Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobio sam Budu Kosutica, Ziku Bujuklica i Voju Stanimirovica 8-) I datumi su mi skoro perfektni. Cujem da je prof. Kosutic skroz ok, i na predavanjima mi se tako ucinio- mislim da je rekao nesto u fazonu skoro nikad ne obaram, a da li je to istina nemam pojma, i da li je stvarno kod njega bas tako lagano kao sto neki tvrde... Ako je neko polagao kod njega pomozite :razz: A za Voju nemam pojma... I on mi se cini ok... Poz svima!

Zika najlaksi? Teško. Jel zna neko po kojoj knjizi radi Jovanović,pošto mi je pao za ispit,a ja imam Košutićevu knjigu. Mislim da radi po kjizi od Čavoškog,i u slučaju da je tako,da li pita i po knjizi Košutića? I,kakva je Polojac,pošto mi je zapala iz rimskog?

Zika najlaksi? Teško. Jel zna neko po kojoj knjizi radi Jovanović,pošto mi je pao za ispit,a ja imam Košutićevu knjigu. Mislim da radi po kjizi od Čavoškog,i u slučaju da je tako,da li pita i po knjizi Košutića? I,kakva je Polojac,pošto mi je zapala iz rimskog?

Koliko sam ja na početku razumeo, svi profesori Uvoda u pravo predaju po obema knjigama, a na ispitu te pitaju iz koje si knjige spremao ispit i onda izvlačiš pitanja.
Tako da, možeš i kod Jovanovića da koristiš Lukić/Košutić knjigu....

Inače, i meni je on zapao... svi mi kažu da je vrlo korektan ...
A Polojac je super, imaš sreće, kažu da je najbolje nju dobiti za rimsko ..

Koliko sam ja na početku razumeo, svi profesori Uvoda u pravo predaju po obema knjigama, a na ispitu te pitaju iz koje si knjige spremao ispit i onda izvlačiš pitanja.
Tako da, možeš i kod Jovanovića da koristiš Lukić/Košutić knjigu....

Inače, i meni je on zapao... svi mi kažu da je vrlo korektan ...
A Polojac je super, imaš sreće, kažu da je najbolje nju dobiti za rimsko ..

Pa,i ja sam do sada čuo da je korektan Gledao sam njegovu stranu na sajtu, i tamo ima neki plan rada,i mislim da je to knjiga Čavoškog. Nadam se da si u pravu da pita iz obe knjige.A što se tiče Polojac,i ja mislim da sam imao sreće(da kucnem u drvo:))

Pa,i ja sam do sada čuo da je korektan Gledao sam njegovu stranu na sajtu, i tamo ima neki plan rada,i mislim da je to knjiga Čavoškog. Nadam se da si u pravu da pita iz obe knjige.A što se tiče Polojac,i ja mislim da sam imao sreće(da kucnem u drvo:))

Video sam i ja njegovu stranu ... Jeste knjiga Čavoškog, raspitaću se ja, pa ti šaljem da li može kod njega i Košutina knjiga.
Da, imao si sreće za Polojac. Ja dobih Miloševića, nemam pojma kakav je... A nisam baš oduševljen Simom iz uporedne, ali dobro ...

ja se za simu ne cimam jer sam na strucnoj a i imam +10 poena....
svi profesori pitaju po kojoj ste knjizi ucili i po toj vas ispituju
meni bas frka za miloshevica....tj. ako me bude ispitivao vuletic...a nisam isla kod njih na predavanja, nego kod zike...

Pa, blago tebi ... Ja se iskreno baš cimam, jer kako čujem, Sima je vrlo zahtevan na ispitu ...:roll: no, dobro ...

Поздрав свима! :D

,,Свеже'' је отворен форум Правног Факултета у Новом Саду.
Дискутујте, критикујте, саветујте, преносите даље своја искуства, чујте туђа, зезајте се, дописујте се, распитујте се, размењујте пушкице за испите, и још много много тога... Само је потребно регистровати се (значи: НИЦК, лозинка, и-мејл, и... и...и... и то је то! 8-) )

Ево и линка:
http://pfns.informe.com/index.php

Video sam i ja njegovu stranu ... Jeste knjiga Čavoškog, raspitaću se ja, pa ti šaljem da li može kod njega i Košutina knjiga.
Da, imao si sreće za Polojac. Ja dobih Miloševića, nemam pojma kakav je... A nisam baš oduševljen Simom iz uporedne, ali dobro ...

Video sam da čak dele i kabinet,tako da koliko znam,za njega pita Vuletic,a on nije uopšte naivan. Ni najmanje. Verovatno je lakše za one koji idu kod njega na vežbe. A i za Simu smo,takodje,u istom sosu8-)

Pravni fakultet ima kao neki sajt gde se, lako i brzo, mozes informisati kako da ostanes bez ono malo crkavice koju ti daruje robovlasnik, ne bi li ispao dovoljno veliki magarac pa da dodjes i sutra na posao. Naravno, cin njegovog milosrdja se odomacio medju sirim narodnim masama kao Plata ! Ali ako zelis da saznas kada ces ostvariti svoje pravo da te neko za tvoje pare saslusa (izadjes na ispit), mudro bi bilo da odes mecki na rupu. Dakle - mani se corava posla i zavrni nogavice. Pozdrav.

Ah, da! U svom ocaju zaboravih da svim prisutnima skrenem paznju na sledece: upisah cetvrtu godinu, pa ako ima takvih sto ceznu za Ekonomskom politikom, Autorskim pravom i pravom ind. svojine i Kriminalistikom (u formi knjiga), ili pak im treba Upravno pravo ili Autonomno pravo (u vidu skripti) - neka zakuka jako ! Poslacu mu mob.

Back