andja_stay_cool
Domaćin
- Poruka
- 3.784
cula sam da je skroz ok i korektan =)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zika najlaksi? Teško. Jel zna neko po kojoj knjizi radi Jovanović,pošto mi je pao za ispit,a ja imam Košutićevu knjigu. Mislim da radi po kjizi od Čavoškog,i u slučaju da je tako,da li pita i po knjizi Košutića? I,kakva je Polojac,pošto mi je zapala iz rimskog?
Koliko sam ja na početku razumeo, svi profesori Uvoda u pravo predaju po obema knjigama, a na ispitu te pitaju iz koje si knjige spremao ispit i onda izvlačiš pitanja.
Tako da, možeš i kod Jovanovića da koristiš Lukić/Košutić knjigu....
Inače, i meni je on zapao... svi mi kažu da je vrlo korektan ...
A Polojac je super, imaš sreće, kažu da je najbolje nju dobiti za rimsko ..
)Pa,i ja sam do sada čuo da je korektan Gledao sam njegovu stranu na sajtu, i tamo ima neki plan rada,i mislim da je to knjiga Čavoškog. Nadam se da si u pravu da pita iz obe knjige.A što se tiče Polojac,i ja mislim da sam imao sreće(da kucnem u drvo)
ja se za simu ne cimam jer sam na strucnoj a i imam +10 poena....
svi profesori pitaju po kojoj ste knjizi ucili i po toj vas ispituju
meni bas frka za miloshevica....tj. ako me bude ispitivao vuletic...a nisam isla kod njih na predavanja, nego kod zike...
Video sam i ja njegovu stranu ... Jeste knjiga Čavoškog, raspitaću se ja, pa ti šaljem da li može kod njega i Košutina knjiga.
Da, imao si sreće za Polojac. Ja dobih Miloševića, nemam pojma kakav je... A nisam baš oduševljen Simom iz uporedne, ali dobro ...
Kako to da nema rasporeda na netu?