Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
juce sam se lomatala po bg-u da predajem dokumenta za dom...
i u karaburmi mi kazu da ne mogu da mi izdaju studentsku karticu, dok ne odem na pravni i ne slikam se..pa da mi je tamo i izdaju...ja odem na fax..cekam 2 sata tog lika da dođe da me slika..i nista....ja zivim 250km od bg-a i ne mogu da se cimam i dolazim svaki dan gore..
inace a katrica mi treba za ulazak u dom, menzu.i sta sve vec ne..
jel ona moze da se uzme neposredno pre useljenja u dom( koji su nadam se da dobijem)? koliko im treba da je urade....
bas postajem ocajna...help

Ja:
Nece objaviti na sajtu, a ni na fakultetu ne izdaju obavestenje. Jos bih ti napomenuo da ostali studenti cute o tome i niko nista ne govori kako bi vas sto manje doslo... Tako da ti savetujem da ti lepo od ponedeljka svaki dan u 8h na fakultet, da ti ne promakne slucajno...

Ti to mene zezas ili si ozbiljan??? Zasto bi neko zeleo da sto manje ljudi dodje prvi dan???

P.S. nisam iz Beograda pa ne mogu da odem na fakultet kada god hocu

iwan88:
Ti to mene zezas ili si ozbiljan??? Zasto bi neko zeleo da sto manje ljudi dodje prvi dan???

P.S. nisam iz Beograda pa ne mogu da odem na fakultet kada god hocu

Objaviće na sajtu, a možeš i telefonom da pitaš kada će svečana akademija. Obično je tada velika gužva, bar je prethodnih godina tako bilo, pa može da se desi da nemaš mesto za sedenje ako stigneš u poslednji čas.

Back