu... Sanja je OK al je malko teška na ocjenu, ja imao 4 kod nje, polagao u predroku i zabrljao, a kod Voje onda 10 dobio![]()
Rakitic je ok. Ja sam bila kod njega na uporednoj. Samo sto kasni na vezbama po 45 minuta i onda vezbe traju pola sata, tako je bilo na uporednoj, i daje dosta cesto kolokvijume, 5-6 kolokvijuma u toku semestra. A rezultati kolokvijuma izadju posle 20 dana nekad i mesec. U sustini je dobar.
Јесам, колега прва као и Ви. Нисам Вас баш разубио шта се дешава на Студентском парламенту?
Свака Вам част ако сте бтако успјешан сарадник тако угледног листа.
Зна ли неко да ли се Правна информатика вреднује као сви остали предмети илио је као и енглески?
Jel zna neko koja je to dva udzbenika navela Stefanovski da trazi? Krkljus + jos jedan ili neka druga dva?
Bogomi, ovo je prevršilo svaku mjeru... Biće šta da se priča na parlamentu... Neka se dogovore il leti glava![]()