Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala kolege usladic i bpesic, stvarno sam se namucila oko KPP-a.
Sto se Obligacija tice, i ja ih spremam, Antic je rekao da ce ispitivati do januara (mozda i u januaru) i Perovicevu i Njegovu knjigu, a Djurdjevic ce od novembarskog roka ispitivati samo po Anticevoj.
Nije mi samo jasno zasto ne ispituju isto, ali dobro...:confused:
Nekoliko pitanja koja se odnose na Obezbedjenje obligacija su u ispitnim pitanjima, ali nisu
obradjena u Anticevoj knjizi, pa bih zamolila, ako neko zna u kojoj knjizi jesu, da javi...
Pozdrav svima i srecno u novembarskom roku.

@maki maki

Za obligacije znam da je izasla ta nova knjiga, a za preostali deo kojeg nema u njoj sam cuo da se uci iz Peroviceve knjige. Nemam kod sebe ni Perovicevu ni Radisicevu knjigu, pa ne znam u kojoj se nalazi obezbedjenje obligacija, ali mislim da sve sto fali u Anticevoj postoji u Perovicevoj.

Voja ili Sima? Koji je "laksi"?(kao ispitivac)

Odmah da se ogradim, ovo je mišljenje starijih studenata koje ja poznajem - kod Voje je vrlo bitan koncept koji napišeš na ispitu, pita te na osnovu njega, ako si nešto izostavio ili taok nešto. A Sima voli da se raspričaš o pitanju, kažu da voli detalje, sve u svemu, baš kao što je i sam Voja rekao, po kriterijumu su slični.

Samo Sima obara sa osmehom ...:lol:

Back